50

Анонимен

преди 1 година

Ами той отговора и за кьоравия е ясен - щото у нас държавата си има мафия и във всеки един момент прокуратурата може да ти дойде на гости. Да се сещате за голяма ИТ фирма, която да създава нещо в България? Няма да се сетите - почти всички имат кол центрове у нас. Никой не ни взема насериозно. Държавата около 20 години имаше договор с Майкрософт, а сега почти няма Майкрософт България, щото се оказа, че този договор е само корупция. Е как да дойдат гигантите?

49

Анонимен

преди 1 година

всичко ще вземат, защото сме адски мега простии. Булг аристан е блатото, където виреят само мафиоти и далавери, крадене и безаконие. Това е, факт.

48

Анонимен

преди 1 година

Точно това е причината - всички технологични гиганти ни свързват с Ружа и с Нексо.

47

Пепи

преди 1 година

До Булгаристандларъ Това е германска гражданка . Отраснала и отгледана в Германия . Стига с тази ружа дето била българка . Няма българско гражданство .

46

Булгаристандларъ

преди 1 година

До Пепи Защото гена е престъпен ;) Корупцията при българите е национален спорт :D

45

Криптовалута

преди 1 година

Това американска дупка за точене на пари по легален начин,аре да си говорим истината да тейба в евреина утрепан.КРАВАРИТЕ ИМАТ НЕ ПО-МАЛКО МАФИЯ ПО СВЕТА И НЕЗНАМ ЗАЩО НАС НАБЕЖДАВАТ,ЧЕ СМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНАТА И ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА,КАТО НЕ Е ТАКА!РЕАЛНАТА СТАТИСТИКА Е,ЧЕ ВЪВ ФАЩ ПРЕСТЪПНОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ.СПРЕТЕ ТЕЗИ НЕОФАШИСТИ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ ЗАРАДИ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА,КОИТО ИЗВЪРШВАТ ВЪРХУ НАРОДА НИ.

44

АНГЕЛ

преди 1 година

Най-големия *** говори за Бизнес от който грам неразбира. Не само,че не разбира но и тяхната гилдия е най-големия враг на нашата гилдия.Хората които се занимаваме активно с криптовалута.Това на страна. Неможе да не обърнем внимание на факта ,че тея "журналяги" са дали правото на човек, враг на този бизнес да говори именно за него!

43

УМЕН

преди 1 година

В Гърция няма Хапръцумяни. Затова са по-напред.

42

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Този нечий слуга колко ли злини е причинил на народа, на държавата ни и на Родината ни - само той и господарите му знаят. Вероятно и ДАНС знае,но до тук.

41

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Тоя да си оди у Армения,там да раздава акъл - оти ако го срещнем у Чукурово че си счупим лопатата у главата му...

40

Тръндафила

преди 1 година

Холандия,Испания,Италия,Турция,па дори Македония изнасят селскостопанска продукция за милиони,та дори и за милиарди. А ние не само вървиме назад,ами като аграрна страна не сме внесли още само от Гренландия чесън и ябълки....Ега ти управниците ега ти държавата....

39

Пепи

преди 1 година

Защо постоянно намесвате Германската гражданка Ружа . Тя не е българка .

38

Мене

преди 1 година

Даже и на новини си играем

37

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Ти колко си долен!

36

Анонимен

преди 1 година

Същите тези разбирачи наложиха термина валута, монета и т. н., за цифровия код който се търгува.

35

Анонимен

преди 1 година

Нотариусите и съдиите са най- корумпираното племе не само в България.

34

Да питам

преди 1 година

Тоя "банкер" дето една лихва не може да пресметне, тръгнал да дава съвети какво трябва да мислим и правим. Чудя се докога ще се дава трибуна на простите доносници на ДС като това недоразумение на природата, кръстено - ХамПарцалТуМян?!

33

Анонимен

преди 1 година

Според Хампацурян, милиардите са малко пари. Що не е в затвора тоя крадец?

32

Анонимен

преди 1 година

Тези облаци, като съоражения се потапят във вода, за де се охлажда. При Гърция морета много. Ние къде да го инсталираме, пак някои ще кажат че морето се замърсява и не става за туризъм. Изисква се техническа поддръжка, не компютърна от Гърция - това може да се прави от разстояние. Този защо баламосва хората.

31

Нотариусите

преди 1 година

и съдиите по вписванията първо да почнат да признават официално издадени електронни документи, подписани с КЕП.