12

Бясна

преди 1 година

До 1.защо пък може и ПП. Кирил Петков да предложи по 1 заплата, тя е бая, не малка.

11

Тъжно

преди 1 година

Защо не пуснете и една дарителска смс кампания? Жалко, че майката не го иска. Няма ли кой да го осинови и да му осигури един добър живот на това лъчезарно дете? Господ да бди над това ангелче.

10

Рамбооо

преди 1 година

Ще помогнем на семейството. Предложете на някои китайски ресторант да помага с храна а не само да печелят и изнасят пари от България

9

Анонимен

преди 1 година

Добре, че още има добри хора. Обаче аз имам въпрос КЪДЕ СА СЕГА КИРЧО, КОКОРЧО, КОРНИ, БАТЕ И Т.Н.?!Или тях такива дребни неща не ги интересуват? Важното е, кой ще докопа кокала на следващите избори, а това гладни деца... пхууу, подробности!А колко още семейства има такива... ама както казах, кой го интересува като си е на топло в скъпия офис.

8

32 г, ерген, безрабо

преди 1 година

а аз като учех 17 т да работя като 'висшист' и живея от 10 г с мама някой сетил ли се е за мен че пропилях целия си живот да танцувам под чуждата с вирка?

7

Войко

преди 1 година

До До ВойкоИскаш ли да ми го кажеш лично че да ти избия физиономията от другата страна на главата бе шфecтep? Ще напълниш пликчеата най - малко 5 пъти!

6

Анонимен

преди 1 година

Вземете от парите за Укрите и ще помогнете на много бг деца в нужда.

5

Е може ли

преди 1 година

да пускате такива идиотттски реклами в началото на такава публикация???!!!

4

Асан

преди 1 година

Тиквата има 5 милиона партийна субсидия Асан ли да плаща :)))

3

Войко

преди 1 година

До АнонименНе, не е така !!! Аз питам за какво плащам данъци и къде са парите??? Стига с това "ние сме добри хора"! Къде са парите които по презумпция трябва да отиват за такива случаи без да става и на въпрос по медиите ????????????? Повече и пукнато песо няма да платя на тая "държава", заклевам се!

2

Анонимен

преди 1 година

Ние сме добри хора.Нека всеки да помогне кой с каквото може.

1

Асан

преди 1 година

БКП и Копейкин да плащат от партийната субсидия :)))