13

Замислих се

преди 1 година

Днес на пресконференцията на Слави за референдума го питаха защо така бързо се промени резултата за неговата партия и той каза нещо доста интересно (и вярно според мен) - "Много хора гласуват анти-ГЕРБ" и гласуват за този, който е нов и им вдъхва надежда, че ще оправи нещата. Ние бяхме нови, после ПП" Само че ДБ сами си казаха, че ще "приемат подкрепа и ще обсъждат политики" с ГЕРБ. ГЕРБ ги подкрепиха. Сега ПП и ДБ ще се коалират. Уж ПП са против, ама накрая ПП, ДБ, ГЕРБ ще са заедно! ЧЕСТИТО!

12

Ясно

преди 1 година

Крив им е Радев на ПП, защото единствено той реално им парираше действията. Чак към април и ИТН се усетиха какви са тия. Ако не беше Радев, ветото за РСМ падаше безусловно още декември 2021 (Петков си го заяви директно) и куп други глупости. Овладяваха за няколко седмици цялата държава! Радев ги направи СЛУЖЕБНИ МИНИСТРИ, но не им е правил партията (доказателство - при ПП е Тагарев-уволнен от ПЪРВОТО служебно на Радев за ЛОБИЗЪМ и върл негов противник). Тия не знам какви са, но НЕ СА БЪЛГАРИ!

11

Безсрамни Безрдодни

преди 1 година

Кирчо и компания искат пълен контрол над държавата, в случай, че вземат властта. Още при неговото правителство в началото ОФИЦИАЛНО си каза, че службите минават под ЛИЧНОТО МУ НАБЛЮДЕНИЕ (и контрол). НСО се контролира от Парламента, Президентът само издава указа. Обаче Петков искаше и там да контролира. Смешното беше, че собственикът на ВСИЧКИ (и Еконт и Спиди) куриерски фирми - Събев, искаше това. Транспортен министър в конфликт на интереси, който унищожи Български пощи. Абе...ЧУЖДИ АГЕНТИ!

10

Георги

преди 1 година

Службите следва да се назначават както досегаДругото е отмъщение против президента който е най сполучливия до момента. Нярода го обича и ако нясрочи преки избори може и президентска република да стане

9

Ненормалници!

преди 1 година

Това ли са проблемите на България, вашата *** ненормална!

8

Нали побеждава

преди 1 година

за чий са му?

7

баба мара

преди 1 година

стига с тези глупос-ти това ли е наи важно за парапета и гея засрамете се оставатви няколко дни свършете нещо полезно за хората и се махаите да не ви гледамеотврат сте

6

Анонимен

преди 1 година

Пак отново точно тия две антиконституционни организирани престъпни групи, кой знае защо наречени партии?

5

Йордан

преди 1 година

Вече почти 2 години ни управлява безгрешния Радев и протежетата му. Цъфнахме и вързахме. Честито на гласувалите за безгрешния и неговите ППДБ.

4

Анонимен

преди 1 година

"Комисията по отбрана ще обсъжда предложенията на "Продължаваме промяната" (ПП) и "Демократична България" (ДБ). Те на практика елиминират възможността президентът да се произнася за назначенията на редица спецслужби."______________Тоест, искат да осакатят функциите на върховния главнокомандващ на армията ни.

3

дааа......

преди 1 година

не е против Радев....да...ама не...както казваше бог да го прости един велик българин. Тъкмо точно това си е...всъщност това бе мечта на Борисов от време оно...ама и той, колкото и да е нахален и ***,даже и той се усети,че ще отврати хората...Тези са разни камикадзета и ги тикат на амбразурата..същност са КОВИД в парламента..и просто трябва да се излекуваме от тях...

2

Майора

преди 1 година

Всичко това се предлага от партиите на Прокопирв на които им е малко да имат послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт , ами искат и службите , което противоречи на редица закони! Няма да стане!

1

Анонимен

преди 1 година

Искат силно политизиране на службите. Това е нож с две остриета. Днес службите ще обслужават политическите интереси на едни партии, утре ще се обърнат срещу тях обслужвайки други партии.