129

М'глата

преди 1 година

Не знам защо не ги отсвирите?Нито ми трябват такива злобни човечета,нито има работа в Македония.

128

Българка

преди 1 година

Значи се изкарват жертва. Пребиваването на българин било театър, атака срещу македонизма? Лицемерни гадове. Този говори глупости и лъже и маже. Не стига, че са агресори, пък българите изкарват виновни. Скандано лицемерие. Но няма кой да го отрази от онези национални предатели от ПъПъ, ДъБъ, ДПС и герберите, които са слепи за българофобията в Македония. Това е черна неблагодарност. Това се казва да ни бият по главата и пребиват, а ние да ги галим и прегръщаме.

127

Анонимен

преди 1 година

Въпреки че смятам, че държавата трябва сериозно да реагира и да отговори на всяка провокация и обида към македонския народ и македонската държава", каза Спасовски.Какъв Македонски народ,след две поколения всички там,ще са Албанци.Тия правят по 5-10 деца.Просто по късно ще асимилират С. Макетата.

126

Кво да ва правим

преди 1 година

Тия *** макета до кога ще ги траем само бой и стригане друго не ги оправя

125

Анонимен

преди 1 година

Тези са чисти украинци ама ние нямаме Путин

124

Ами то

преди 1 година

С хибридни хора, хибридна война. Ама вие лъжци ли ни наричате, бе? Измислена и.

123

Ооооо

преди 1 година

Абе и вие сте едни ХИБРИДИ.

122

Един Българин

преди 1 година

Този живее в паралелна Северна Македония. Биячите са побърканяци, които вие обучихте че българите им мислят злото и че искат да ви завладеят. Всъщност България тогава се управлява от вашите прадядовци като Ляпчев. "Аз ще управлявам со кротце и со благо и со малце кютек"! Познат ли ви е диалекта от коя област на България е? /Ресен/

121

България над всичко

преди 1 година

македонско малцинство ще признаем, когато започне да съществува.. на тоя етап такова няма.. и за това не го признаваме хахахахахахаха

120

Анонимен

преди 1 година

Брей, тия макета станаха полиглот. Научили са български език. :)

119

Анонимен

преди 1 година

Брей, тия макета станаха полиглот.Научили са български език. 😀

118

Анонимен

преди 1 година

На кого искат да прехвърлят хибридноста като били от една група бияча дал ли е кръв заради операцията,като са имали по добри условия за операция и лекуване що не са почнали спешно да действат,а полицаите отишли след лекарите да го разпитват,което значи,че въобще не са действали спешно за спешен случай на човек с толкова травми като на паднал човек от скеле от 5-етаж,а пребит от група биячи,и те ли от неговата група на пребития и бияча,да не са искали да ходят и да влязат в клуба за хибридност,а

117

До Пиринска македони

преди 1 година

Лъжите и измислиците на ОМО Илинден.

116

До Анонимен 138

преди 1 година

говИра се получава кат натиснеш И вместо О на клавиатурата. Ако обърнеш внимание, едно до друго са.

115

До Пиринска Македони

преди 1 година

То хубаво ама, що е то етнически македонец? Що е то македонски език, като аз съм от пиринска македония и знам какво е македонски говир? чел ли си писмата на Гоце и неговата автобиография?

114

Анонимен

преди 1 година

Който прави престъпления трябва да бъде наказван, аз наказания не виждам а само оправдания. Още малко ще го изкарат че сам се е набил.

113

Маке

преди 1 година

Македониа не може да им гарантира безбедност на оние кои планираат да доидат, во услови на заострени односи мегу двете страни. Затоа е наидобро да не доагааат за не ескалираат работите.

112

Свети Марко Тотев

преди 1 година

И кой води хибридна война бре братя макета срещу РСМ ако не Вие управляващите срещу собствения Ви македонския народ.И не можете да се справите с една шепа боклушак!!! И то при положение,че и ножа и хляба е е ръцете Ви !!!Айде не на мене тия номера !От мен да го знаете :Един ден македонския народ ще е Ви изправи на Съд и този ден не е далеч.

111

абе

преди 1 година

не ни занимавайте с тая измислена държава !!!

110

0331

преди 1 година

До Анонимен , никой не ни е питал решението е взето директно в Москва да предадем костите на Югославия.