26

муспи

преди 1 година

Ердоган е помолил ЕС, да се освбоди Турция от чудовищтното натоварване на автобусния си парк, превозващ бежанците от южните й граници до българската. - Българите да го правят със свои автобуси, ако нямат, ще им дадем под наем.

25

Иванов

преди 1 година

То за българите условията в България са мизерни, а какво остава за арабските нашественици. Те отиват при баба Меркел но тя им казва че германците предпочитат да се сношават с роботи. Западна Европа си отглежда озлобени безработни с арабски произход.

24

Анонимен

преди 1 година

"По думите МУ страната НИ..." Тоя пришълец путинофил никога няма да бъде българин!

23

VladTepes

преди 1 година

Крайно време е Франция да започне да настанява мигранти в своите южни владения Кергелен и Крозе - тихи спокойни места на поне 2000 km от най-близката суша, няма нито горещини нито сериозни студове, има свежи западни и югозападни ветрове през цялата година както и достатъчно дъжд зимата понякога мокър сняг, също има годни за ядене растения, птици, перконоги както и риба в океана.

22

Мигростат

преди 1 година

Те мигрантите го знаят. Затова бягат директно в Германия. Опитват се да минат от тук без да са за забелязани. Не само за условията, но и заплащането. Соцяла в Германия на човек е по-висок от повечето ЗАПЛАТИ в България. Соцялът!!! За какво да работи тук , след като на соцял ще взема повече, че и език ще учи на бяла държава не на робска такава.

21

Анонимен

преди 1 година

Колкото и продажни телевизии и такива като Алгафари с майка българка и баща сириец да ни пробитват ислямските нашественици за интеграция в България 90% от българите не ги желаем. И не е защото сме лоши или нетолерантни,просто не желаем подмяна на българите с араби на наша територия.Да заминават в Германия и Австрия ще се лишим с голямо удоволствие от арабските фризьорски салони.

20

Анонимен

преди 1 година

Айде нема нужда от интеграция на мигранти!Ние нашенските индиици не можем да интегрираме,та ще мислим за другите.

19

Краси

преди 1 година

До Реален случайМи хвани се да работиш!

18

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

Елате да видите в градчето, всеки ден нови укробежанци виждам. И безплатно паркиране са им осигурили за скъпите автомобили.

17

Анонимен

преди 1 година

Повечето българи се чувстват мигранти в собствената си държава, те за арабите се загрижили!Абе, не става за живот тази страна и това е.

16

Алекс

преди 1 година

Държавата сме си я направили,за да предлага условия на българите,не на нашествениците.Държавата не предлага помощи ,но осигурява храна и подслон на тези неканени гости,а това хич не е малко.

15

Анонимен

преди 1 година

Хем бягат от хубавия ислям, ама хем си го искат пак на наша почва.На мен ми прилича на реална колонизация!!!То навремето и гърци, римляни , испанци са искали нов живот, ама сега му викаме колонизация като отвориш всеки учебник.,

14

До 12,13

преди 1 година

Германов, много ме кефи как съсипваш този сайт

13

Колапс

преди 1 година

България е свирепа Държава без работещи институции!

12

Реален случай

преди 1 година

То за самите Българи е мор!...............Социалните(над 20 служителя в Бобов дол) не ми дават никаква помощ(без храна и пари съм) , само на роми давали било нареждане от горе!

11

Анонимен

преди 1 година

А ТИ КО ПРАЙШ ОЩЕ ТУКА ТОГ

10

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДАНО след "управлението "на жалкия фигурант остане поне един българин по тази територия!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Страната ни няма условия за гражданите си, те за "мигрантите". Да не говорим, че няма такова животно като "мигранд" имаш Имигранти или Емигранти. Тия Имигранти влизат в странта, ония Емигранти са граждани, които я напускат. Емигрират, а другите Имигрират сиреч напуснали са тяхната си страна за която са Емигранти и са дошли тук, за нас съответно Имигранти. АЙДЕ НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ЕЗИК ВЕЧЕ! От 2013-та се борим с тая Имиграция! БАААХ ТОЯ БЪЛГАРСКИ! Някакви хора искат граматика, те речников запас нямат

8

Анонимен

преди 1 година

Някакви чуждуземнци на мен ми казват какво се прави ,ало Мач ,Нидал ,Левон ,Магърдъч вие къде се намирате а?Подпримати не ми давайте акъл а бегом към вашите страни и там давайте акъл колкото щете ,разбрахте ли ***@@@ кухи?

7

Анонимен

преди 1 година

България и за българите не предлага условия. Иначе нямаше да емигрират по 100 000 на година. По време на управлението на ГЕРБ намаляхме с над 1 милион човека.