154

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛ !!!

153

Анонимен

преди 1 година

Слави, много зле изглеждаш....Не вярвам, че само болест е причината.Просто си зло човече и предател.От чалгар се издигна в обслужващ персонал на Доган.Така ще останеш в историята!

152

Вижте мафията

преди 1 година

А Борисов какво мисли за неговият депутат Паризов замесен в Терористични актове срещу Български граждани!? Трифонов е с_олташак на Диктатора Бойко Методиев Борисов!

151

Равнопосавеност

преди 1 година

До 194 - Аз пък понеже не съм за коалицията на лъжите и подкрепям истината. Когато те водят в Гърция на вечеря която аз ти плащам поне е хубаво да се знае какво точно съм платил. Защото дефакто всеки един данъкоплатец е платил това пътуване в това число и аз. Ако си просто шавлива и си ходиш с твои средства като частно лице и не си част от правителството тогава нанкай с когото си искаш, но щом искаш да управляваш не може да си аморална к-ва. Стига сме пазили индивида за сметка на народа.

150

Жена

преди 1 година

Омерзена съм от изказването му за лена.не може истинският мъж да се гаври с жена,и за това в живота си няма такава .ще си изживее живота като к.у.ч.е.и всичко ще го дразни от хубавите жени.за него ще са нула.но благодарение на жените те са този свят.това го знай Слави .

149

Анонимен

преди 1 година

Тоя отново изпълзя отнякъде. Покажи се да те видим бе Славчо. Стига си стоял вкъщи и си дрънкал глупости от компа, ако изобщо не те ги пишат Тошко и сие. Никой вече не те признава нито за певец, нито за политик. Ти си смешен и жалък, защото предаде българите, които гласуваха за теб.

148

Анонимен

преди 1 година

Слави с разкрития?Да не би да е започнал работа в прокуратурата?

147

Анонимен

преди 1 година

Заради Славуца в БГ се правят избори всяка година.Славуца е един огромен дестабилизиращ фактор .Той е едноремено патерица на Боко и на Доган.Нека потвърди думите си с документ.иначе е за затвора.

146

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаааа.Такъв бил Слави ,онакъв бил.Важното е че им изкара мръсното бельо на претендиращите за промяна шарлатани.За това е пищенето и воя.Като се отсее плявата се показва още по-голяма мръсотия и нечистоплътност.

145

Анонимен

преди 1 година

185 Понякога истината е една, независимо кой я казва.

144

Анонимен

преди 1 година

183 Възможно е, когато гласуваме не за когото трябва, вярваме на пропагандата и неотговорни политици-популисти съботират избора на способни хора, заради своя егоизъм.

143

Анонимен

преди 1 година

Плешива мумия.скрий се в кофчега !!

142

Анонимен

преди 1 година

Слави се е объркал, тея *** нямат качества да са част от екипа на нексо..

141

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно от 7 милиона население в България, колкото размера на един голям град в чужбина да не може да се намерят 200 човека поне, които да стегнат България и от един голям град население да заприличаме поне малко на държава! 7 милиона е нищо, ние сме много малко! Всеки със всеки се е завързал във схеми и се мисли само как да се вземе , краде, и т.н. Просто сме нация без желание! Това е!

140

Анонимен

преди 1 година

Slavke ti smerdisch ama mnogo

139

Ванко 2

преди 1 година

Слави хем обича американската демокрация, но обича повече руските, кървави пари с които го държат от неумрялата Държавна "сигурност". Никога не е имало демокрация и пазарна икономика в България, а просто някакви неуспешни имитации.

138

Ставри

преди 1 година

Бойко и Пеевски са откраднали 1 милиард пъти повече от Кирчо и Кокорчо. А Слави се превърна в новия Бареков: неук, алчен, продажен, психически слаб, болнав човек.

137

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

166 ТИ ДРАСКАШ НЕБИВАЛИЦИ АЛАНГО МОЛЯТЕ КАТО ПИШЕШ АЛАБАЛА ПОНЕ ДА Е НЕЩО ЗАБАВНО С ДЪРЖАВНИ РАБОТИ ДЕТО СИ НЯМАШ ХАЛ ХАБЕР НЕ ЛЪЖИ 166

136

Анонимен

преди 1 година

Издаде се . От ЦРУ е бил Слави!!!

135

ДАНИ

преди 1 година

НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ ,СЛАВИИИИИ!!!!