64

Готин

преди 1 година

Като не ни искат "европейците" има други, дето ще ни превземат без "бой". Тази върхушка в Брюксел трябва да внимава много, защото границата на Турция, ще стигне до Франция.

63

Станева

преди 1 година

Хората от футболните агитки са най-долно качество хора. Не разбират от футбол. Тарторите на агитките прислужват на ГЕРБ и други политически партии срещу заплащане. Какви агитки като футбола в България беше убит от Боби Михайлов пияндето?

62

Гатев

преди 1 година

Русия умира бавно но славно. Голям кеф. България вече е почти свободна страна.

61

Пена

преди 1 година

Не, Джамбазки, не лъжи народа. Не сме в Шенген защото България е Дисниленд за корупцията и ти си част от тази корупция Джамбазки. Джамбазки не е ходил в казарма защото бил учил право 10 години. Тоест той е страхливец, мошенник и интелектуално ограничен човек. Ето такива като него са българския "елит".

60

Върл Левскар

преди 1 година

Мнооого , много добре знаят тези о-гофрени от източния раих и неандерталия , откъде са основните трасета за мигранти и наркотици .През България е залъгалка за отвличане на внимание .

59

777

преди 1 година

Всичко е въпрос на пари и то на много пари!!! Хърватия влезе за да могат "западно европейците" да ходят на почивка без да чакат по границата! В Германия по радиото имаше даже реклама. В хърватия без граници!!! Всички ценности в гейропа са лъжа и лицемерие!!!

58

Пропов

преди 1 година

Германия има нужда от работна ръка и услуги. Особено в транспортния сектор. Така че нямат интерес да ни спират или ограничават по никакъв начин. Не ни искат заради корупцията и беззаконието. Те търсят партньори с ясни правила и отношения - да се знае какво се очаква и как се случва. Не им трябват държави с отношения тип мутренски матриархат, дето има едни писани правила, ама реално сме дива Индия, каубойски филм.

57

Сата НАТО

преди 1 година

До SDI.....Бих искал да попитам тези, които казват, че не сме дозрели за Шенген поради корупция, русофилство, лоша икономика и т.н., защо тогава ще ни приемат в Еврозоната без никакви проблеми -----///------ веднага ш'ти отговора - за да тие бът п...ката май чи на русофилска, затова.

56

Румен

преди 1 година

Този човек нямали да спрат да дава неверни коментари. Губят всички от това , че не сме в Шенген. И западните и български превозвачи, които са със собствен транспорт. Печелят само партийните фирми от статуквото.

55

Алекс

преди 1 година

Джамбазки няма да е лошо да погледне и в нашата градина.Преди дни жандармерист беше заловен да превозва нашественици.Може би австрийската и холандска позиции не са без основание.

54

Анонимен

преди 1 година

Губел бранша.Не народа.Защото преход за народа не беше направен.

53

Румен

преди 1 година

Запада постоянно дава примери , че България е корумпирана държава. Този човек също го знае , но се прави на глух. Там където е корупцията там е бедността. При корупция всеки гледа да не дава продукт ,защото ще го ограбят. Търси бърз и лек доход. От малък се насочва към шашмата , измамата , далаверата

52

До 75

преди 1 година

Нищо не му плащат. Глупав си е безплатно.

51

До 70

преди 1 година

По твоята логика щом не сме емигрирали в САЩ и там не е хубаво.

50

И аз тъй

преди 1 година

Не съм се разтичала да купувам германски стоки, но сега пък хич. Да видим.

49

Дядо ви

преди 1 година

Така е, защото ние не бавим западноевропейските камиони по границите. А, да постоят малко на граничния контрол стоките за Кауфланд и Лидл, и Германия веднага ще натисне Нидерландия да си смени политиката .

48

Анонимен

преди 1 година

номер 70 плащат ли ти 10 000 лв на месец или за хилядарка пишеш тези глупости

47

Анонимен

преди 1 година

България не е в Шенген, защото е Failed state благодарение на 30г систематично вървене надолу. А последните 10-12 я довършиха.

46

Анонимен

преди 1 година

Нема страшно, сега Германия и Холандия ще изнасят много по-маклко, така че нема да има нужда от транспорт.... Тогава ще пуснат БГ в шенген, щото нема да има далавера... :) Така са най-близките съюзници, те тука така нема да оставят Бг... винаги ще помагат. Вервайте им... хахахах

45

Сандо

преди 1 година

прав е! .... няма значение ква личност е, изказването е правилно и е ясно защо не сме в Шенген