111

Чичо леля

преди 1 година

Нали и учените трябва да ядът, вече няма какво да се открива и какви изследвания да се правят, сега науката е едно шарлатанство в глобален размер, айде сега дайте им едни пари на учените да правят изследвания на ядрото че да знаем върти ли се не се ли върти , пък да видиш как ще си накупят тесли и мерцедеси с тея пари и вили на френската ривиера и ги чакай , учените са най добри в усвояването на бюджети, по добри даже от нашите к..р..а..д...ц. и. във властта

110

И.Б.

преди 1 година

Заглавие с променен синтаксис и граматика. Пълно подражание на западноевропейски вестници.

109

Анти'ч Ифут

преди 1 година

Мъдеее, го видехте тва земноЯдро даСе върти, ве, наивни дресирани май мунки, слушкате само кво ви нашепват глобалните юде омасонски пси хопати, а? Земята е стационарна/неподвижна, с равнинна повърхност, и Небесен Купол/НебеснаТвърд отгоре, като слънцето, луната и звездите, които всички са под купола, се въртят над равнинната земя (под нея има огромни устои). Това се е знаело от всичкиДревни цивилизации. От 600 г., чи футите ви баламосват, че се въртите на кълбе с бясна скорост из измислен космос

108

Четете

преди 1 година

Предсказано е, че когато земното ядро спре да се върти, Русия ще се разпадне и изчезне завинаги.

107

Анонимен

преди 1 година

Съобщително изречение с въпросителна накрая. Да ви таковам и журналистите!

106

Анонимен

преди 1 година

Таман се чудех какво тропа под земята...

105

никой на знае?

преди 1 година

Видях че ном 38(засега) Ви го е написал. Никой не знае какво има под около 12км надолу. Правили са опити да копаят в дъното на океана, но там е още по-трудно, защото се прави от кораб. Земята има диаметър към 13000км, т.е. до центъра са над 6600км, а ние сме изкопали само 12!!! Така че отдолу под нас може да има всичко, даже и извънземни или каквото си представите.

104

Супер Селтак

преди 1 година

Лоша работа, инвестирал съм в крипто валута а сега че се гътнем без да си видя печалбата.

103

В.

преди 1 година

Всичко е относително

102

куку от карлукуву

преди 1 година

Пуснете катерицата Скрат от "Ледена епоха" , тя ще го завърти.

101

до 115

преди 1 година

Краят на света е предречен за 2012та година, което донякъде съвпада с откритието на китайския учен, че спирането се е случило 2009. Дори и да приемем 2020 годи за 2012 според коптския календар, то пак вече сме 2023. Значи са ни помогнали, ако прочетет Друнвало Мелхизедек са ни помагали и преди. Само дето никой не е очаквал да бъде успешно. Освен това китаеца твърди, че това се случва циклично на 70 години. Това е по-странното.

100

Анонимен

преди 1 година

Кой сложи пръта, та да спре да се върти Земята около оста си! Ах хитреци!

99

НЯКОЙ

преди 1 година

Да знаете, че това е работа на Путин, но ако ЕС ни отпусне едни пари ние ще го завъртим това ядро.

98

Анонимен

преди 1 година

Еми ще има катаклизми ако е истина.Земетресения,пропадания в земната ***,от там цунамита и заливане на ниски брегове,острови ще изчезнат,а може и цели континенти.Вулканите ще избухнат за да освободят натрупаната енергия.Възможно е да се завъртят полюсите,да се разтопи ледът и да има потоп.

97

айдеее

преди 1 година

ядрото спря, сега остава и слънцето да угасне? После какво, Луната ще спре да виси в небето и ще падне в океана??

96

Анонимен

преди 1 година

ВЕРВАМ А З НА КИТАЙЦИТЕ! Я КЪВ ЯК ГРИП ЛИФТНАХА - ХЕМ ЗАТВОРИХА ЗАПАДА, ХЕМ ХВАНАХА ЗА ГУШИТЕ РОББИТЕ СИ!

95

Танев

преди 1 година

Означава нарастване на Магнитното поле на Земята. Трябва да се знае, че скороста на въртене на Ядрото е много малка. Съотношението на въртене на Магмата спрямо скороста на въртене на Ядрото , определя големината на Магнитното поле. Поляритета на Магнитното поле се определя от посоката на движение на Магмата. В момента тя е Запад Северо запад , погледнато от Източното полукълбо. Към 2025 год. двата Магнитни полюса ще бъдат на един и същи меридиан - тоест Хордата помежду им ще е най-малка.

94

До 110

преди 1 година

Земното ядро се дели на вътрешно и външно. Вътрешното ядро условно се нарича твърдо, защото е много плътно, поради високото налягане, иначе е изградено от разтопено желязо и никел, логично поради високата температура.

93

Анонимен

преди 1 година

Като не разбираш какво четеш, по-добре си почини

92

...........

преди 1 година

Какво е това ,,твърдо ядро" след като то е изградено от течен метал и то създава магнитното поле на земята!Няма такова ,,вътрешно твърдо ядро", там температурата е към 6000 гр/целзий и метала е разтопен!