12

Анонимен

преди 1 година

Малко информация за ваксърите относно научните постижения на фармацевтичните фирми:"Хероинът е полусинтетично производно на опиума, създадено през 1897 г. от немската фармацевтична фирма Bayer, като болкоуспокояващо средство. Впоследствие се продава масово, докато не става ясно, че предизвиква физическа и психическа зависимост и е забранено поетапно във всички страни." Всичко е било наред, докато стават ясни последствията.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен11 Приятел, ти ми звучиш като някой наркоман, който убеждава свой прияетл да си сложи хероин с думите "От какво толкова те е страх?"

10

Анонимен

преди 1 година

Това ваксърите са като македонците. Навсякъде данните показват, че ваксите не работят. То гледа и чете само ваксърска пропаганда и ти вика, че не е вярно.

9

Анонимен

преди 1 година

Ваксинираните запаздни държави имат по-високи нива на заразяване и смъртност от неваксинирана България. Обаче ваксините работели. Смях в залата.

8

Анонимен

преди 1 година

Ти пък не се страхувай толкова! Информират те. Никой не те плаши. Много сте податливи та страх явно, както и руската пропагандна машина ви подплаши от западните ваксини. Айде, бий си един спутник и мирясай!

7

Анонимен

преди 1 година

Само се набива на хората в главите ковид, грипове, болести! Същевременно се тръби за липса на лекарства и антибиотици! Липсват животоспасяващи лекарства и за деца! Разрешение от ЕС ли трябва да се вземе за закупуване на лекарства, държавата не може ли сама да ги закупи? Всяка година има грипове, защо не се спре с насаждане на страх и психоза за хората. Каже се веднъж, два пъти но всеки ден, става странен феномен! Лекарите ще си лекуват пациентите стига да има лекарства!

6

Теодоро

преди 1 година

ЖАЛКА ИЗМАМНИЦА,СКОРО ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ. ДОЛУ ковидидьотията.

5

Анонимен

преди 1 година

Улиййййй, това антитяло дърто пак е взело думата. То бива алчност,ама чак пък толкова... Освен това е некадърна. Има ли излекувани и доволни от бабата?

4

Анонимен

преди 1 година

Допреди година кашличко беше ковид

3

Тази

преди 1 година

Да не е спала с врачка? А числата за тотото в края на седмицата знае ли ги?

2

Анонимен

преди 1 година

НИЩО НЯМА ДА ИМА! Разкрихме ви измамите! Закривай цирка! Дискредитирахте се доживот, рекламни агентчета дребни!

1

Какъв ковид

преди 1 година

какви пет лева, тази вече е за лудницата?! Нали всичко отмина, няма мерки, няма дистанции?! Или просто трябва да сме солидарни с жълтите маймуни?!