40

Анонимен

преди 1 година

Във филм по Нешънъла обясниха, че не е проблем да се отиде някъде и да се кацне. Проблем е, че не може да се излети обратно и до сега нямало успешен опит. И това 100% ме убеди, че въобще никой не е стъпвал на луната. Доста смело да го пуснат това изказване по ТВ предаване и то по научна телевизия, защото веднага може да навържеш "нещата". Факт е, че и на Марс за сега само кацат, но излитане обратно няма.

39

Анонимен

преди 1 година

Една идея е по-симпатичен от онзи Мърдок. Хахаха.

38

Да го покажат

преди 1 година

Как е Дедо Олдрин ходи ли нормално без ***? Прави ли лицеви опори?

37

Анонимен

преди 1 година

Никъде не са ходили. Снимките са от Марс

36

баси народа

преди 1 година

Американците НАИСТИНА ходиха на Луната!Но снимките са правени тук!Там просто няма начин да се направят!Режисьора сам си го каза!Просто политика и нищо повече!

35

Анонимен

преди 1 година

Жените са като насекомите - подхвърчат като пеперуди, но кацнат ли на някого, се въртят като мухи без глави.

34

v

преди 1 година

голям актьор

33

АнонимеН

преди 1 година

ДЪРТ ДЪРТ АМА ИМА РАНЧО В ЕЛ ПАСО ТЕКСАС СЪС РАБОТЕЩИ КЛАДЕНЦИ ЗА НЕФТ :D И НА 193 -ДА Е ПАК ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЕКОЯ НЕФТОТЪРСАЧКА ДА СЕ ПРИСЛАМЧИ! САМО МАЛКО ДА ИЗКУФЕЕ ОЩЕ И ПОСЛЕДНОТО МУ ЗАВЕЩАНИЕ ЩЕ Е ВСИЧКО ЗА НЕЯ :D

32

българин

преди 1 година

До 36 Ако е научен от малък да поддържа добра хигиена , и на 90 ще е чист , изкъпан и с чисти дрехи !!!

31

българин

преди 1 година

До 22Вицът си е виц , но трябва да знаеш , че мъжът може спокойно да води сексуален живот и спермата му да е активна и на 90 год. ( ще се убедиш ако стигнеш до тия години ) !! Проблемът е , че няма с кой да прави секс - жена му не прилича на нищо и му е омръзнала до смърт ( а и самата тя след 45 та си година не му дава ) , младите го виждат като грохнал старец и също не дават , а и пари за *** няма !!

30

До 21

преди 1 година

И без туй друго няма да му се разхлопа.

29

АнонимеН

преди 1 година

САМИЯ ФАКТ , ЧЕ 50 ГОДИНИ ПО-КЪСНО НЯМА 1 МИСИЯ ДО ЛУНАТА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ 50-ТЕ МИСИИ ОТИВАНЕ ДО ЛУНАТА С ВРЪЩАНЕ СА АБСОЛЮТНА ИЗМИСЛИЦА :D И ВСИЧКИ ЛЕНТИ ЗАСНЕТИ ОТ ТАМ ИЗЧЕЗНАХА И НЯМА НИТО ЕДНА ЛЕНТА НА КОЯТО ИМА ЗВЕЗДИ :D ПРАВЕНИ СА СНИМКИ ОТ ЛУНАТА И ТАМ Е ОСЕЯНО СЪС ЗВЕЗДИ И СЕ ВИЖДАТ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ОТ ЗЕМЯТА!

28

Леле

преди 1 година

Айде тая година булка, догодина люлка.

27

АнонимеН

преди 1 година

КУБРИК: В СЪНИЩАТА СИ МОЖЕ И НА МАРС ДА Е ХОДИЛ :D ИНАЧЕ ВСИЧКО ГО ЗАСНЕХМЕ В ПУСТИНЯТА НЕВАДА! :D

26

Анонимен

преди 1 година

Станахме свидетели на холивудско кацане на луната. Самият режисьор който е снимал клипа си призна преди да почине. Така че никакво кацане на луната нее имало. Хамериканците понеже изостаанаха от СССР които първи пратиха човек в космоса се направиха на интересни и създадоха една лъжа че са кацнали на луната. Кацнаха ама на ку ло ми!

25

Стига три бе, педера

преди 1 година

Как се Эбът?

24

бай Онзи

преди 1 година

Много си е хубав човека и хубава булка от Луната си е докарал.Таман тогава 9 годишна е била и си я отгледал тук дорде порасне.На младите моми и момци дето си правят майтап с нас дъртите, ще им кажа, та да помнят-Ние сме били и на 20 и на 30 и на 40 и на 50, 60 и вече много нагоре.Вие вървите по пътищата дето ние сме утъпкали, та да не са спъвате, направихме ви къщите в които живеете и всичко дето в тях имате. А вие какво ще оставите на децата си, освен дето е останало от тати, мама, дядо и баба?

23

Алов

преди 1 година

Извънземните са му изпили ума

22

горките

преди 1 година

Бил "ходил" на Луната , че даже си вярва ! Тя затова булката има докторска степен по химическо инженерство - Дядката е тест да разберат дали младоженката е от Марс ?!

21

отдавна казано

преди 1 година

"Успех господин Горски!"