21

Мис ъндърстендинг

преди 1 година

До Кармен ЗлатареваЮда си е местен и не е българин, Крум е българин- пиел си виното от чаша от череп на Византийския император Никифор -е кажи не е ли генгстер ? Ние сме вярвали на Тангра-Небесния Бог и хобито ни е било да трепем християни- преди насилственото налагане на християнството с изтребването на 52 прабългарски рода до 9 то коляно ...

20

Военен брокер

преди 1 година

Терористи от цел свят се стичат в България вакума и политическото безвремие породен от умните и убавите и киро парапета и тнт. от 2 години насам ни превърна в разграден двор.Всички криминали се събраха у нас.Оня ден даже няква депутатка разкарвала терорист по кметсвата в некво Плевенско село.Има намерени и взривни устройста.

19

Предали сме

преди 1 година

Лвски, предали сме Ботев, ся предали на Ердоган, утре ще предадем един страшен ТЕРОРИСТ де са заловили при баба си и дядо си на Индо-Пакистанското правителство на Англя, щото се осмелил да каже нещо срещу тях, остава само да пратим оня де путин го търси, ама той знае човека що за стока сме и го няма тука, инак сме го предали до 2

18

?!

преди 1 година

Да крием атентатори, това ли трябва да правим драги путинофили ? Троленето е бойната ви задача...

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Успокой се, най-много работят за Русия.

16

Анонимен

преди 1 година

Май българските служби повече работят за САЩ , ЕС и Турция отколкото за България.

15

Анонимен

преди 1 година

До Кармен Златарева - а защо да не е бил руснак? Или е забранено? Най обичате да мразите собствения си Род! Затова пък най обичате да възлюбите руския. Все таракани в тоя сайт!

14

Кармен Златарева

преди 1 година

Отдавна се знае,че Юда е бил българин....та до днес.

13

Лаврентий Берия

преди 1 година

Аз все пак да питам "родолюбците" които обикновенно са застаряващи хейтъри с претенции, че са "служили" при комунизма. Какво печелим ако се конфронтираме с Турция? Можем ли да си го позволим с нашата абсолютна липса на армия? Питам за един приятел!

12

Психолог

преди 1 година

Питанка към българите - не е ли изтощително да сте такива малойуммници 9 дни в семица, 41 дена на месец?

11

НИЕ СМЕ

преди 1 година

НАЦИЯ ОТ ПРЕДАТЕЛИ , ЕДНИ РАБОТЯТ ЗА ТЪРЦИЯ, ДРУГИТЕ ЗА РУСИЯ НИКОЙ ЗА БЪЛГАРИЯ

10

Лаврентий Берия

преди 1 година

Интересно нещо са хейтърите! Какво се е случило? Турците издирват заподозрян за атентата, изпратили са ни запитване. Заловили сме го и сме им го изпратили. До тук - обичайна съседска и най вече - добросъседска практика. Питам се, какво примерно иска тоя дето "СМЕ КЛЕКНАЛИ"? Може би скандал и конфронтация с Турция? А на бас, че тоя тип хетър дето мрази всичко и всички е и путинофил?

9

Питанка ..

преди 1 година

До ИМА ЛИ НЕЩО .... Какво те пък те мъчи тебе ? С турчин по можеш да се рзбереш,отколкото със сърбин, грък или македонец.

8

Анонимен

преди 1 година

A какво трябваше да направим? Не, честно - кажете ми драги коемнтиращи?

7

Анонимен

преди 1 година

Предателството му е в кръвчицата на българина! Заложено му е в гена! Кой предаде Левски, Ботев, а да не говорим след 45-а година колко много бяха предадени на комунистите! Така, че нищо чудно, но най-важното е да разберете що за хора-хуманисти са се натресли в служебното правителство и какво можете да очаквате?

6

Анонимен

преди 1 година

Браво!Престъпници не ни трябват.Този можеше да реши в един момент и в България да прави взривове.

5

Икономист

преди 1 година

Някой от предишните коментиращи си мисли, че Доган управлява България. А пък, турците го убиха почетния си лидер, още докато беше не бивш, а истински лидер, на една от конференциите им на ДПС. При това, дори с газов пистолет, а не с истински. Не знам, кои журналисти пишат, че съм предал някого си. Аз не съм предавал никого. Честита да ви е Новата 2023 г. на журналистите от Днес.бг !

4

Анонимен

преди 1 година

Дали е избивал, това само съдът може да го потвърди, а само Господ знае. Комшиите предадоха ли ни убийците на граничаря без присъда. Ще ни ги предадат ли някога? Факт, че при Винету нямаше толкова мигранти и пак се разбираше със султана. Тия новите сигурно му пускат и отзад, изглеждат на хора които обичат тези ласки освен наркотиците

3

Анонимен

преди 1 година

Какъв атента бе хора, два месеца след "атентата" пътувах до Инстанбул. Около един час и нещо ми отне с лека кола да стигна до моста с танка. 1 час и половина с лека кола!!! Този танк сигурно е тръгнал 3 дни по-рано, незабелязано!, за да го снимат на моста. Атентат ... то и война няма няли?

2

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Да не забравяме, че Доган управлява България