80

Анонимен

преди 1 година

Я ПУСНЕТЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИЦ ЗА БРАУН-ГАЗ!...

79

АНГЕЛ

преди 1 година

Най скъпата чешмяна вода в България струва 0.005 лв на литър. Водородния двигател който преубразува водата във водород и кислорд и я използва за гориво е създаден и патентован още преди 30 години.

78

Гегата

преди 1 година

Изсичат и горят Амазонка-белия дроб на планетата.Без Амазонската гора няма гълфстрийм нама течения и няма усвояване на въглерода.Амазонската гора спешно трябва да бъде обявена за Свтовна собственост и защитена с бойни дрони които да стрелят на место секачи и подпалвачи! И без това Амазонка е на индиянците колонизаторите и бандитите се чустват все още там като дошли да грабят ,а не да пазят и творят.Целия Свят да натисне икономически Бразилия ,ако не спрат погрома -война!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Я ПУСНЕТЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИЦ ЗА БРАУН-ГАЗ!...

76

Истукан

преди 1 година

Абсолютна измама е този бензин. Бъдещото гориво е водород от вода. Тези ще се гръмнат, ако разберат за това.

75

Анонимен

преди 1 година

Взимат въглерод за производството и след изгаряне се изхвърляло по-малко от взетото но баланса бил неутрален? Тука някой лъже. Не може нещо да е неутрално при това положение. Неутрално би било ако не се променя количеството на взетия и изхвърления въглерод.

74

Анонимен

преди 1 година

От въглеродния двуокис в атмосферата се хранят... растенията. Значи ще улавяме и отнемаме храната на растенията. Гениално!!

73

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се чудят как да направят така, че това гориво да струва 3 паунда на литър, да измислят как средната работна заплата да стане 60-70 милиона и готово хахаха ... Тогава никой няма да има проблем да си плаща... :)

72

Анонимен

преди 1 година

Светът от ден на ден става все по-смехотворен ! Логично накрая ще стане трагичен !

71

До 69

преди 1 година

Само не плюеш властта а? А като властта прави глупости какво - или пак навеждаш главицата . Точно комунистите ни фалират на няколко пъти , това е и една от причините Живков да иска да сме част от СССР .

70

Анонимен

преди 1 година

охшеомра... за каруца ли да събирам и магаренце

69

Препоръчвам

преди 1 година

Да изгледате документалния филм "Кой уби електрическата кола?" за да разберете, че целта никога не е била екологичност, а печалба. Печалба от всичко и дори най-голяма от консумативи и резервни части. Можете да го намерите в сайта dokumentalni по името.

68

Да...

преди 1 година

И какво му е екото при положение, че за производството на един литър са изразходвани суровини, енерги и не знам още какво за няколко хиляди. И това се пробутва като революция. Революционни са простите и ефтини решения. Всичко друго е тъпизъм

67

Анонимен

преди 1 година

Аз карам дизеларата на горело олио за 50 ст литъра. Където мина мирише на пържени картофки. А тия ми се хвалят с бензин който струва 50 000 паунда за 20 литрова туба. Е много голема евтиния направо си карат без пари.

66

Щерю

преди 1 година

Зареждаш 1000 литра от тоя ЕКО и дълговете ти в милиони отиват 3-4 рода напред - надалеко...

65

Анонимен

преди 1 година

80-те години, мечтаехме да дойде 2000-та година, щото бяхме убедени, че тогава всеки ще си има поне летяща кола, а през ваканцийте щяхме да почиваме на Луната и Марс. Сега вече сме 2023-та и за летене никой вече и не мечтаем и само се молим след време да имаме поне някаква кола. А космоса? ... очевидно е затворена вече книга!

64

хммм

преди 1 година

Поредната изгъзица

63

Анонимен

преди 1 година

Отдавна има разработена технология. Но не я патентоват и пускат, защото трябва да я "пусне" голяма корпорация за много пари. Иначе на този който я е открил, може да му се случи случка. Или на семейството му...

62

Z

преди 1 година

Даа.. а ние ядем колците с доматите! А енергиятята за този "процес" от къде идва? Само не казвайте от слънце вятър! В тази връзка за промишленото производство на 1 литър (условно) екологичен водород се изразходват ... 10 литра петрол !!! щото оказва се електролиза за промишлени цели - не става! Та и тук накрая ще се окаже нещо подобно. И ка'т искат екологично - да садят рапица и да правят метанол. Промишлената му цена беше 30ст. и по-екологичен от него няма , ама ... нЕма далавера за Нашите хора

61

Анонимен

преди 1 година

Та каква разправяте, демокрация, равенство, свобода, а. По социалистическо време беше далечпо свободно и демократично, само да не плюеш власта и нямаш ядове. Сега се завръщат насилствените неща, но наложени демократично,голямата лъжа на запада. 1 капиталист, а всички останали роби.