60

Анонимен

преди 1 година

Диктаторите не разбират от икономика, те правят революции и заграбват територии И БОГАТСТВА. ПРЕЗ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В ИСПАНИЯ, ПОДТИКНАТА ОТ МОСКВА, СТАЛИН ЗАПОВЯДВА ДА ЗАГРАБЯТ С КОРАБИ 500 ТОНА ЗЛАТО ОТ ИСПАНИЯ. Цената за Испания е милион и половина загинали испанци. И арменците ще страдат, и азърбайджанците ще страдат, когато Москва ги настройва едни срещу други, за да ги манипулира и граби.

59

И.Б.

преди 1 година

Искрено съжалявам гладуващите хора. Но все пак се питам защо смятат бананите за ежедневна храна, след като те не растат там?

58

Ти да видиш..

преди 1 година

Видяхме голия з-ник на Русия. Едните ядрени бомби им останаха и от тях искат да се лишат.

57

Така е ..

преди 1 година

До Любо Андреев 54 Къде живееш бе , Любене. Не виждаш ли че Турция отдавна е изпреварила по всичко Русия. Само дето нямат ядрено оръжие. Спазват стриктно споразумението от Карибската криза 62г. между Русия и САЩ Турция и Куба да нямат ядрено оръжие.

56

kreposten

преди 1 година

До Майната ви.... Не е Путин виновен !Путин е проекция на народа си руснака е силно комплексирана нация ! Винаги иска да подчинява някои да убива някои ИЗИСКВА подчинение и вярва само на силата!Просто този път нападна само 40 пъти по малка държава и му доиде в повече виж ако е 100 пъти по малка като Чечня или Грузия виж тогава е велика нация :)::)

55

ПЕТКО

преди 1 година

До ТатулИма една военна организация казва се ОДКС тва НАТОто на Русия.Армения,Киргистан,Беларус,Казахстан пред разпад е вече защото Русия и там показа безсилие но за сега тва им е съюза няма как НАТО да се меси там .А и. останалите републики вече се размърдаха

54

Майната ви....

преди 1 година

Крайно време е руснаците да се примирят с възможностите си и да си седнат на ***.Загубиха всичко с тази война. Унизени и изритане от всякъде с разбита икономика. Путин съсипа и Русия , не само Украйна.

53

Ти да видиш..

преди 1 година

До Пак за война плачат 58 Не само на Западен Берлин. Америка е помагала и на руснаците, да се съвземат от войната и за това Русия иска да ги унищожи и си присвои победата само за тях.

52

ПЕТКО

преди 1 година

До Бай Иван Докараш ли се да се надяваш на Русия това те чака

51

Бай Иван

преди 1 година

Позната картинка, от времето на комунизма у нас.

50

Анонимен

преди 1 година

Путин има нужда от Ердоган,а арменците искат да се отскубнат от Русия,за това така са безгрижни руснаците.

49

Пак за война плачат

преди 1 година

Що за екоактивисти заради които хората стоят гладни? Да им доставят храна със самолети, както на времето са правили САЩ за Западен Берлин.

48

Анонимен

преди 1 година

тези вече са достигнали руският стандарт на живот преди години и ние го достигнахме но засега се отървахме от него

47

Любо Андреев

преди 1 година

Няма по-голямо проклятие на този свят от това да имаш турчин за съсед. Прости, мързеливи, лицемерни и с едното око все в твоя двор гледат. Може да имат много повече от теб, но все за твоето ламтят. Единственото лекарство за турчина е с брадвата по главата и нашите деди много добре са знаели това. Аз вярвам че няма да им се размине. И за Карабах и за Кипър. Ще бъдат ликвидирани като регионална сила веднъж завинага. По този въпрос и руснаците и американците и европейците ще постигнат съгласие.

46

Анонимен

преди 1 година

Много жалко за арменците ,със съюзник като Русия - толкоз. Дано не изгубят целия Н.Карабах. Преди време азерите като ги нападнаха и Армения се позова на директива на договора за взаимопомощ , Русия пак само сви рамене , но така договорите с Путинландия

45

Анонимен

преди 1 година

Сиренето, млякото и яйцата станаха лукс в ЕвропаГолямо поскъпване в ЕС12 яну 2023 18:50, Росен Стойчев

44

Анонимен

преди 1 година

Между другото, във фащ куките пречукали някакво нехpo с тийзър и всичко заснето. Неxpoто се оказало брат на създателя на BLM... Ко прайми сега?

43

Анонимен

преди 1 година

Aпменизълите нещо се дървиха на руснаците преди време, започнаха да лапат парици от американосите. Ми, прави им път на арменизълите.

42

Анонимен

преди 1 година

Лойко,затвор !!

41

Реалист

преди 1 година

Да им пратим Бабикян и великия банкер Харпарцумян да ги оправят хо хо хо