62

Гост

преди 1 година

Човечеството е обречено. Смисъл няма вече. А бай *** си е бай ***... Но има и нещо положително в тази ситуация когато светът изчезне България ще оцелее за още известно време. Тъй като България е с около 100-ина години назад в развитието си.

61

Ала бала

преди 1 година

Тия палячовци даже перуките им са от Нефт!!!Банда безработни наркомани които освен да се напият или напушат нищо друго не могат да направят

60

Анонимен

преди 1 година

CO2 на планетата преди 50 000 000 години е бил 5000% повече от сега, не е имало никъде лед, а са живели животни 5-10 пъти по-големи от сегашните, растения по-плодородни от сега. Излизаме от последната ледникова епоха, затова се затопля планетата и се повишава СО2. Стига вече с тия глупости. Всичките им статистики за CO2, температурата на планетата итн са от 1970 насам. Айде върнете 1000 години назад! 800г 3 градуса по-топло от най-топлата година за последните 50г, 13век мини ледникова епоха!

59

Анонимен

преди 1 година

Алтернативните източници на енергия били 9 пъти по-евтини. Вярно? И затова цената на тока в света покрай ВЕИ се повиши в пъти? Или това, че зимата скандинавците имат кампании да не си пускат прахосмукачките вкъщи, че няма ток? Защо тия активисти не покажат един евтин и надежден метод? Веднага ще станат милиардери, че и ще спасят света. Никой не е луд да плаща повече пари, ако има по-евтино. Ама от мамини синчета с промити мозъци толкова...

58

До 60

преди 1 година

Не объркани, а побъркани хора. Тия младежи се опитват да се изкарат герои, гении на велики идеи за спасение на човечеството, а другите са ***. Питайте го тоя "активист" дали има хабер как Ван Гог е създал картините си, как е станал творец и др. факти от историята на изкуствата. Дали знаят нещо за другите творци, оставили безценно богатство. С такива маниаци е трудно да се разбереш. Най-доброто средство е законът, килията с платна и бои, 10г. на топло да тренира как се прави изкуство. Самогърч

57

Кобра

преди 1 година

Продължение:Освен това електроенергия все още се добива от въглища, които са най-голям замърсител.Тук нашите хора се възмущават, че ще останат без работа, но въглищата замърсяват и радиоактивно освен въглеродно, освен саждите и праха.Атомната енергия е чиста, но както видяхме хората правят войни и могат да повторят Чернобилската авария. Значи и за атомна не сме дорасли. Ядрен синтез - чисто и хубаво, но все още ненаправено за масова употреба. Заливането със супа нищо не подобрява.

56

Кобра

преди 1 година

Бих казал следното:Как точно заливането със супа на картина на Ван Гог или която и да е друга картина ще подобри положението? Може бъдещето на човечеството да е по-ценно от картината, обаче унищожаването на картината не оправя проблемите.Друго: този човек си мисли, че има алтернатива, а това не е точно така. Алтернатива може и да има някаква, но не и напълно чиста алтернатива. Заменя се едно замърсяване с друго. Производството на батерии дава голям отпечатък върху околната среда.

55

на жицата в мрежата

преди 1 година

Боже, колко мъка има по тоя свят Боже!

54

Анонимен

преди 1 година

Все повече объркани млади хора има. И все повече промити мозъци от нео-либералната пропаганда. Ето това е истинският проблем. Какво ти пречи да протестираш, че трябва и да вандалстваш...???? И сега като ги приберат в ареста и ги глобят солено, да видим дали Ван Гог им е виновен за глобалното затопляне. Болни мозъци!

53

Анонимен

преди 1 година

Типичния сектант, само и единствено елементарно-простовато повтаряне на религиозни догми, разум няма! Тези хора не се различават с нищо от талибаните в Афганистан, готови са да колят и бесят за да наложат социопатската си идеология.

52

Анонимен

преди 1 година

Да отидат да залеят Клаус Шваб със супа. какво им е виновна картината. Не са яли бой като малки.

51

Анонимен

преди 1 година

За тия ризи с дълги ръкави. И стаи с меки стени.

50

L.

преди 1 година

На тези някой трябва да им разясни колко са заблудени. Тая цивилизация съществува благодарение именно на такива като Ван Гог и творбите им. Ако екоактивистите искат да докарат Земята до подходяща атмосфера за мравки и гущери, то само тогава са прави.

49

laplandeca

преди 1 година

o!o

48

.....

преди 1 година

Всички такива активисти са за бесене... Да протестират пред домовете на политиците!Гадове долни

47

ля ля

преди 1 година

за мен да съсипваш изкуство и история да променяш е грехота! доста глупава инициатива която има добра кауза но неподходящ маниер на ниско ниво! искат всички да ни направят такива плоски и ситни! а пластмасата е много по-голям проблем! да знам че от петрол се прави! то това включва ли и учените ...? изкривено човечество

46

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че има доста хора, на които е трудно да обясниш понятието "причинно-следствена връзка". Цената на картините на Ван Гог няма нищо общо с проблемите на околната среда. Между двете няма връзка.

45

Анонимен

преди 1 година

някои си лепяха ръцете за пътищата и трябваше хора с къртачи да идват да къртят асфалта за да ги махнат от пътя..проблем има ама мнозинството от хората предпочитат да видят какво ще се случи и тогава да вземат действия. Когато нивото на океаните се вдигне с метър - два, има урагани в Европа и торнадота нон стоп или няма вече риба по магазините. Тогава нещо ше започне да се случва, дотогава ще си караме по старо му.

44

Анонимен

преди 1 година

Just Stop Oil, но всичко по тях и у тях е произведено от Oil, ха да се откажат от него и да ходят пеша и с дрехи от листа и да живеят в колиби със сламени покриви и тогава ако им хареса могат да живеят в райони където няма Oil тези от Just Stop Oil, джунглите са такива райони!

43

аььааьаь

преди 1 година

Вече и много късно. Хората са обречени на земята. Само някой вирус може да ни помогне ако успее да избие поне 80 90 % от тези алчни нещастници