34

Анонимен

преди 1 година

отговора е да ще бъде манипулиран както преди машините.единствено масово гласуване може да намали ефекта от манипулациите.

33

gg

преди 1 година

а лековерните гайс-чета си мислят, че ще има промяна : )май, май старите-нови пак ще се поздравят след 02 април :/

32

До 33

преди 1 година

Посочваш страните, които се отказаха и даже забраниха машинното гласуване за избори !В САЩ гласуването е по различен начин и отчитането на гласа става веднага, тоест ти самият може да разбереш дали отчитането на твоя глас е точно!

31

Анонимен

преди 1 година

Както винаги, и този вот ще бъде манипулиран. Няма избори след 1996, които да не са управлявани успешно от заинтересованите. Включително и директно купуване на цели изборни комисии. Последната манипулация беше с машините...В свят, в който лъжата е истина, няма невъзможни неща!

30

Анонимен

преди 1 година

В много страни се гласува и с машини. Например: Франция, Холандия, Дания, САЩ и даже в Гърция има и още страни - питайте или се заинтересувайте за случаите! Но Гай *** е простичък и няма да пита или да гугелва!

29

Анонимен

преди 1 година

Да! Ще е!

28

Стига сте ревали!

преди 1 година

Вотът с хартиена бюлетина се прилага във всички цивилизовани страни! Просто ЦИК трябва да се постараят и да изготвят ясни, точни и ефективни правила за провеждане на изборите, особено за начина на броене на резултатите! А също и конкретно, ясно разписано коя бюлетина е невалидна! Според мен и много мои познати това е бюлетината в която са зачертани 2 и повече партии - само тази!

27

Диана

преди 1 година

До Анонимен27 Не може да има чували, привнесени допълнително, ако изборите се контролират правилно - това да не са ти автоматичните машинки, променящи записите си по програмки на хакерите от "образованите" крадци - БСП! Не може да се пишат за гласували хора, които не са в списъците ако това се контролира!Интерсно ми е защо не повикваме международни наблюдатели-всички само пищят, че имало фалшификации, но никой не прави нищо сериозно по въпроса и това ме навежда на мислълта за БСПарски театър

26

Диана

преди 1 година

Ако има наказания за приемащите недействителни бюлетини секции /нещо като 2000лв. на глава от секционната комисия/, ще видите как няма да има нито една недействителна бюлетина - всичко ще бъде обяснявано и преобяснявано, показвано, контролирано,разисквано до припадък,значи..Истината е, че формализмът от тоталитаризма продължава да витае навсякъде в политиката - защото за БСПарите важната е властта, а не какво да правят с нея /те най-добре си знаят какво си правят с властта-живот в Комунизъм!/

25

Анонимен

преди 1 година

Над 100 хиляди гласа ще се "изгубят" обявени за невалидни и ще има чували променящи съдържанието на изборните урни. За платените избиратели с хартиени бюлетини си знаем.

24

Анонимен

преди 1 година

Активираха и Мая Манолова да лае по БТВ за манипулации по изборите, значи нейния приятел президента и едни избори не може да организира! Ех, бай Василе, много плява си събрал около теб, моля те вземи ги при теб на топло, да си отдъхнем малко!

23

Пруграмист от малата

преди 1 година

Накратко - при хартиена бюлетина далаверата е от ромския платен вот за ГЕРБ, а при машинен вот манипулациите са в полза на ДБ и ПП.

22

естествено

преди 1 година

нали за тва беше зора

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

В Европа се гласува с бюлетини забравихме тук как на Разпети петък обнародваха мадуровските машини през нощта и се започна разрухата краденето саботажите потъването

20

Съвет

преди 1 година

До АНОНИМЕН 141 Да попитаме Путин как гласуват в Логанска и Донецка република.Така ще е най правилно.

19

Позитано 20

преди 1 година

Ако спечелим изборите, вота е точен. Ако загубим , вота е манипулиран.Клоним към манипулация.Ха,хааа!

18

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 6 За кои деца става въпрос ? Те знаят зайченцето бяло , цял ден си играло...

17

Анонимен

преди 1 година

Отхвърляме простото и лесно нещо: вземаш съответната бюлетина, чиято партия харесваш, сгъваш я и я слагаш в плик, който пред очите на комисията пускаш в процепа на кутията. Този, който отговаря за кутията обявява: "Гласувал" и толкова. След приключването на изборите, комисията брои гласовете, подписва се и праща резултатите по интернет в централната комисия. След часове вече са обявени резултатите. Така се гласува във Франция и в останалите страни на Европа. Защо българите винаги хитруват???

16

Българин

преди 1 година

Тези неща за вотовете интересуват само политиците, тези от ЦИК и политолозите им. Те така и не искат да разберат, че мнозинството от българите не иска да гласува. Просто защото си имат доста по-важни работи от колкото техните избори. Между впрочем, безработицата ще се увеличи след 3 февруари. Особено сред депутатите. Честита да им Новата със стария бюджет.

15

Пенсионер

преди 1 година

С машинки и хартийки Герб отново на първо място.Ние помним месото на цената на кутия цигари и още , и още....