43

Петър

преди 1 година

За неинформираните :)https://dailyzonews/preobrazenieto-na-hristijan-pendikov-ako-prochitaat-bugarite-shto-pishuval-kje-go-vratat-odma-vo-makedonija-so-istiot-avion-foto/

42

Анонимен

преди 1 година

Имам приятели ,които обвиняват Сърбия за какво ли не,а вече за втори път 2023 г. ще ходят там.Това ,че в България е нормално да говориш зад гърба на даден човек обидни и лъжливи неща и да създаваш интриги ,то в съседите може да не е прието. На тези приятели всяка втора дума е обида за Сърбия.Същото е и с Македония,отричате ги ,а те се възприемат за Македоци.Обиждате ги и после се чудите защо не Ви харесват.Няма как да Ви харесвар,като над 30 години ги обиждате с медии и политици.

41

Анонимен

преди 1 година

Това ,че България е признала първа в света Македония,не Ви дава право непрестанно да я обиждате и да се отричате ,че съществува.Незнам как може медиите да отричат ,че Български политици преди няколко дни в центъра на Скопие обиждаха публично с мегафони Македонците и Македония.Също така се убедих ,че в България медиите са изцяло контролирани.В България няма медии,а поръчкови изпълнители.Българите живеят в медийна капсула ,подобно като в Русия и Турция.

40

Анонимен

преди 1 година

Докато отричате Македония и Македонците и докато откривате "културни центрове " ,които са обидни за Македонците и докато има политици ,които отричат Македонците от Македония и България,няма да има Македонец ,който да Ви харесва и няма как да не Ви свързва с предците Ви ,които са подкрепили Хитлър и Мусолони.

39

Анонимен

преди 1 година

За последно земите на Македония са били български през 1018г и малко при Константин-Тих Асен от 1257 до 1277г. На 19 април 1941г. след капитулацията на Югославия и Гърция пред Хитлер и Мусолини, българските войски под ръководството на цар Борис III навлизат в Македония. Какво точно искат *** от ВМРО от Македония и как може да обясняват на българите, че не проблем клуб в Македония да се нарича "цар Борис III"? Сигурно изпълняват вековната политика на Москва да се караме и бием със съседите

38

Анонимен

преди 1 година

Трябва да намерят онези,които ги заплашват по интернет.Определено не мисля,че са македонци или българи.Най-вероятно са от ФАЩ и/или Канада.Искат да предизвикат война по украински сценарий.Онзи където подпали клуба не е с македонско гражданство,а с хамериканско.Македонският клуб тук не беше отворен от македонец,а от КалАДА.А този,където е пребил момчето всъвсем случайно знае бойни изкуства и нищо чудно да е бил нает.Преди войната в Украйна също са били особено активни по интернет.

37

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ламбе от Македонско, който подпали българския клуб е бил избран в Македония да пее коледна песничка на македонците за Коледа. Целия народ му засвидетелства почит и уважение, затова че е подпалил българския клуб. Добре че не сме японци, защото в Япония по времето на самураите най голямото наказание е било като те хванат нещо да подпалваш. Самураите са избивали целия род до последно коляно на всеки подпалвач, защото къщите им били от хартия и при един пожар често изгаряли цели градове.

36

До Филип от нам де с

преди 1 година

Залял ни е със сръбски стоки тоя бугараш, дето го били преследвали като баш българин и не мож ме накара насила да ги купувам.

35

Спортист

преди 1 година

Разните спортни организации няма ли да го изключат тоя "състезател"?Кубрат Пулев го заплашваха да го лишат от състезателни права, че целунал една уж журналистка. Целунал я, не я е бил.

34

Филип от Филипополис

преди 1 година

Какъв ти е на теб проблема с КАМ маркет? Йордан Камчев е бизнесмен близък с България. Години наред беше наш почетен в Скопие и заради това си навлече сума ти неприятности, включително съдебни преследвания. В медиите под контрола на Белград е наричан бугараш и таен агент на България. Сега пък трябва да си изпати и от нас, защото такива умници като теб търсят самоцелно да наказват всичко свързано с Македония!? Запомни-македонистите не желаят да имат нищо общо с България, а Камчев плаща данъци тук!

33

Междунар.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите

32

Клиент на КАМ. Бивш

преди 1 година

Достатъчно е да тръгнат масови проверки в магазините КАМ у нас, да се поставят разни ограничения пред вноса на стоки от Сърбия и Македония, дори не е нужно това да се афишира - нее, елегантно, с по-дълги проверки на границите, с по-строг контрол върху какво ли не.И веднага ще забравят колко са обидени". Парата е по-силна от приказките.

31

До Анонимен

преди 1 година

На хората с лабилна психика им се полага лечение при специалист, а не право да удрят и ритат.

30

Анонимен

преди 1 година

Ако Джамбата нямаше имунитет щеше да е набит също така. В България имам предвид. Даже от жени. Убеден съм ,че майките на децата инвалиди щяха да му видят сметката на този неонацист.Та нека говори свобоно ,но без имунитет.

29

Анонимен

преди 1 година

Май забравиха, че ако не се бехме застъпили за тех, немаше да има макета, щеше да е "Велика Албания".....:)))

28

Анонимен

преди 1 година

На знамето на Македония има истински лъч от слънчевата светлина. Самият цар на Македония го е взел и сложил там на знамето. Нали виждате светлината? Ако не я виждате отдалече, ще я видите отблизо.

27

Анонимен

преди 1 година

В демократичните общества има свобода на словото,но и наказания за обиди срещу хората.Боя не е решение на 100% е така,но хора има всякакви.Ненормални,неморални наркомани ,пияници които карат колите пияни и не им пука.Някои са с фамилия Джабаски,някои набити са тяхни приятели и така.Като се правиш на силен ,ще трябяа да го покажеш в джунглата Балкански Полуостров.

26

R.A.T.M

преди 1 година

Ако ще да са джедаи македонците, с бой и насилие нищо няма да постигнат. Като искат да са нещо различно от родопчани, добруджанци, шопи, тракийци и т.н няма проблеми, но да вземеш над 100000 български паспорта и после да преброиш 3000 българина в Македония си е баш страх.

25

Анонимен

преди 1 година

Османи започва да ми харесва. Много интелегентен и справедлив човек.

24

Анонимен

преди 1 година

Сърбите винаги са имали неприязън кум нас, смятат ни за изверго о че сме ги клали постояно....:))) Макетата са много лабилни, да не забравяме също, че президентът им е сърбе :)))