37

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм съгласен за заменим Лева с Евро.

36

уДжас

преди 1 година

Едно време като бях дете с такива брадавичести , дебели и грозни лелки ни плашеха , че ядяли непослушните деца , ама то беше през лошият комунизъм - Сега е демокрация и същите тези ги направиха доц.-ти - Май преди беше по-добре , поне знаехме кой яде лошите деца ?!

35

Анонимен

преди 1 година

Референдума ще се проведе. Резултатите каквито и да са те ще бъдат игнорирани и ще се продължи по план. Еврото ще бъде прието през 2025г. Ако се се съмнявате в това казвам можете просто да проверите резултатът от предишните такива референдуми. За намаляване на субсидиите на партиите и са строителството на АЕЦ Белене. И в двата случая управляващите направиха точно обратното на това което искаше народа. А в момента на власт са същите хора. Промяна няма. Партиите са параван на задкулисието.

34

Анонимен

преди 1 година

Перспективите са само за Българският лев! България и Българите казват НЕ!

33

Анонимен

преди 1 година

Не на гнусното еврогейско евро. Не на престъпници политици и банкери, които целят да грабят и унищожават българите. То е финансова и физическа гибел за обикновените хора!

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ РОДОСТСТЪПНИЦИ И СЛУГИ НА С.А.Щ. И Е.С. ЩЕ НАПРАВЯТ И НЕВЪЗМОЖНОТО ДА НЯМА РЕФЕРЕНДУМ.ВОЛЯТА НА НАРОДА НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕНО.ЩЕ БЪДЕМЕ КОЛОНИЯ НА С.А.Щ. ДОКАТО НАРОДА СИ ТРАЕ.

31

до Анонимни

преди 1 година

Абе я се застреляйте по-добре.

30

Ром"с

преди 1 година

Кой ще ни разреши да не приемем еврото ..от Брюксел ли или пък нашите олигарси с милионите си кредити ...еврото е нужно и на Брюксел и на олигарсите на България,едните да си рефансират кредити за 0% ,другите разширяване на валутната си интервенция..ака че ,дами и господа,дълюоко се аблуждавате ,че,можете да решите нещо с референдум..всичко е решено..за еврозоната отговаряме,а за Шенген -не отговаряма...на как им е изгодно на Брюксел така ще е..и да рИвете и да не рИвете все сме в капана на евро

29

Анонимен

преди 1 година

Да се денонсира международният договор.

28

Анонимен

преди 1 година

Референдумът противоречал на международния договор, а международният договор бил подписан от предатели на българските интереси, които не са се допитали до българския народ. Да се сенонсира международният договор.

27

шмatka

преди 1 година

Кой каквото и да говори като тая винаги става въпрос за платените й много пари на тая!

26

Анонимен

преди 1 година

Ха. Искат да ни вкарат във финансовия капан. Трябват им балъци, да споделят солидарно тежестите на другите държави. Ще плащаме като попове, защото сме много богати! С такива маймунски доходи еврото ще ни закопае, а държавата окончателно губи своята национална валута и става напълно зависима. Сбогом, Българийо!

25

Референдум

преди 1 година

НЕ на ойрото........

24

Анонимен

преди 1 година

Какво има да се преговаря? Ное решаваме!

23

Пр0дажни НПО

преди 1 година

"Такива държави не избират годината на присъединяването. ЕЦБ и ЕК преценява това..."Леле! Значи второкласни държави като България и Румъния нямат право да решават! Ще решават брюкСелските зелки според настроението?!?Прави се оказаха Сарийски,Папазов и Деян Николов,че губим напълно суверенитет и че ще ни управляват директно от ЕЦБ!!! Явно някой се точи да усвои едни милиарди евраци в чекмеджета,офшорки и комисионни... Тежко ни ако се случи,пак ще ни занулят като по времето на Виденов-Костоффф.

22

Анонимен

преди 1 година

Много внимание му отделихте на германеца. Не си струва, бита карта е.

21

Германец

преди 1 година

"изобщо не ми липсва германската марка" (!?!?)

20

Анонимен

преди 1 година

Еврото е финансов колониализъм.

19

Анонимен

преди 1 година

Германеца от Юндола.

18

Германец

преди 1 година

"Еврото ще довърши България веднъж за винаги" -- Казваш го, сякаш е нещо лошо :)