33

Лойко

преди 1 година

Напишете нещо за македонците в България. Успяхме ли на 100% с асимилацията им? Какво стана с македонските домове и клубове построени с труд и дарения от македонците живеещи в България. Как се асимилират над 180 000 македонци в България,обяснете го? Това за Коминтерна и насилствено записване на македонци просто не е вярно,а е една измишлйотина българска.

32

Анонимен

преди 1 година

защото е българин като българин тоо изфиряся

31

Анонимен

преди 1 година

да пиеш по една ракия с некой да ти каже цел външен министър дообре изключително тапа работа

30

Анонимен

преди 1 година

българи президент българи президент роднина милиционер

29

Къде е това "У

преди 1 година

До Анонимен 26....В Северна Македония ли?Не знам някой да отрича правото на съществуване на държавата Македония(прекръстена под Гръцки натиск) на Северна Македония,при положение,че държавата България е тази,която ПЪРВА я призна официално, по времето на президента Желю Желев,като подтикна и Борис Елцин да я признае!И да,нека се наричат както си щат,но да не крадат историята ни и да не фантазират - те са облъчени и затормозени от Сръбска пропаганда Българи!

28

Анонимен

преди 1 година

Престъпната политика на БКП и КПСС доведоха до изкуственото създаване на Северна Македония. Сега техните достойни наследници продължават неадекватните политически действия.

27

Анонимен

преди 1 година

Всички от служебното правителство приличат на хора свързани с ДС и Руската Агентура.Дали е така ще се разбере след десетина години.

26

Анонимен

преди 1 година

У нас има изграден механизъм как да отричаме Македония и Македонците и как да създаваме омраза с тях. Това имаме. Нашите политици се отнасят с Македонците ,като БФС с тъмнокожите и хората с чужд произход. Отричат,че ще наемат чужднеци в отбора,а треньора е Сърбин. Много объркана работа. Този консенсус е направен от БГ ВМРО. Представете си каква държава сме щом приемаме предложения на неонацисти.

25

Анонимен

преди 1 година

Министър Милков ,а Вие поискахте ли проверка за Пендиков ,дали наистина има арест срещу него за притежание на наркотици,както и за производство и рапространение. Твърди се че Пендиков няма БГ гражданстово. Тогава как чужд гражданин транспортирате и лекувате? Кой поема разходите за лечението му и какъв е механизам за това? Президента е поискал това,но дали той ще плати от заплатата си за самолета и лечението на момчето? Та това струва над 30 хиляди лева.

24

Анонимен

преди 1 година

Това че В БГ има омраза,това не важи за Македония.Как Пендиков от БГ гражданин стана Македонец с БГ съзнание.Всеки един престъпник заяваил,че има БГ съзнание ще го лекуваме ли? Защо никой от медиите не провери дали наистина той е наркотрафикант или дилър на наркотици,има ли арест за притежание на кока и от кога има молба за БГ гражданство. Има данни че е арестуван на 17-ти декември,а на 22-ри декември 2022 е подал молбата.Проверете първо дали има БГ лична карта. Не е ли сценарий това с Пенди?

23

Анонимен

преди 1 година

прете да дразните Македонците. Това бе е добре и за България. Не е полезно. Защомвсичко се държите като някои членова на ВМРО. Поведението Ви е като на неонацисти.

22

ПП

преди 1 година

Абе, какво стана със самолетната линия София-Скопие, защо нещо не работи?

21

Киро

преди 1 година

Когато на 06.01.22 Кирил Петков е бил на посещение в Скопие е заявил буквално следното на македонците - В Македония никога не е имало българи, това са националистически измислици в България на определени групи??!!

20

НЯМАМ ОБЩО С ТЯХ

преди 1 година

Но в интерес на истината само Възраждане защитаваха достойна позиция и сега казаха, че ако бяха на власт ще върнат ветото. С тези от РСМ - измислени предатели само от позиция на силата трябва да се разговаря.

19

Анонимен

преди 1 година

Пуснете статия и за Любо Нейков и Шкумбата. Хората са искали да направят театрални постановки в рсм и сега са им забранили да влизат на тяхна територия. Това ако е европейско и нормално здраве му кажи ...

18

Значи сповед

преди 1 година

ЕСССР ако някой се чувства цветен 32-полов джендер,всички западни шизита,фондации,организации и НПО-та скачат за правата му(и)! Ако обаче нормален човек заяви, че е българин в измислената БЮРМ, ЕСССР си затваря очите и не реагира! Това ли са нашите съюзници,това ли са прословутите евроценности,ние безгласна буква ли сме в "ЕуРобската фУния"?!? Въпросът е риторичен,бай дъ уей...

17

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярва на северномакедонските институции. Те не си мръднаха пръста при няколко нападения на бг. клубове. Умишлено насъскваха *** с изказванията си и бездействието си. Те търсеха конфронтацията, за да провокират България. А сега реват, да сме чакали, какво ще казало следствието.,което се доказа, че не е независимо,а е предубедено. В смисъл да приемем безрезервно версията му след време. Клоуни.

16

Who Cares

преди 1 година

До Soli InvictusТова ако е сарказъм е твърде неуместен, да не кажа откровенно глуав, ако не е - ти си за психиятрията.

15

Анонимен

преди 1 година

До МНЕНИЕ А Нинова беше против и Слави с кукбен.

14

МНЕНИЕ

преди 1 година

Има Консенсус , има и Истина . Кирил Петков , Пинокио и Нинова Пробиха Косенсуса за няколко пробити Долари .С такива Предатели не ви трябват Врагове - Тези Партии са като Рак за България - разяждат отвътре Родината ни .