18

Хах

преди 1 година

Поредният некомпетентен началник в пожарна и МВР.

17

селянинотобеля

преди 1 година

До Ти да видиш..Никой не му е видял сметката, просто пределната възраст в МВР е 60г и те изхвърля компютъра

16

Анонимен

преди 1 година

Поредният мислител. Отивай си сам от МВР ибез това не си пожарникар.Да назначите още няколко хиляди писари и администрацията да стане четворна.

15

Г. Киров

преди 1 година

Само ще се увеличи, нищо не правещата и раздута администрация! В момента са в МВР, през последните , поне 10 години, административния щат се "наду" с доста ненужен състав, но състава на екипите, които вършат работата имат намален състав в някои области ! Ако, колегите излязат от системата, администрацията ще се разрасне още по- вече!

14

toti

преди 1 година

РЕДНО Е ПОЖАРНА АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ ДА ОБЕДИНИ УСИЛИЯ СЪС ВСИЧКИ ВИДОВЕСПАСИТЕЛИПО ЗЕМЯВЪЗДУХ и МОРЕ !! ДА НЕ СА ВОЕНИЗИРАНИ,А ДА СИ ИМАТ САМОСТОЯТЕЛНИ СРТУКТОРИ ПО ОКРЪЖИЯ И НУЖНАТА ТЕХНИКА ,СГРАДЕН ФОНД И ЛИЧЕН СЪСТАВ!! МОГАТ НАПЪРВО ДА ПОЛЗУВАТ ЗАТВОРЕНИТЕ ПОДЕЛЕНИЯ НА МО ПО ВСИЧКИ ОКРЪЖИЯ !!!

13

Как така ?

преди 1 година

Ще купим универсални хеликоптери .За пожар , медицински и ако може и да участват във война , още по добре.Бах мама му.

12

Ти да видиш..

преди 1 година

И шефа на пожарната ли смениха ? Беше симпатяга и добър ръководител , но се задържа доста дълго и му видяха сметката.Така е по нашите географски ширини.

11

торенте

преди 1 година

достоен наследник на бокича

10

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че пожарната няма нищо общо с МВР и трябва да е самостоялна структура.

9

112

преди 1 година

До МдааВинкело я докара,сол *** му е

8

Мдаа

преди 1 година

Откъде я изкопаха тая калинка. Мн куха, бе.

7

хм

преди 1 година

Тая "калинка" от къде я намерихте , дето не знае разликата между медицински и пожарен хеликоптер?? От тук натам каквото и да каже ,човек няма как да го приеме като казано от разумен и можещ ръководител...! И Господ не може да ни спаси от глупостта и корупцията!!!

6

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

За свединие на гл.комисар Джартов! Във Плевен е построена сграда за втора пожарна служба, има и екипи! Всичко това би спомогнало много за аварийната и пожарна безопасност в региона по -бързо достигане до пожара което е и евро и световна норма!Но няма вече няколко години административни документи относно тази служба -бумаштината бави и вреди ,а Вие господин Джартов приказвате приказки на килограм!

5

Анонимен

преди 1 година

Да купуваме древни изтребители другари ! А народа нека събира капачки за кувьози.

4

Анонимен

преди 1 година

До Спец. Също така за малък медицински хеликоптер е нужна малка площадка за излитане и кацане. Това означава, че може да кацне и в болницата или на покрива и. Докато голям, който да се използва и за гасене на пожари му трябва съответно по-големичко място, много по-тежък е и т.н..

3

Спец

преди 1 година

Този шеф отсега започна с глупостите. Медицинските хеликоптери са малки и леки. Всяка година все по-*** калинки намират.

2

Анонимен

преди 1 година

Можеше да купим специализирани медицински херикоптери много на брой и малко големи за гасене на пожари, обаче ги дадахме за чертежи на древни изтребители. Освен тва големите ефективни противопожарни халакоптери са недемократични. Има и многоцелеви доказали се във всички части на света но и те са недемократични. И все пак за превоз на един-двама болни е малко икономически нецелесъобразен. За всяка задача трябва да се променя изцяло оборудването. Няма да гаси пожар с носилки.

1

Анонимен

преди 1 година

Бръдчед, ти виждАл ли си халакоптер на живо бе ? За медицински цели е мънинък, а за гасене на пожари голям за да може да носи много вудъ. А един голям хеликоптер арчи по-много гориво от малък хеликоптер бе. А и по обслужване се различават. Все едно за автомобилни пожарни да ползваш линейка.