9

баба мара

преди 1 година

къде са коментарите от сутринта този саит да се закрива незабавно

8

Aze

преди 1 година

Народът не губи търпение. На народа му е вече все тая.

7

Анонимен

преди 1 година

Почти за всичко е прав Мутафчиев, само за средната класа не е прав. Средна класа в България няма.

6

Ей Муфтафжиев...

преди 1 година

налягай си парцалите , карай си джипката, крий си дупката си в Дианабад.Знаеш,че си едно Корумпе 2+2.Пайте се на"спИциалисти" с Минната,накрая на Козяк у институто.Да не разнищим ,как ни докара вагоните-ковчези.Как лапаше кинти от Селския ти брат'чед от Искра Даката,между бос на извозвачите.Дан' не кацнеш на татювата ти Флигорна. Гиди алчен корупционен,кинтите ли ти свършиха!?

5

Анонимен

преди 1 година

Народът: "Този е Човекът. Намерихме го!" Човекът: "Аз съм Човекът. Намерихте ме. Не търсете повече."

4

Анонимен

преди 1 година

Истината трябва да се казва за вътрешната политика, а за външната политика да се лъже, премълчава, заблуждава. Тази обзела ги искреност и редовно изповядване на Путин какво сме дали, кога сме дали, вреди на държавата. Магаретата се мислят за международни атове.

3

Анонимен

преди 1 година

Играем, докато ударим джакпота. Не щеме стабилна диктатура на един политически психопат. Този политически психопат ще извърши грешки, ще направи врагове, престъпления и ще стои на власт, за да не влезе в затвора. Като Путин, Бейко, Орбан, Ердоган. Имахме 12 години диктатура на гербериата.

2

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно.Бесни сме.Трябваше на първи април да са изборите да си кажат легално как си правят майтап с нас.Аз не знам Черепа ли е виновен,Цветкоф ли е...Прокопиеф ли е...хамериканците ли са...обаче прекаляват!Даже са на път във война да ни вкарат.На следващите избори отивайте и гласувайте,защото вместо бюлетина може да получим призовка на фронта!

1

Христо Христов

преди 1 година

Избори трябва да има непрекъснато, докато не излезем от ЕС и НАТО.