308

анонимен

преди 1 година

Кога най после ще я вдигнат тая такса -стига са се подигравали с личните лекари един лев или две яйца КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ

307

Анонимен

преди 1 година

Борете се да са ниски цените на храните, горивата, тока, водата и пр. че да имате пари за лекарите!

306

Mногознайко

преди 1 година

Трябва да се вдуигне таксата разбира се. Всичко се повишава не може докторите да ви преглеждат мърлявите *** за стотинки. Баща ми е лекар и ще се облажи от тая работа.

305

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.Повето GP са изперкали пенсий и като пациен отиде при тях за преглед те го гледат първо в ръцете дали ще си остави таксата.В повечето случай не насочват пациента към специяшист лекар а се мъчат да убедът пациента че не им няма нищо или да ги самолекуват защото не им се дават направление ???

304

Стар емигрант

преди 1 година

В държава като Великобритания, с дивашки и експлоататорски капитализъм, посещението при GP е напълно безплатно за всички! В банановата република България, трябва хората да плащат. Изводите ги направете сами

303

Анонимен

преди 1 година

Защо в нормалните държави няма такса, за да отиде човек на лекар? А в България лекарите са се превърнали в търгаши, а повечето от тях(или не) не се интересуват да излекуват болните.

302

Интервюто бе образец

преди 1 година

за посредствеността на водещите.Не зададоха изключително важния въпрос-каква част от доходите на GP е потребителската такса?Не оспориха искането на Николова всеки да плаща,а после да ходи да си иска парите от НЗОК,което е глупаво и би предизвикало огромни опашки пред клоновете на НЗОК,разкарвайки хиляди освободени хронично болни и пенсионери,вместо ежемесечно GP-то да се явява със списъка освободени пациенти(на флашка)и да си взема сумите.Не очаквах от Николова такова неуважение към пациентите.

301

Анонимен

преди 1 година

Всеки месец им дават на пациент някакви стотинки, според възрастта. И тях ли искаш да им вземеш , бе ***!

300

Вашта ммаммма

преди 1 година

5 евро си направете таксата .... кърлежи.

299

аз

преди 1 година

Повечето коментари недвусмислено показват факта, че българският пациент е един безподобен комунистически про.сстак, който заслужава единствено да му вземеш парите и да го оставиш на грижите на партията - майка!

298

Анонимен

преди 1 година

аз пък предлагам да им отрежат паричките дето им дават всеки месец на пациент. Отишъл, не отишъл кинтите си ги прибират.

297

анонимен

преди 1 година

За българина най важни са кюфтетата цигарите и ракията Затова е това ДЕРЕДЖЕ

296

Реалист

преди 1 година

А тогава ще има ли дежурства и твърдо работно време или само ще си прибираме парите и ще работим през куп за грош и от време на време, както до сега?

295

Пешо

преди 1 година

Само източват държавния бюджет и работа за 5 пари не вършат!

294

Анонимен

преди 1 година

До анонимен "Някой да ми каже кое е най важно за живота на един човек" Човечност. Защото ако това нямаш в теб и около теб, всичко останало ще ти се струва тежко и непоносимо.

293

Анонимен

преди 1 година

А колко голяма е групата която плаща осигуровки и не ползва лекарски услуги? Със сигурност е много по-голяма, но като взимат пари без да вършат никаква работа си траят.

292

анонимен

преди 1 година

Някой да ми каже кое е най важно за живота на един човек За такси не говорим

291

Анонимен

преди 1 година

Болни ще ходите от простотия и злоба.А докторите са умни хора и ще се оправят.

290

Анонимен

преди 1 година

Направете я 10 лв. ,но пациентите да ползват услугите на всеки лекар по ЗОК. Защо мисля така? Ами, ако се разболея в края на месеца и имам нужда от преглед от специалист и джипито ми каже, че няма направления, какво трябва да правя? Не мога да се разболявам само първата,или втората седмица на месеца...

289

Анонимен

преди 1 година

Що не видите в САЩ кви са цените на здравеопазването за сведение - бинтоване с марля бинт е към 700 долара. В Росия още правят военен парад при инсталацията на нов рентген. Хайде сега идете до кръчмата и дайте за кюфте и кебапче с бира 10 лева а се оплаквайте как алчните доктори искат по 2.90.***