18

От тия горе

преди 1 година

Предложение:Да излезат в пенсия градска мобилност и общинарите тяхни началници.

17

Луд за пенсия

преди 1 година

Тия ОБщинари нали не са пенсионери и 100 тояги са ни малко.Дано не дочакат.

16

Дядо сельо

преди 1 година

Пита: Като не живея в котило и не киснах по кафенета като млад, а сега съм *** селяндурин, защото си произвеждам лука и чесъна, че и си бъркам бетона, моя милост какви социални привилегии ползва? Защото котилската привилегия е и социална. Ако пък е общинска, то общината/голямата/ защо така хленчи за пари от...държавата. Асан не е ли ората.Само питам, де. Не, че нещо друго.

15

Готин

преди 1 година

Цялата система е рестриктивна и ограничаваща правото на избор. Тя не е в полза на потребителите и налага финансови тежести за неизвършени услуги. Столичните общинари трябва да разберат, че решенията им трябва да бъдат в посока улеснение и полза на гражданите. От години това е политика за безскрупулно събиране на приходи отиващи неясно къде. Време е да си ходят вкупом!

14

Анонимен

преди 1 година

щом ще е за пенсионери трябва да е за всички такива ако ще е за възраст направете го за определена такава за всички.не се иска много акъл.

13

Анонимен

преди 1 година

Поредния призив, за който прибира бая пари. Нищо не свърши като хората тая жена

12

Анонимен

преди 1 година

Трябва да върнат талоните за 10 пътувания и аналогичната карта за 10 пътувания с метрото. Сега по-рядко пътуващите не е ясно как ще пътуват. Примерно ако пътуват 10 пъти в месеца и то по различни маршрути, как да пътуват.

11

Анонимен

преди 1 година

Решението отдавна е ясно - градския транспорт в София да стане безплатен за всички, но това ГЕРБ и СДС няма да го допуснат. Колкото до картите за пенсионерите. Би трябвало да не се използва думата пенсионери, а да се каже възрастните хора над еди-колко си години. Тогава няма да има дискриминация за групи пенсионери. Примерно за мъжете над 64 и половина години и за жените на възраст над 62 години.

10

бастун

преди 1 година

Безплатен транспорт на всички навършили 120 год и деца до 6 месеца

9

До омбудсмана

преди 1 година

Г жо Ковачева. Вие като влезете в магазина да си купите един килограм домати и ви кажат че не може само едно кило а трябва да купите всичките домати !! Как ще реагирате ? Въпросът ми към вас е защо трябва да си купя карта за цялата градска мрежа задължително, след като ще ползвам само една линия ? Но премахнахте картите за една линия !

8

Анонимен

преди 1 година

Пак почната с отстъпки за ученици и пенсии, които така или иначе ползват градския, вместо да обърнат внимание на хората в активна възраст и да ги свалят от колите... глу пава политика!

7

Марчето

преди 1 година

Вчера се качвам в автобуса и се самотаксувам с карта от градска мобилност, след 3 спирки слизам и ми идва смс от банката, че ми е таксувало и от дебитната карта, дето ми е в портмонето, където държа и другата карта. Кажете как да не се изнервиш, ако ми падне Фандъкова ще я оскубя тая ...

6

чудо

преди 1 година

Автобусманката ползва само автобус.

5

случайно минавам

преди 1 година

има един тънък момент--------------оттук нататък все по малко българи ще вземат пенсии----- но ще се увеличи броя на 80-90 а защо не и 100 годишни пенсионери.

4

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите не пътуват така че не тряба да свалят цените.

3

Аноним

преди 1 година

До Анонимене кой ---- Манолова

2

Анонимен

преди 1 година

Какво стана бе бульо с цените на мобилните оператори? Призова ги и работата ти свърши. Срам и позор е тая длъжност.

1

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Ковачева, вие какво точно 'работите' и кой ви сложи там?