16

Анонимен

преди 1 година

Всичко се върти около жените. Мъжете според този закон не са хора и нямат права. Стига с този дивашки феминизъм.

15

Анонимен

преди 1 година

Най- гадна форма на насилие е ,че при раздяла "по дефолт" се счита че детето трябва да остане при майката. Не, жената не е биологично предопределена да бъде по- добрия родител. Всеки случай е индивидуален. А резултата ,че поне половината млади хора са отгледани от маминки- самотници го виждам ежедневно.

14

Не са в Час

преди 1 година

Народът иска: индивидуален отказ от парно, спиране инфлация храни, излизане от НАТО, ЕС, СЗО, МВФ. Разваляне сделка Уестинг, ф16, СЗО-пандемии-тихичко прокарвате Пландемиите, Забрана внос храни буболечки, с ГМО и химикали. Безплатна студена вода. Намаляне цена ток. Построяване Белене-2-та реактора са години наред под найлон. Неутралите към воюващи държави. Неприемане на ЕВРО. Отказ План Възстановяване, който е задължения и дългови спирали, заеми..

13

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше помощта на НПО-тата, а се разчиташе само на "грижата" на държавата, досега България щеше да бъде 1ва по смъртност от дом. насилие. Истинската грижа срещу насилието е ПРЕВЕНЦИЯТА, а не да се чака поредната жертва да бъде пребита и после да я настанят в някой "защитен" затвор, уж да я пазят! А насилникът да си живее живота. Впрочем, както беше казал много точно Зеленски - бездушието и омразата също убиват. Убиват даже повече от физическо посегателство, в интерес на истината!

12

Анонимен

преди 1 година

Либералните си родители ли упреква в насилие Л. Дилов син?!!! Това е подигравка с истинските жертви на насилие, какво прави още в парламента този връзкар?! С какво е полезен? Благодарение на либералното отношение и подкрепа в семейството си е могъл да избере каквото му харесва, а ако родителите му бяха тирани и побойници?! Това гласуване НЕ е истинска загриженост за жертвите на насилие в БГ, това е политически фарс и саботаж. За Нинова нямам думи, тя саботира всичко прогресивно!

11

Твърдението

преди 1 година

"....всяка трета жена в България е жертва на насилие" е НЕВЯРНО. В момента се извършва всякакво насилие върху целия български народ. Като се започне с растящите цени на всичко, после всекидневния медицински тероризъм, войната в Украйна, Регламента за скакалците и брашнените червеи, поголовното избиване на всякакви селскостопански животни /под претекст, че са опасно болни/, безобразията в училищата....и на целия този фон в НС, някои се опитват да прокарват чужди доктрини, с цел унищожаването ни..

10

Големи боклуци сте

преди 1 година

долни джендерасчета!! Искрено се кефя когато всяка ваша извратена инициатива се проваля!! Да го дух....те!! Извратеняци!!

9

Нямаше нищо

преди 1 година

общо с домашното насилие,а с Истанбулската конвенция! Затова шизитата от дейййбъ и пръпръ се пенявиха толкова и пищяха като н****бани! Чак ми стана гнусн0,когато пр0дажното "нещо" КукуневЪ с ръка на гърдите се обърна жално за подкрепа към ДъПъСъ,а само преди две години Свинчеф и Мравояда се търкаляха на плажа в Росенец пред падишаха! Срам!!!

8

Анонимен

преди 1 година

И днес предвидената като точка Осем всичките родни дУпЕтати направиха всичко възможно тя да не се приеме на второ четене-Законът за изменение и допълнение на Кодекса на труда,и по точно минималното заплащане на труда във България да бъде минимум 50% от средната заплата за страната!

7

Анонимен

преди 1 година

И в момента има регистър, та тетката от да България вади стари проекти за да крякат, като същевременно предлага и създаването на поредната дублираща държавна служба, където да настанят техни хора и да точат пари с проекти. Още колко ще раздуват държавната администрация? Надежда Йорданова има ботат опит в тази дейност.

6

Анонимен

преди 1 година

За марионетките е важна украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

До много шум Няма , но ще вкарат нещо със ситен шрифт, което ще се прилага.

4

Анонимен

преди 1 година

НПО да предоставят социални услуги?! Айде НЕ. ДБ само това искат. Грантове, държавни пари за плащане на услугите на НПО. А услугите са да ти отнемат децата и пропагандира *** в университета.

3

много шум

преди 1 година

Аз продължавам да не разбирам очакванията към този закон. Закон има и в момента, и какво от това? Насилието е престъпление и в момента, и какво от това? Няма кой да прилага закона, и с приемане на още един такъв нищо няма да се промени. Тези, които трябва да прилагат закона не ги ли виждате, не ги ли чувате какво представляват, че очаквате нещо от тях?.....

2

Анонимен

преди 1 година

ще има насилие над депутати ако почнат дасе месят в личния живот на хората

1

ЕЛИ

преди 1 година

Поне заглавието да беше грамотно написано..