18

Случаен минувач

преди 1 година

Диано, хубаво говориш, ама нямаш власт ***. Мислиш ли, че някой от СОС ще се трогне от приказките ти?

17

Анонимен

преди 1 година

Махнаха най-евтините билети - талоните за 10 пътувания по 1,20 и картата за метро с 10 пътувания по 1,20 лева. Сега вместо 1,20 плащаш 2 лева за билет от водача.

16

ля ля

преди 1 година

да Ви имам и поущряването за ползване на градския транспорт! пълна лудница данче и сие! отдавна не трябва да сте на тези постове!

15

Анонимен

преди 1 година

ЗДРАСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, открихте Америка!!!Че то туй му е и целта бре. Смисляйте се бе орааааааа!!!

14

Анонимен

преди 1 година

В МЕТРОТО СА СЪЩИТЕ БИЛЕТИ!ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ! МЕТРОТО И НАДЗИМНИЯ ТРАНСПОРТ ВЕЧЕ С ЕДНИ БИЛЕТЧЕТА !ЕДНАКВИ!СЛИЗАШ ОТ ТРАМВАЯ И ВЗЕМАШ МЕТРОТО В РАМКИТЕ ВА 30 МИНУТИ ЕДИН БИЛЕТ ЗО ВСИЧКИ!МНОГО ЛЪЖЛИВО ПЛЕМЕ!

13

Анонимен

преди 1 година

Голямо откритие на направи гербаджийската другарка! Ами точно това е било целта на Фандъкова и сие. Наляха доста милиони за въвеждането на тази уж перфектна система, сега кой ще го плаща това ? Очевидно тези, които се возят. И каквито и "нови" решение за мислят, то крайната цел е, че пътуването става по-скъпо

12

Анонимен

преди 1 година

te towa e gerp!

11

Требва

преди 1 година

Се дои раята и на тези им се удава

10

Анонимен

преди 1 година

Права е Ковачева. Билетът 30+ върши работа само ако се прекачваш за 2-3 спирки с наземен транспорт или за 2-3 спирки после се качваш на метро. Обаче за комбинацията метро + наземен транспорт не става, тогава ти взимат 2 билета по 1,60, т.е. 3,20лв., докато преди можеше да пътуваш с билетчета по 1,20 = 2,40 лв., да не говорим, че не имаше нормални карти. Освен това с новите карти не виждаш колко билета ти остават. А да се валидираш с банковата си карта е пълна глупост.

9

мда

преди 1 година

на мен пътуването с кола е колкото градският ми увеличен транспорт сега. Защо тогава да не си пътувам с колата, хем е по-удобно хем същият разход. На който му е по добре да си ползава 30+, на мен не.

8

Анонимен

преди 1 година

Госпожата явно не е разбрала как работи билета 30+. От първата валидация до 30-тата минута имаш възможност да смениш транспорта и да валидираш отново билета. След изтичане на 30-тата минута можеш да използваш билета до края на маршрута на превозното средство.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами ще е по-скъп. Промишленият ток им се вдигна. Стига са мрънкали.

6

Бразилец

преди 1 година

Какво ни интересува това нас, нормалните индийци?! Ние и без това се возим безплатно в градския!

5

Анонимен

преди 1 година

Единствено спирането на 1линия и само метро е грешно.ГОСПОЖАТА КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА КАРТИТЕ ЗА МЛАДЕЖИ ДО 26Г. НА ЦЕНА 25 ЛВ?КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА МАЙКИТЕ ПО МАЙЧИНСТВО 10.ЛВ.БЕЗПЛАТНО ЗА ДЕЦА ИНВАЛИДИ, в повечето случаи родителите са придружители и те пътуват безплатно. ЗАЩО ДА Е СКЪПО КАТО С ЕДНО БИЛЕТЧЕ ОТИВАШ ДО МЕНРОТО ,ВЛИЗАШ СЪС СЪЩОТО БИЛЕТЧЕ В МЕТРОТО И ВМЕСТО 2 ПО 1.60 ПЪТУВАШ САМО ЗА 1.60!КОЛКЖТО И ДА МРАЗИТИ ФАНДЪКОВА ПОНЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА!ТОВА Е ЛЪЖА!ЩЕ .ПОПРАВЯТ И БЕЗУМИЕТО НА НОВИЯ СПАСИТЕ

4

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОЖО КОВАЧЕВА, ВИЕ КАКЕО ТОЧНО 'РАБОТИТЕ' ???

3

Анонимен

преди 1 година

Къде го има това с едната линия? Колко пък да е скъпо, в София вече средна заплата над 2к, писна ми държавата да дотира с моите данъци софийския транспорт.

2

Толкова много "

преди 1 година

След като се возите толкова много " скъпи" явно ни привличате нас бедните мъже ...

1

Анонимен

преди 1 година

Какво друго да очакваме от общинският съветник Бонев с розовите *** от Съсипи София? Тоеа за премахването на картите за 1 линия е негово дело, а иска да става и кмет на София. Пфуууу