6

Анонимен

преди 1 година

Пълен провал! Дано не ни сложат пак гълъбарник, защото работата беше много зле, а са минали едва 6 месеца.. За 1 година не ми се мисли..

5

Dinosaurus

преди 1 година

Скъпи сънародници, никой ли не разбира, че с трици маймуни не се ловят и пътищата струват много пари!!! Кохортата архитекти, министри на МРРБ ви омайват, че Мерцедеса трябва да струва колкото Москвич, ама друг път. Значи всеки, който си е купил читава кола е крадец... Ами карайте си БМВ-тата по кози пътеки тогава, не ви трябват пътища. И те не се правят от архитекти!!! Колкото промяната се прави от търговчета на хранителни добавки и други авантаджии от Харвард

4

Анонимен

преди 1 година

Ми да крадат бе!! Кво друго искаш да правят по цял ден?

3

Анонимен

преди 1 година

Спрете да хвърляте пясък и чакъл по основните пътища (магистралите правят изключение за сега) и да говорите за опесъчаване, а обработвайте с препарати. Пясъка след 50 коли го няма по платното, вместо това е отсрани, покрил пътната маркировка(там, където я има) и окалял всичко наоколо. Тая *** се разнася после и по градовете от трафика.Отделно колите ни са подложени на чист песъкоструй всяка зима, заради това безобразие! В кой век живеем?

2

Koko

преди 1 година

158 000 000 лв. за два дни със снеговалеж. Това прави по 75 000 0000 на ден. Машалаааааааааа. Ще има за Бентлита.

1

Анонимен

преди 1 година

на снимката - продавач в лавка през комунизма пребоядисан като демократ в лгбт ценности