80

Спиро

преди 1 година

Христо Христов е някакъв изтърван от лудницата. Всичките му коментари са неадекватни.

79

Пешев

преди 1 година

Я обяснете по-добре как Пеевски подмени вота на хората чрез Слави Трифонов! Хората гласуваха за промяна и получиха обратното на промяна!

78

Алекс

преди 1 година

Мартинчо не мисли преди да говори.Президентът се чуди как да тупка топката,за да може партиите в парламента да направят правителство.Служебно техническо правителство-такова животно нема в правния мир.Мартинчо разтяга предизборни локуми.

77

Тези избори

преди 1 година

Са заслуга на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ!!! НАРОДА НЕ ИСКА ИЗВРАТЕНИЯ ЕС ДА ГО УПРАВЛЯВА.ОТ 12Г ЯДЕМ БУБОЛЕЧКИ ПРЕДЛАГАНО НИ ЗА КАЧЕСТВО У КАУФЛАНД ,ГЛОБИ ЗА КАКВО ЛИ НЕ,БУСТЕРИ МУСТЕРИ.ФАКТ Е,ЧЕ ОТ 3Г НАСАМ ЕС И САЩ НИ РАЗХВЪРЛЯХА.НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ДА СИ ГО СЪЗДАВАТ ПРИ ТЯХ НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ НА ИЗВРАТЕНАТА ИМ ВЕЧЕ ПОЛИТИКА

76

Бойко съм

преди 1 година

Ех каква добра комбина сме с Румбата!

75

Анонимен

преди 1 година

Принципно е прав, но ми сте всички политици еднакво противни!

74

До "Бойко съм&q

преди 1 година

Да. По-добре е от ГРОБ. Още по-добре е че имаше доста време служебни правителства, а не шарлатани като ПП и ДБ или мутри и мафиоти като ГЕРБ. Та така - по-добре ми е сега. Въпреки инфлацията в световен мащаб!

73

Анонимен

преди 1 година

Марто е комсомолец с плам в очите и със светла вяра в конкуренцията, честния бизнес, трудолюбивия капиталист и наличието на евтина газ от най- добрия конкурент от всеки континент! Полезните идииоти наистина са полезни!

72

Анонимен

преди 1 година

Тези избори са заслуга на йдиотите от контактната група соломон паси и аниамационния герой плевналиев е разбира значителна част е и ваша

71

Дядо

преди 1 година

Крадеца вика-дръжте Крадеца ! ! !На крив х.й , вълната му пречи !

70

Бойко съм

преди 1 година

е, как е народе? По - добре ли живеете сега? При управлението на военния сбъъррканяк?

69

Христо Христов

преди 1 година

Браво на Радев, че има избори. Избори трябва да има до сформирането на стабилно мнозинство за излизане от ЕС и НАТО.

68

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се провеждат извънредни избори, толкова повече се препотвърждава нечистоплътността и зависимостта на бг партиите от разни престъпни кръгове и групировки. Няма един, ама един читав! Докато няма б.й и е.ан на площада няма да има управия.

67

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Тези избори са заслуга на Доган! Той ви подхлъзна с Нексо. А Ристю Фашиста си призна. От тук нататък пътя за вас е ясен.. От ПП няма да ви вземат щото требе да ви дадат избираеми места в листите , а никой от тях не ви ще! За кво сте им? Аре мъна!

66

Анонимен

преди 1 година

Мартинчо ***, пардон - "гласът на Разума" отново говори глупости.

65

А Бюджета?

преди 1 година

И защо беше тоя преврат? Да отърват Божков от затвора и да помогнат през Борика да се изкарват истински пари от фалшиви крипто валути. Баси лобирането за НЕКСО! Мдааа, ще подкрепим ДБ за следващите избори, заедно с Ало Маджо, от мерцедеса на Бобокови! Много *** е Българския избирател, РОМ!

64

Анонимен

преди 1 година

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! ТОЗИ КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ И КОГАТО СГРЕШИ УВОЛНЯВА БЕЗ КОМПРОМИС ИЛИ СМЕНЯ НЕПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ТОЗИ РАЗВРАТ С ВЛАСТТА! НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ И СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА

63

Познавам го

преди 1 година

Радев е национален предател.Винаги е бил такъв.

62

БАНко

преди 1 година

ТОЗИ С КРИПТО ИВАНОВ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ???

61

Анонимен

преди 1 година

тогоз кой беше ?