62

Анонимен

преди 1 година

Старите политици като видяха колко работа оставиха ПП решиха да се включат, да помагат за решаване на проблемите. Те са опитни и знаят. А Киро и сие да отидат да си доучат в Харвард.

61

Мечо Пух

преди 1 година

Синът на тоз левент май беше наркоман?! Жена му Светла Петрова е от журналята! Няма отърсване от хора второ поколение носещи обувки!

60

Анонимен

преди 1 година

Още един хрантутник

59

Анонимен

преди 1 година

Тоз стария бардак.....

58

пасарела

преди 1 година

И вас ви нямаше досега , ама и вие се възродихте !! Нали върнахте на царя всичко , сега и за вас ли да даваме ? Вземете си от царя какво е донесла династията им и айде у лево , че трябва да даваме и на Спаси София , ама от къде като всичко изядохте !

57

бай Ставри

преди 1 година

НДСВ ни оправи за 800 дни, проостоКиро - ни оправи за 8 месеца, а кРадев продължава да ни оправя....Радвайте се българи, винаги сте оправени.

56

Анонимен

преди 1 година

случайно или не преди нова година мутрофанова се срещна с гражданина симеон и на следващият ден герджиков взе да прави изявления че ндсв щяло да се възражда.

55

Аноним

преди 1 година

Минчо Спасов е от онези дето спряха метрото безнаказано и сега се натиска да управлява с пъпъ дъбъ са тези нафталинените рашковите и те са там

54

Аноним

преди 1 година

ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ЗА 800 ДНИ ВЕРВАЙТЕ МИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ИЗКОЧИЛИ ОТ НАФТАЛИНА ПАК ИСКАТ ДА БЛАЖАТ ДАНО БЪЛГАРИТЕ ДА СА ПОУМНЕЛИ АМАН ОТ НАФТАЛИНЦИ АМАН ОТ СПАСИТЕЛИТЕ АМАН ОТ ПОДМЕНКАДЖИИ ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е МНОГО БОГАТА СЛЕД КАТО СЕ НАТИСКАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА ТОЛКОВА СПАСИТЕЛИ ПОТРЕС

53

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

А къде е шофьора на бившия Цар, после премиер ? Що го няма на купона? А къде е и самия бивш цар? И него го няма. Аааа пак ще ни оправяте за ХХХ дни. Ама не ви вЕрваме вече. Не се хабете нЕма смисъл.

52

На дъртия

преди 1 година

Мадридски мушенгия да не е останала неоправена някоя кория???Не се появил на конгреса,а още утре ще кацне със самолета да нагледа ловните си полета и послушни мишлета!!!Бодигарда му от Банкя,за бой се стяга,препасал тънка сабя,белким царя го погали по-главата,че много големи му станаха рогата и "лети" в небесата!!!

51

баба мара

преди 1 година

пак напират към властта дали не са огладнели и ожаднели не ми се вярва добрезахлебиха ама като има де-би=ли да гласуват за тях защо да пропуснат шансатази династия ни докара всички воини на балканите а 1944 осъмнахме 111 000 кв кми 6 милиона за 800 дни кои каквото можа да свие гори вили резиденции и др безреферендум в нато и ес това не трябва да се забравя никога

50

Бай Иван 2

преди 1 година

Аиде пак задействаха разни проксита! Вадят полититически мъртавци само и само да откъснат някой глас от прогресивните партии.Те онези от статутството е ясно ,имат се твърд електорат ама се целят в тези дето са по- неориентирани.Сега партията на Славчо след като беше употребена и захвърлена ,време е за нещо позабравено старо.

49

Анонимен

преди 1 година

Ще слушаме за тези мискини само до изборите! После ще се изнижат като пръдня от ***!-:))) Тия са Тотал щета! С какъв акъл се показват? 800 дни? Не сме забравили!

48

пепи

преди 1 година

мижав интерес..........

47

Мен

преди 1 година

Мумията се завръща! Втора,трета...найста серия!

46

до 56 Анонимен

преди 1 година

Слабо си и нформиран! Неодавна обявиха че еветуални прарньорие ще са ДБ и ПП.

45

Анонимен

преди 1 година

Тия ще оберат поне 50% от вота на ПП и поне 20% на ДБ. Това е и целта на Мафията ГЕРБ-ДПС, които съживиха политическия труп.

44

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че Боко след като беше прислужник на Тодор Живков след това известно време поработи и като прислужника на Мадридския крадец

43

Анонимен

преди 1 година

Новата патерица на ГЕРБ. Да не забравяме че Банкянския крадлив похотливец стартира кариерата си именно от НДСВ. Дори беше кандидат за депутат от Благоевград в листите им, но не го избраха.