182

Истината

преди 1 година

За да ги хванеш просто излизаш от РПУ -то и ги хващаш те се различават от далече, като проститутките. Ама не е изгодно да се хванат всичките спират се криминалната хроника. Лично съм видял 10 цивилни заобиколили педофила но не го арестуваха, и се разчу за любовна драма с фатален край, а педофила в болница след време. Каквото и да стане педофила оцелява. Помислих си да им разреша случая но се сетих, че може да им закрият отдела и да останат и да ги освободят от РПУ -то и така да се увеличат педоф

181

Анонимен

преди 1 година

оставам с впечателнето, че тук пишат само набори на лилито... не 50% а 100% от 13 год. вече не са девствени, да не говорим че голяма част от тях са минали половината училище.. изкарайте си главите от ... и вижте какво се случва в реалноста! по чалготеките е пълно с нас..ни от алкохол деца и само се ослушват с кой да отидат да се манд..сат по кенефите..

180

иво

преди 1 година

Тоя е почти толкова зле колкото Петър Илиев (от София). Хаха, полицая му държи личната карта, а той го лъже за годините си...може ли толков глупости и лъжи да изговориш за толкова кратко време, тотално неадекватен, скъса ме от смях, по-забавен е от Цикиридис и комиците взети заедно...за пореден път се убеждавам, че голяма част от преподавателите са тотал щета

179

Дупетатофил

преди 1 година

На дедо Инфлуенсърчето ...... Ако тоя НАИСТИНА го беше грижа по улиците да няма педофили , няма да споделя с медиите как ги лови , какви трикове прилага ...а щеше да ги търси, намира и предава информацията на полицията а не да снима ТРИ ЧАСОВИ клипове как хванал един. Той и ще му е последния ... малкия "скинхедс" с блесналите очички с тия показни демонстрации трупа популярност . Скоро ще го видим и него в листите на някоя популярна партия като кандидат депутат .... Коооолега .....

178

Майка

преди 1 година

Ами какво е бе 223, звучи ми все едно си го казваш на теб да се успокоиш, че не си.

177

Анонимен

преди 1 година

През комунизма беше пълно с педофили. Бъркаха в гащичките на децата даскалите партийните тогава секретари. Сега политици.

176

Анонимен

преди 1 година

AАбе висчко екста, ама бегенцата сме МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГААААА отмъстителни. МНООООГО! Как така,някой не е търгнал да прави нещо?

175

Анонимен

преди 1 година

"али знаете, че като Гошко и Маринчо на по 22 излизат с Софчето и Марийка, от някое училище на по 16-17 технически пак е педофилия" - Не, не е.

174

В Йолов

преди 1 година

До Гаси,Свидетел съм и на двете.В университета ходят момчетата да се е-ът с някви малки от гимназиите.Пък като ходя на фитнес мн често някой се хвали как спал с някаква 20/18/16годишна или изневерявал на приятелката ми с такива.

173

Гаси Пърдящото Куче

преди 1 година

Нали знаете, че като Гошко и Маринчо на по 22 излизат с Софчето и Марийка, от някое училище на по 16-17 технически пак е педофилия, ама си затваряме очите щото са младежи нали ;)Същата работа и на някой таткото на 30/40 като се разведе или иска да 'разнообрази' ;) / (изневери) пак с 16-20 г го правят.

172

Хаха

преди 1 година

Че на кой му пука за махалите и за ромите изобщо? Да правят квото щат. Няма да им се молим да стават хора. Браво на момчетата. А тука много педофили се изнервят и ги плюят ама им трепери да не ги сгащят, че

171

213, 219,

преди 1 година

Болен мозък си и затова не те е срам! Дано да ти се роди дъщеря или внучка, тогава ще те питам дали ще ти е приятно, когато пр.о.стаци подвикват след нея мръсотии по улиците и ако ти се осмелиш да им направиш забележка, те да ти отговарят, че 50% от 13-годишните вече са били с мъж, а останалите знаят що е секс и това к..ве самичко си го търси, я гледай какво е наперено. После да ти хвърлят един бой, та друг път да не им се месиш, когато се забавляват чрез гаври по адрес на дете. Пожелавам ти го!

170

Анонимен

преди 1 година

Имаш подобен случай през соца, един беше подмамил седмокласничка.... ----///----- Седмокласничките през соца 1/3 бяха вече действени (не девствени), а от останалите не мисля да е имало такива, които не знаят какво е секс.

169

Анонимен

преди 1 година

"Ако и един бяха пребили по-тежко, щяха да лежат в затвора вече." - Това е, ако те хванат, нямаш пари за адвокати, не можеш да подпалшиш свидетели и не знаеш хора, с които да подкупиш съдията.

168

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Ами да, ама повечето педофили тарашат основно там, точно заради тоя начин на мислене. Или викаш - щом не е бяло, може ...

167

Анонимен

преди 1 година

След инстабулската конвенция предполагам това ще бъде законно. А който пречи на такива неща ще бъде подлаган на съответните санкции

166

ре

преди 1 година

Най-накрая ще се окаже, че Ален е педофил и е разчиствал конкурентите за млади гаджета. Него обаче ще го олепи ГДБОП, а в затвора ще бъде щастлива ромска булка.

165

Анонимен

преди 1 година

Щом педофилите реват, значи момчетата вършат добра работа! Браво!

164

Анонимен

преди 1 година

Ако в едно училище се направи изследване на всички 13 годишни момичета какъв би бил резултата - поне 50% ще са били с мъж! За какво тогава иде реч??????????

163

Българин

преди 1 година

Хайде стига с тези ромски махали, бре. Какво те бъркат тези момчета, че ще си отделиш от времето да напишеш негативен коментар за тях? Вариант 1 - педофил си и момчетата ти пречат да зарибяваш деца на спокойствие. Вариант 2 - хейтър си, който плюе по всичко смислено и хубаво, което някой друг направи, защото то ти напомня колко безсмислен живот живееш.