53

(..)

преди 1 година

Видя се - подмазвачи има и в Литва :-) . С добре тренирани по времето на соца родители. Значи не сме само ние.

52

до43

преди 1 година

Май не си ходил там и се водиш по телевизора. :-)

51

Е да

преди 1 година

Като Литва стане част от Русия няма да има нужда от руски послник. Прозорлив е този човек.

50

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че няма, скоро пак ще ставате административен район на Руската Федерация.

49

Анонимен

преди 1 година

Блатнийските квартали: Няма смисъл от руските посланици. Това обяви външният министър Габрелиус Ландсбергис Гъзопръдлис Донакаензакис

48

Анонимен

преди 1 година

Балтийските джуджета продължават да дразнят руския великан. Да видим къде ще му излезе края.

47

Не е баш тъй

преди 1 година

До Прав е: Ако искаме да няма "намеса във вътрешната политика, в изборите" трябва първо да изгоним американският посланик. Чети: в поста "Малко за политика" по-долу е написано какви са задачите на посланика. Той не е нито шпионин нито диверсант, а задачата му е да защитава интересите на държавата, която го е изпратила, и на нейните граждани на наша територия.

46

Прав е

преди 1 година

Не само, че няма полза, но руските посланици направо вредят на съответната държава, особено на България! Само пропаганда и шпионска, подривна дейност, намеса във вътрешната политика, в изборите...за какво ни е мафия?

45

Малко за политика

преди 1 година

Този министър, ако не му е ясно защо има посланици (не само на Русия, а и изобщо), просто не знае какво е дипломацията и за какво служи. Уикипедия: "дипломацията е изкуството и практиката да се водят преговори между упълномощени представители на различни групи или нации от страна на дипломати". Посланик: "Задачата и функцията на посланика, като ръководител на посолството на своята страна, е да представлява и защитава интересите на държавата, която представлява, на държавното ръководство".

44

Пак по опорката?

преди 1 година

До Hoh: Г'лупости са това Много хора бяха в Русия по време на световното първенство по футбол през 2018г. Срещите бяха в 14 града и никой не каза след това да е видял че Русия е "кална, блатна, сива, няма нищо хубаво там". Като ще пишеш по русофобската опорна точка, измисли нещо по-близо до истината.

43

Hoh

преди 1 година

И трите балтийски държави са красиви и със страхотна архитектура. Както и всички останали държави в ЕС. Затова руснаците мразят Европа, защото тяхната империя е кална, блатна, сива, няма нищо хубаво там. Тяхната територия може да бъде обитавана само от диви номади ,живеещи в юрти. На тази територия цивилизация не може да се развие никога .

42

bellingcat

преди 1 година

До Анонимен аз не съм измислил това това е статистика до 10 години прибалтийските държави ще изчезнат по ради масова емиграция само в Англия проверете колко са

41

Анонимен

преди 1 година

То няма смисъл и от държави джуджета ама ги има.

40

Тея външни

преди 1 година

министри май ги избират по красота ! оня ден АнАлената обяви война на Русия от името на ЕС, а сега тоя иска да им затваря посолството.

39

Ахмат Козар

преди 1 година

То и от Без работната Леззбиййккка *** Няма смисъл и все още се крие във Блатното Посолство

38

ТНР

преди 1 година

Вилнюс е много красив, има страхотни средновековни замъци. В Латвия, също е много красиво, Рига е доста голям град със стара част, също много замъци. Талин в Естония, е може би най-красив от трите столици, много готически сгради, красив стар град, уникален коледен базар! Трите държави, са в пъти по-често и подредени от нас, а културата е на много високо ниво, за жалост, по коментарите, ние ще дърпаме още много назад.

37

Надупена

преди 1 година

Нещо много станаха Путлеровците тук

36

Саки

преди 1 година

Тия в Литва, Латвия и Естония са признати за най високите и огромни мъже в света. Що не отидете *** да им кажете в лицето ,че от Литва няма смисъл. Ще напълните потурите бързо.

35

Анонимен

преди 1 година

Познавам хора, които са били на какви ли не екзотични места по земята, но никой не е пожелал да посети Литва, така че и аз не виждам смисъл да имат посланици там. Впрочем ние имаме ли посолство по тези дължини и ширини?

34

Адмирации

преди 1 година

Аз съм в Санкт Петербург, отдавна съм напуснал американската губерния Болгария. Да се надяваме, че Русия ще успее да стигне до Централна Европа, за да си пресъедини славянските държави и да ги прочисти от американско робство