59

баба мара

преди 1 година

от колко време пишем да се направи финансов одит на украина къде са траншоветеот ек и оръжието кои са лобистите в конгреса има ли връзка със сем баидън иофшорните зони наркома=нът и бункера около него колко имения си накупиха посвета защо никои не говори за преговори и мир а само за танкове и ракети това епоказателно а това че измират млади хора това никои не го интересува

58

Анонимен

преди 1 година

В огледалният свят на комунистите всичко е наопаки. Неслучайно сатанизмът е абсурден, защото подменя истината с лъжата и се опитва да докаже, че нещата са точно обратното на това което са в действителност.

57

Анонимен

преди 1 година

В Украйна както и в България е пълно с агенти на Кремъл. Докато не се прочисти Украйна от кремълските хора, не може да има нормален живот. Сега покрай войната много кремълски партии, организации, медии, агенти бяха забранени, но явно не е достатъчно.

56

Анонимен

преди 1 година

Хаха, докато най корумпираните са отгоре, всичко е един жалък театър. Разкарали няколко, които прибрали някой друг лев в джоба, което е и цялата мотивация на политици по ЦЕЛИЯ СВЯТ, обаче тия, които прибират милиарди, и убиват милиони - те не се пипат.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонименинцидентно ти натиснах плюс, но си за минус, ами виж фактите от плана Маршъл, виж и дълговете на Германия, виж и каква е собствеността в Германия и т.н., да , плана Маршъл е грабеж на западна Европа, погледни документацията за достоверност, а не бла-бла, празни приказки!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Парите не ги прибират украинците, други си слагат в джоба тези пари, а украинците са използвани за пушечно месо и роби, трябва да им върнат свободата и да се връщат в родината си Русия, поне остатъците от украинците, защото запада извърши буквално геноцид над славяните и не останаха много народ в Украйна!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Плана Маршъл, де факто ограбва западна Европа и Германия, това не е спасителен план след ВСВ, а е план за ограбване и грабеж на западна Европа, а впоследствие и подчинение на Европа.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Това го кажи на украинския народ, който беше ограбен от Коломойски чрез неговите частни лични банки и остави украинския народ без пукната пара, източвайки им парите и ги остави да умират от глад, така с насилие и чрез частната си армия превзе и енергийните източници през Майдана, а с крадените украински с въглища , плащаше рушвет на малка групичка хора от Америка, докато в същото време с нацистите , убиваха местните хора в Донбас, Луганск, Одеса и цяла Украйна , ей така за кеф.

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС изсипа 40 милирада евро в Укайна.

50

Анонимен

преди 1 година

Държавите, които подкрепят Украйна, са предоставили най-малко 108,01 милиарда евро военна, финансова или хуманитарна помощ към 20 ноември. 108 милиарда евро е гигантска сума, която позволява да се прецени степента на упадъка на Украйна: след като напълно изчезнаха в украинската черна дупка, тези средства не оказаха ни най-малко положително въздействие върху изхода на войната и икономиката на европейския просяк Украйна. Интересно до кога още ЕС и САЩ ще помпат изпадналия в кома украински полутруп с животворни парични сокове?

49

Анонимен

преди 1 година

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоръжени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

48

Анонимен

преди 1 година

Днес се навършват 50 години от победата на Виетнам над Фашистка Америка. Американските фашисти избиха 5 милиона виетнамци, убиваха просто по единствената причина, че са виетнамци.

47

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията при СССР бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

46

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАз четох тези фалшифицирани данни за "хазари", първо текста е написан на съвременна хартия и материали и следователно е фалшификат, но дори и да предположим, че евентуално не е фалификат, там пише, че говорят на славянски и български език, следователно това са си местни славяни. Но твърдото ми убеждение е , че е фалшификат, създаден в началото на 19 век или в края на 18 век.

45

Анонимен

преди 1 година

До 67....Русия до завладяване от монголите е ,,Московско княжество" ..Не е държава.Сребърна България в съседство на Московското княжество е била държава.Едва след 300 години , по примера на българите създават държава.

44

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРусия е държава от около VII-VIII век, а останалите 95% от държавите в Европа, са се образували едва след Наполеоновите войни. "Римска империя" не е имало, самата Италия е създадена неотдавна , били са много феодални владения, които са воювали помежду си, но след време са се обединили с кютек или морков и създават Италия, но любимата тема за "Римска империя" е на колониалисти и особено на фашисти и нацисти, чрез тази измислица, асимилират народи и много славяни, поддържана и с фалши

43

Анонимен

преди 1 година

Китай да се намесии дакаже стига иначе всички отиваме по дяволите.

42

Анонимен

преди 1 година

Виктор Янукович е ср_ал с извинение в златна тоалетна чиния.А е бил най добър приятел на Путин.Корупцията иде от Русия.Не от Украйна

41

Анонимен

преди 1 година

Корупция има там където е преминал комунизма.Да обвинявате Украйна е да вините и България.В Румъния проведоха реформа.Изкараха всички комунистически отпадъци и ги вкараха в затворите.И Румъния тръгна напред.Русия е най големия донор на корупция.И Ахмет Доган.

40

Анонимен

преди 1 година

Както се предполага, Зеля няма да пее на Сан Ремо. 33 000 италианци подписаха петиция срещу участието на Зеленски на фестивала в Сан Ремо.