10

Анонимен

преди 1 година

Някой спомня ли си Nero Burning cdRom :)

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Всяка такава махала си има тартор, на когото всички те се подчиняват. Сега да привикат тартора, да му кажат колко струва на данъкоплатците пожарогасителната акция и да му дадат срок да събере тези пари от населението на махалата. Няма да е зле също така да ни информират на каква сума възлизат данъците, които жителите на Шекер махала са платили на общината през 1922 г.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки човешки живот е ценен, Бог да го прости. Но докога ще търпим тези да правят гета където им скимне? Щом искат да живеят в България, ще работят, ще си наемат или купят нормални жилища и ще отглеждат в тях толкова деца, колкото могат да изхранят с парите, спечелени лично от тях с ТРУД. На когото това не му харесва, да си стяга багажа и да заминава за прародината им Индия. Там е допустимо да се спи и на тротоара в районите, където целогодишно е горещо, а край храмовете раздават безплатно храна

7

Анонимен

преди 1 година

Узаконени ли са въпросните постройки? Имат ли акт 16? Колко постройки в Шекер махала отговарят на изискванията на ЗУТ и защо държавата не прилага законите, които са задължителни за всички български граждани, но не важат за племето, което населява Шекер махала в Пловдив, Факултета в София и много други емблематично известни квартали в България???

6

Питащ

преди 1 година

Е щом е гето българско ли да е ?

5

Анонимен

преди 1 година

Абе, днесбехе лицемерите могат и в заглавието да го напишат, а на мен ми трият и цмигамин? Че това как е обидно? Това е думата за "пожарникар" в унгарския език! Не трий!

4

Анонимен

преди 1 година

"пет противопожарни екипа, които няколко часа са се борили с пламъците" Ужас ,какво разхищение на ресурс на пожарната .И един въпрос ,колко от тия на които са гасили запалените "бараки" ,са плащали данъци ,вода ,ток ?

3

Анонимен

преди 1 година

Какво гето казахте, хаха

2

Анонимен

преди 1 година

:D:D:D:D:D

1

Анонимен

преди 1 година

Скоро и думата "ром" ще бъде забранена, защото вече хората масово я свързват с все същите неща като предишната дума за същото племе. И тогава ще се наложи някакъв нов евфемизъм, после още един, и така докрай. А ромите ще си останат все същите ***.