67

Големия памперс

преди 1 година

Същото като да си гей несвещеник - цепят ти халката. Сега цялата ЛГБТ общност ще наскача озверяла срещу БПЦ с искания да бъде спряна дискриминацията срещу гейовете свещеници и да им се дадат повече права, т.е. да се плющят безнаказано в църкви и манастири, както и да могат да стават законни попадии.

66

Ганьо

преди 1 година

Разбирам,че има в парламента,актьори,певци .... ***,но в черквата,това е гнусно.Уж божий човеци,както те го пеят,то излиза,че са НЕбожии твари.

65

Заки

преди 1 година

Към #68 Тази статия няма нищо общо първо с Църквата, второ с фондамента на вярата.Защо не гледаш в тубата Цанов?Имаше едно предаване за българската църква и какво става вътре в нея.Гледай го и тогава пиши глупости.Ще се отвратиш от българската църква.Аз се отвратих вече от всичко българско,защото навсякъде се шири безбожие. От парламента до черквите.

64

Руд

преди 1 година

Когато църквата е потънала в грях, това е ясен знак че тя не е христовата!

63

Руд

преди 1 година

Содом и Гомор в църквата! Библията ясно казва: "мъж и жена ги създаде"! Бог скоро ще накаже това престъпление срещу неговия закон който е вечен!

62

Прекръстване?

преди 1 година

Аз с християнството имам лош късмет. Майка ми е била бременна с мен, когато са кумували с баща ми (а това е лоша поличба). Дядо е починал на моето кръщене а е бил млад, здрав, прав и корав. Кръстникът ми е лош човек, тормозил е семейството си и жена си, аз никога съм нямал контакт с него. Мисля, че съм прокълнат от бебе. Кръстен съм като православен християнин, но да разваля проклятието, какво трябва да направя? Да направя прекръстване в католицизма или лутеранство, или?Да почна на чисто с Бога?

61

Анонимен

преди 1 година

Тази статия няма нищо общо първо с Църквата, второ с фондамента на вярата. Това че една секта като Англиканската църква или която и да е друга признае един грях, си е техен проблем. Междудругото какъвто е и прелюбодейството. Така че дали си гей, хетеро, или чревоугодник все тая. Няма как Църквата да каже, че е нормално, било то духовенството да имат тези съблазни.

60

ОФчу

преди 1 година

Мдаа.., Б-г забавя, но не забравя!

59

Анонимен

преди 1 година

Свещениците претендират, че са божии служители и тяхната високоплатена от миряните ''работа'' е да проповядват божието слово. Но най-вече да се подчиняват на описаната в библията божия воля. Ако не им се работи това, да отидат в една друга индустрия, в която има хем повече пари, хем всякакви видове ''любов'' са позволени. Така или иначе, грамотните хора търсят истината и мислят с главата си, а неграмотните - вярват на всичко, което им се втълпява.

58

zabara

преди 1 година

И кое е това "ясно и недвусмислено добро, което обществото вижда в еднополовите връзки"?

57

Овертон

преди 1 година

Прозорецът на Овертон вече е отворен.

56

Същото

преди 1 година

каквото е да си гей и депутат.

55

Кръстьо

преди 1 година

Църквата не е човешко, а Бобов дело. От тук - няма Благодат в "църква" която е отстъпила от Божиите закони.

54

поп

преди 1 година

ох , просълзих съ . некой друг ?

53

Фен

преди 1 година

До Анонимен 59Помним извратените достойни свещенници в България като баба Гуси и прочие. Манастирите се напълниха с *** и безбожни крадци с златни кръстове по 2кг и мерцедеси.

52

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате със западните сбърканяци бре??? У нас има не малко истински достойни свещенници на Българската Православна Църква и е недостойно да насаждате такива нагласи у хората, че и у нас е така. Пошло е! Срамота!

51

Бай Илийчо

преди 1 година

А такъф кът го фанеш ..? Па удри,удри,удри .....? До посиране !

50

Ето какво е

преди 1 година

Гнусно ! Какво да е.

49

Практик

преди 1 година

Бих искал да насоча вниманието към дуализма на този свят и как противоположните неща си взаимодействат и служат в хармония на обществото. В този ред на мисли дори един електрически контакт си има мъжко и женско, ако имате две мъжки без женско не можете да ги използвате и единственото логично действие е да ги изхвърлите на ***. Но понеже в случая говорим за хора които не можем да изхвърлим, единствено може да покажем съжаление и съчувствие.

48

SS

преди 1 година

Гей свещеник ? Нещо твърде отвратително !