26

Случаен минувач

преди 1 година

До Христо 30А бе Христо, мажоритарни избори си трябват! Да го видя човека, за когото ще гласувам, па тогава да преценя дали да дам гласа си за него!

25

House M.D.

преди 1 година

До Анонимен И защо да гласувам за индивид от МВРО-то на Иван?

24

House M.D.

преди 1 година

До Чик чок Проблемът е, че по закон вотът е таен, а при електронното гласуване няма как да се опази тайната на вота. Освен това, електронното гласуване е най-лесно манипулируемото.

23

Христо Христов

преди 1 година

Не само в броя на депутатите. Трябва да има промяна и в депутатите - не петоколонници мислещи за "началниците в Брюккел", а за България - свободна и независима, разчупила оковите на ЕС и НАТО!

22

Анонимен

преди 1 година

Преди да назначават изборателните комисии, хората трябва да минат тест за смятане и логическо мислене, без ползване на компютър. Подозирам, че поне половината от сегашните членове, ако им дадат да правят елемнемтарни сметки и таблици на хартия, няма да се справят. Включително млади, включително с висше образование.

21

Рендето

преди 1 година

Не пипайте ДПС-то, че туй е единствената ПроБългарска партия у нашия парламент, всички други са агенти и из.микяри на чужди държави! -)))

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се вмени като документна измама, като подправяне на документ, когато протоколът е с грешки. Да вземат пари за едното кибичене, не бива. Трябва да носят отговорност за поразиите, които са причинили.

19

до нарочо ни разделя

преди 1 година

Ами, че аз га ви разправям, че единственатъ и последнъ надежда на Бг е "светата Диктатура" вий не вярвате!!! Държавата ни се е развивала и процъфтявала единствено във времената на Диктатура - исторически доказан факт!

18

нарочно ни разделят

преди 1 година

След забраната на партиите през 1934г. от звенарите, България постига големи стопански/икономически успехи. Днес сме намалени с 30%, нарочно разделени по партии и нямаме съпротива към кражби, корупция, външни врагове, чужди шпиони и т.н.

17

Анонимен

преди 1 година

КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ И ПРАВЯТ ОТ ГЕРБ-СС И ДПС НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ПРОМЯНАТА И ДА ПРЕМАХНЕМ ПЛЕСЕНТА ИМ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ !!!

16

ФЕНИКС

преди 1 година

До Бай Иван 2Аз съм обикновен българин,работя плащам си данъците и не хленча.Кой ви дава право да говорите от обикновенните хора и да втълпявате лъжи,че те са корумпирани и т.н.А вие какъв сте?

15

Избори ли преДСтоят?

преди 1 година

ДС ще сложи поредните поДСтавени лица. Толкоз!

14

Анонимен

преди 1 година

до 16 Най-великият тенисист в историята на тениса до момента щеше да има не 22 титли сега а 23, а Надал 21 от ГШ, само че скапаните австралийци не го допуснаха заради измисления вирус миналата година на турнира. Идемооо НОВААААК!

13

Анонимен

преди 1 година

Най-великият тенисист за всички времена изравни назобения Надал току що по титли от ГШ. НОВАААК ДЖОКОВИИИИЧЧЧЧЧЧ! Не съм го виждал да плаче след титла от ГШ. Сега се разплака.

12

ПОДКРЕПА

преди 1 година

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ . Трябва да има Велико Народно Събрание .

11

ПроСоТо

преди 1 година

доколкотои успях да"вдена",членовете на "сик" били щяли да получат още повече пари ?..Защо?..Да не са принудени да извършват и тежък физически труд?...какво викате?..-"Вържи попа да ти е мирно селото!" ?

10

ПроСоТо

преди 1 година

доколкото разбирам,УПЛАШЕНИ от Новото,подметките искат да си осигурят числено превъзходство ,като увеличат "бройките" си от местата,в които са малцинство...Или греша?

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да съкратят поне 200 дупетата. Не са нужни и склатят краката а населние намалява и няма кой да ги издържа. Което значи нова конституция и БКП е достатъчна 1 партия за малка държава.

8

NoirFire

преди 1 година

Че Костадин Костадинов няма да направи същото като Волен , честен и почтен човек, не сме наивни деца на 18 .

7

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане. Другите ги видяхме.