49

Тъпото

преди 1 година

Много ясно че е неоснователна постъпка.Аз не разбирам троловете тук какво им пречи Македония?Те нямат един историчар дето да е ходил на международни конференции.Или ако е ходил,е за да научи нещо ново за "държавата" си и после като се върне да го преиначи.Какво им се плашат на тия прости макета - не знам?!...Само спам, щото няма какво да публикуват журналистите.Тяхната е ясна(на Македонците).Много ще им е тегаво за Европа.

48

Азъ

преди 1 година

Част от хората в РСМ, считат, че са потомци на славяни, друга част вярват, че са потомци на древните македони, а трети са се обявили за потомци на древните илири. Но всичко е под влияние на световната политика! Докато Вардар ска бановина бе в територията на Сърбия и Югославия под силното влияние на Русия и СССР в учебниците им пишеше, че са славяни. Последните години, заради САЩ и ЕС и конфронтацията с Русия в учебниците им се отрича слав. връзка и се лансира версията, че са потомци на македони

47

Анонимен

преди 1 година

Вето, докато сърбоманите станат хора.

46

Анонимен

преди 1 година

Скопие би трябвало да има малко срам и да помоли за извинение, вместо да обвинява, което прави винаги. Обиди, побоища, хули, лъжливи обвинения, това получават българите от РСМ, не само от обикновения шлям, но и от най-високия връх в Северна Македония.

45

Патриот

преди 1 година

Изземване на всички български паспорти и забрана за влизане и преминаване през България!!!

44

Вето Завинаги

преди 1 година

Еничари на сръбско-руска служба,през крив макарон да гледате ЕС

43

Анонимен

преди 1 година

"ЕС в лицето на пионките в Брюксел счита хората за население, популация, евентуално работна сила." Че лога са били нещо друго?

42

do 38

преди 1 година

Еворпейската практика в дипломацията е я виждаме до какво довежда: до стотици хиляди убити млади хора. ЕС в лицето на пионките в Брюксел счита хората за население, популация, евентуално работна сила. За либерализма егоизмът е над общото, келепирът на индивида е над благото на обществото. По дефиниция.

41

Анонимен

преди 1 година

Да, ама Румборак има поръчение да блокира Македония за ЕС. Както Ердо Швеция и Финландия за НАТО. Още малко...

40

Ганди

преди 1 година

РСМ ще гледа Европа през крив макарон,на Гърците клекнаха и от Велика Македония станаха Северна Македония,и на България ще клекнат,а пък най добре да се съберат с Сърбия да върнат цървените динари

39

?!

преди 1 година

Какво казвя тоя ве, нещо туризъм и хахаха , ама се тая...

38

До 44

преди 1 година

Па наводно ни направиле голема услуга , со тоа што си отиде вашиот амбасадор. Тоа е во склоп на Охрид - Скопие односите кои отсекогаш многу се интересни. Како ривалитет на два позначаини града ...Нешто слично од наша скопианска страна кажано за охригиани би било ..,, ако сакате да правите убав гратски туризам на охридското езеро , надобро е да го посетите Подградец во Албаниа.,, ...хахахаххааааааааа...

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42..Преведи ако обичаш...

36

Анонимен

преди 1 година

Вашият....капацитет...е само на думи...делата са противобългарски...

35

Анонимен

преди 1 година

Само што прочитав еден многу иак твит .....од охригиани до скопиани ... ,,Да не бевме ние ,сега вие уште ке имавте блгарски амбасадор .,, .......хахахахахахахааааааааа....

34

Митко USA

преди 1 година

Ама верно ли бе ?ХА ХА ХА ХА ХА :))Вие или сте слепи / глухи или нагло се държите!Май последното ще да е !Вето до дупка и никакъв ЕС в близките 50 години!

33

Анонимен

преди 1 година

Кой изобщо вече вярва на тези югославски лъжци?

32

Донякъде

преди 1 година

Ако искаме добросъседски отношения, това означава да се опираме на европейската практика в дипломацията. Досега не съм чул европейска държава да изтегли посланика си дори и когато мароканец, тунезиец или някакъв друг мюсюлманин прави терор в Европа. Това пресоляване на манджата показва само, че продължаваме да изпълняваме путинските команди. При президент резидент на путин,едва ли е изненада.

31

Анонимен

преди 1 година

Тия май забравят, че нямаха посланик повече от година време, баш когато бяха с БГ вето, нямаха посланик.Показваха пълно пренебрежение към България, и пращаха делегации по европейските столици да ни обвиняват във всички "европейски"грехове.

30

Ръб!

преди 1 година

Сестра му е македонка ...ама обяснявай, че няма сестра!