10

Анонимен

преди 1 година

Две нации от един етнос, обречен да изчезне напълно до 50г. И българите от западните покрайнини , т.нар. македонци, и ние сме в демографска катастрофа, отрицателен прираст от десетилетия. Там ще бъдат асимилирани от албанци и сърби, тук от турци и каквито още дойдат и се заселят.

9

Щирлиц

преди 1 година

За 33 години преход-толкова.То и не може да очакваме друго,след като ни управляваха единствено антибългаристи и предатели.Имаше и изключение,но само едно-Жан Виденов,който беше един непослушко,и западните грабители,заедно с родните приватизатори му спретнаха майдан.

8

Анонимен

преди 1 година

Историк: До 15 години северномакедонците ще изчезнат като нация, конфронтацията ще продължи . A България исчезва след още 33 г. ако не се върне към комунистическа система сега.

7

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

6

Хех

преди 1 година

А у нас и учебникът е отдавна забравен. Досег с историята няма. За повечето младеж има досег с ТикТок.

5

Анонимен

преди 1 година

Слънцето е най-светлия досег на македонците с историята им! На знамето на Македония има истински лъч от слънцето! Историята на Македония грее всеки ден над цялата Земя!

4

Анонимен

преди 1 година

То и при нас е така. Даже историята не е истинска, стана някак си евроатлантически ориентирана.

3

Анонимен

преди 1 година

И на 99% от българите е същото. Каквото прочели в учебника е за цял живот.Имахме двойни освободители, а сега казват, че било едно било освобождението. Затова "възрожденци" искат за трети път да ни освобождават ония от северните блата. Какво нещо е историята съм запомнил още при първото прочитане на "Под игото". Тя е най-голямата к.ртизанка. Борис Трети не бил фашист, но нашите червени разбойници и червени историци му лепнаха етикета, че е такъв! България център на фашизма?!!! Пълен абсурд!

2

българина

преди 1 година

ЖЖ ги призна първи, ГЕРБ ДПС ДБ и ПП втори... ето резултата, българите са най прозззтото плем на този континентдва пъти сме гиубили държавата с, руснаците ни осовбождават след втория път, първия път е 1828 - 1829, а ние доброволно ще се изгубим между турция и македония. 33 г само приказки и коментари и НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ! който е роден тук е наказан!

1

Бай Дрън

преди 1 година

Още малко побоища и палежи и Европа ще вдене най-сетне, че не България има претенции към Македония, а македонската управа има претенции към българите в Македония!