9

Анонимен

преди 1 година

Аз пьк не се отказвам от турските сериали!Корейската култура не ни е близка,докато с турците имаме много общи неща.Е,за задоволяване на любопитството може да се изгледат 1,2 филма-и толкоз! Техниката да идва оттам ама сериалите за всеки вкус-от Турция!

8

До Мехмед

преди 1 година

Корейците така си изглеждат и такава им е културата.Младите може да се обличат така без да са обратни.И за това никъде няма да видиш корейска хомопропаганда.Там обратните са си просто обратни без значение дали изглеждат по този начин

7

Яяяя

преди 1 година

Интересна мелодрама за двете Корей е "Любовно приземяване". Силна драма за честния човек е "Мой, Господин!". Готин коктейл от жанрове в "Целителят (Healer)". Тежки ,но прекрасни "Алено сърце", "Мистър Слънчице". най-доброто фентъзи за 22 г "Алхимия на душите"

6

Анонимен

преди 1 година

Ако ви се гледа екшън препоръчвам "Fabricated city". Ако искате зомбита - "Влак до Пусан", определено корейците правят най-добрите зомбита! Ако ви се гледа комедия и романтика - "Легенда за синьото море" и разбира се "Корейска одисея". Заслужават си всеки един епизод!

5

Edin

преди 1 година

Бих препоръчал "Романичният доктор" (Doctor romantic) втори сезон. Има го качен и в Ютуба с английски субтитри. С интерес го гледах.

4

Анонимен

преди 1 година

Сюжетът не е ли един и същ? Не, че се интересувам, но са ми попадали случайно - бедната корейка от работещата класа се влюбва в богатия и красив наследник в една от техните корпорации и започва една любоффф....

3

Мехмед

преди 1 година

На снимката не се различава кой е мъж, кой е жена..

2

Киро

преди 1 година

Корейското и европейското кино и сериали дърпат последните 2 години особено за хората които им се гледа нещо ново в което да няма супергерои или лгбт пропаганда

1

АнонимеН

преди 1 година

КАКВО НИ ПУКА НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗА КОРЕЙСКИ СЕРИАЛИ! ТОВА РЕКЛАМА НА НЕТФЛИКС ЛИ Е! И КАТО ПУСНЕ ОЩЕ 35 КАНАЛА НЕТФЛИКС ТОВА НАС КАТО ЦЯЛО КАК НИ КАСАЕ! НОВИНИ ИМА МНОГО КОИТО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ ДНЕС ,А ТИ ПУСКАШ ТАЯ ГЛУПОСТ!