38

"Толкова драмат

преди 1 година

Е,вие сами си го казахте,играете климатичен цирк, но никой не ви вярва!

37

Анонимен

преди 1 година

Просто климатични цикли, нищо ново. В древна Гърция и Рим са си се подмотвали по едни хитони /па и без тях даже/, след 1.5к години цяла европа се е навлякла в кожуси. От средновековието насам вървим към по-топличко.

36

Анонимен

преди 1 година

Децата ни ще наследят много замърсена и на места негодна за живеене планета. Тепърва ще става все по-зле и то главно заради човешката алчност и прoстoтия.

35

Анонимен

преди 1 година

Нело, и да е намялал снега в Алпите, ти не можеш да го промениш това. Това не са климатични промени които са предизвикани от хора. Разбра ли урродловва пачавромръсна?! Стига с тая сорушоидна пропаганда, сатанагнусна! Климатични промени е имало откакто я има Земята, и ще има докато я има нея. И ти продала си душичката на дявола ***, не можеш да направиш нищо! Нито някой от господарите ти може. Но ще те ограничат да караш кола, да ядеш каквото искаш, да живееш както искаш. УРРРОДД!

34

Doom

преди 1 година

На Марс става за ски, зимния туризъм ще се пренесе там, заедно с пингвините и белите мечки, а Пимпирев ще иска държавата да му купува ракета на старо, за да не плаща скъпи билети на Мъск, на Virgin galactic, на Роскосмос или на китайците.

33

Анонимен

преди 1 година

Най-после им дойде дюшеш безснежния декември, също като 1974-та, сега ще опищят орталъка с глобалното затопляне. Иначе снегът няма да закъснее, след десетина дена - метър.

32

Щирлиц

преди 1 година

Ами така ще е,след като насила искате да тровите земята с вашите електроавтомобили,чиито батерии заравяте в земята.

31

Анонимен

преди 1 година

Защо не ни покажете и почти всички щати в Сащ и цяла Канада. Там са невиждани отрицателни температури. Голями снеговалежи. Кой и как и защо влияе на климата в света. Ще си поиграете още малко и земята ще Ви го върне тъпкано.

30

Анонимен

преди 1 година

Сутринта в Барса беше 1 градус.Не бях виждал такъв студ там

29

гретхен

преди 1 година

манете тия снимки, кажете грета как е

28

Тъпанар

преди 1 година

Ами, ами. Питайте топлофикация - веднага ще получите информация, че зимата е много студена. Че има температурни рекорди и сметките трябва да са между 500 и 1000 лв за семейство.

27

до 35

преди 1 година

Не е 10 години,повече са.Последно ринах улицата за да се прибера през 2000 година.Говорим за сняг опиращ в пода на колата и гумите въртят на място.Явно си доста по-млад.Жив и здрав да си!:)))

26

Анонимен

преди 1 година

Тези двете жени с публикациите в Туитър са високо-заплатени ПР специалисти на свободна практика. Сами може да се сетите кой поръчва музиката.

25

Анонимен

преди 1 година

Тази световна пропаганда е за пари.Най-големите замърсители си плащат квоти и си замърсяват.Ако наистина някой го е грижа ще ги спре и няма да е онази Грета Тумберг.Освен това явно има цикличност в тези процеси.Има данни от векове назад за потопи и ледени епохи.Да не говорим,че няма начин да се спре вулкан да не изригва,за да не замърсява,а от тях бълва цялата Менделеева таблица.Проблемът ще дойде,когато пресъхне сладката вода за пиене.

24

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Брееее БРЕ! Изтриха ми мнението за изригването на вулканът Тонга, довело до нетипични климатични условия през тази година! Съдържаше НУЛА обиди, нецензурни думи или невярна информация! Що ли го изтриха? ЩОТО ИЗДАВАМ ТАЙНАТА ЧЕ ПАК НИ ЛЪЖАТ И НИ РАБОТЯТ, МОЖЕ БИ? Че поредната огромна измислица е в пълен ход, за да доведе до нови ограничения и лишения и обедняване на всички ни? АМИ ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА МЕ ЛЪЖАТ И ДА МЕ ГРАБЯТ!

23

Анонимен

преди 1 година

ЕС били богати...хаха.Не се бъзикайте.По-зле не са били.Източват ги в посока Укрия,а зомбираните лидери се държат неадекватно...все едно укри са ги избирали.Имат широко отворени очи и увиснало чене точно като Урсула.Все едно чавка им е изпила мозъка.Приеха шантави санкции,които вредят на европейците.

22

Фройд Дучев

преди 1 година

така им се пада на тия измамници само топли зими и да лапат .l.

21

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Извадиха кръста от водата, снимките станаха добре и вече се позатопли, не е както вчера и днес до обяд. Дали няма сняг на Алпите? Защото ако няма сняг, означава че има климатично оръжие /за повече нежност за ухото - иновация "управление на климата"/. Ако има сняг, вие си знаете какво сте прочели.

20

Анонимен

преди 1 година

До 23:Ами не искаме да купуваме хамериканска газ на петорни цени...протестираме си като им пратихме снега на хамериканците хаха.Все пак ще има и при нас малко сняг за посевите.

19

Анонимен

преди 1 година

Важното е да сме развити! А напролет ще уринираме групово директно в язовирите, да ги напълним.