17

Анонимен

преди 1 година

ППо-бързо,че армията на нато няма време за губене

16

Аноним

преди 1 година

И кой ще поеме отговорност че 2 год и повече нарочно нищо не се правеше по инфраструктурата на цялата ни държава Къде са оставените пари за Хемус оставени от Борисов кой ще отговаря за тези рушения в държавата ни

15

Чичо

преди 1 година

Министър Иван Шишков и този преди него Гроздан Караджов сега откриха че Бойко Борисов е бил прав , почнаха кадрила с АПИ и хъка-мъка,така -онака............а работата не върви!.../Комитова сви едни 600 милиона от,,Хемус"и никой не разбра къде отидоха ,а се опитаха да замажат положението с някакъв който с чувал? откраднал 50 милиона ,пък май нищо не стана!?!?

14

Анонимен

преди 1 година

Приказки на едро, резултати нулеви. Аман от въздухари...

13

Весел

преди 1 година

Приоритети Струма, Хемус, Европа....само това чувам от всеки нов шеф на АПИ или министър, но милиметър не се мърда...процедури, проектиране години, години...

12

Анонимен

преди 1 година

Моделът, накожен от Германия, превозите на товари да се извършват в голямата си част по шосета, а не по ж.п. линии,трябваш е да бъде добре осмислен.Германия премина на шосета,защото промишлеността преди няколко десетилетия се концентрира върху автомобилопрозводството и също страната си осигури евтини горива и строителни материали чрез Русия. Ако се гледаше комплексно колко милиарди!!! годишно се дават за поддръжка там (колкто целия вътрешен продукт на Б-я), едва ли щеше да бъде прието възторжено

11

Дупки и вълни

преди 1 година

Боко построи 500 милиона километра и сега не могат дори да ги ремонтират.

10

Нормален

преди 1 година

Откриваме топлата вода!......Хубаво си вършеше работата Борисов и километрите вървяха,а сега хем два пъти п оскъпо хем две години нищоправене, бездействие и напразно дирене на кусури!

9

След дъжд качулка

преди 1 година

Две години спахте,чегъртахте,откраднахте 600 милиона,търсихте под вола теле и сега установихте че всичко си било законно! Загубени две години от загубени хора !....Да ви имам и промяната и петте магистрали итрите моста над Дунав! Тарикати и мошенници!

8

Анонимен

преди 1 година

Планът е да се ремонтират 3000 км през тази година. . . . Това научна фантастика ли е? Имате ли изобщо представа какво са 3000 км? 6-7 пъти разстоянието София - Варна! Нито техника за това няма, нито работници също - фантастика! И това Недоразумение е шеф на АПИ!

7

Анонимен

преди 1 година

М да, като бюджета двоен а те ремонтирали 2км накрая на годината. Позната родна блатна картинка. Сомалия но е ЕС сме.

6

Анонимен

преди 1 година

'Планът е да се откраднат 3000 км през тази година'

5

Анонимен

преди 1 година

кажи на бог плановете си

4

Решетников

преди 1 година

Напомням на забравилите или незнаещите, че българските магистрали са най-скъпите в СВЕТА! А защо трябва дадена отсечка да се ремонтира 2 години след създаването и може да питате на банкянския дувар.

3

Пазете се

преди 1 година

Бригади на Смъртта върлуват в България - Перник, Варна, Пловдив в симбиоза с полицаи !

2

Аноним

преди 1 година

Защо оставихте 2 год и повече цялата инфраструктура просто така

1

Делата

преди 1 година

Материал за крадене ще има мнооого.