19

Анонимен

преди 1 година

Австралийците бяха същите. В продължение на две години имаха нулев ковид благодарение на тотален локдаун и спиране на живота. докато не се ваксинират. Като се ваксаха се отвориха и резултатът не закъсня - десетки стоци заразени на ден и множество смъртни случаи не по-малко от България. Резултат от мерките - нулев. Не разбрахте ли вече, че никакви мерки не могат да спрат ковида?

18

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

На комунисти не вярвам. Китай крие истината.

17

Анонимен

преди 1 година

Китай крие, Русия крие, Северна Корея крие. Защо ли?

16

Анонимен

преди 1 година

Тая психооперация с изгаряния починал на паркинга е толкова жалка, а дори да натрупаш два кубика дърва отдолу, награя пак ще имаш цял овъглен труп. А падат ли пак по улицата като при предишната психооперация от Китай с фалшивата пандемия?

15

Пропаганда

преди 1 година

Вчера гледам в Дейли мейл къпят овцете със инфо как китайците изгарят близките си на един паркинг. И овцете там не се усещат, че ако запалиш един ковчег само ще замирише на печено месо и после ще събират кокали и мръвки.

14

Анонимен

преди 1 година

СЗО е за съд за престъпления срещу Човечеството и строга забрана!

13

Анонимен

преди 1 година

"миналия месец Пекин внезапно отмени години на твърди ограничения, а болниците и крематориумите бързо се препълниха" - Да, препълниха се! С болните от всякакви болести хора, които досега бяха заключени като скотове за месеци! Препълниха се с труповете на самоубили се, yмрели от глад в апартаментите си и yмрели от нелекувани болести, които сега почнаха да намират! Каква загадка само, болниците пълни, пък не е от Великия Страшен Кови, който е лека настинка!

12

Анонимен

преди 1 година

Фалшив "вирус".

11

Цеко

преди 1 година

Явно УСАта започват нова икономическа война, този път срещу Китай.

10

ЦИРК НОВА ИЗМАМА

преди 1 година

АБЕ! ТРИ ГОДИНИ КАТО ЛЪГАХА ЧЕ НЯМАТ КОВИД, ИМ "ВЯРВАХМЕ"? Сега понеже не дават ужкимски нагласени числа за смъртност според легендите на култа на светия Ковид, изведнъж не им вярваме? КАК ИМ ВЯРВАХМЕ ЧЕ ЗА ТРИ ГОДИНИ ИМАТ ПО-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ ОТ КИПЪР??? Това беше някак възможно при над милиард население? Понеже тогава бяха според легендите на култа на ковид, че "маските " и "мерките" действат за нещо?

9

ген годжи

преди 1 година

Пълни лъжи. В Китай ваксинираха на 90% не може повече да има ковид,след като е играла ваксата.

8

До 9

преди 1 година

Е щом е излезнало в Американския печат,кои сме ние да не вярваме.

7

До Галин Костов

преди 1 година

И една жива баба от Пловдив, за която влезе в статистиката като починала от ковид. Абсолютни престъпници са това бялата мафия. Не знам защо още не сме ги наказали. Качиха ни се на главите.

6

Анонимен

преди 1 година

да крие потвърдено е от американския печат! има над милион умрели които ги горят в тайни пещи а над 100 милиона са болни и ги държат в лагерите на смъртта където ги бият! това е ужас но истината излезе в Америка. разбира се в Русия е още по зле но крият!!!

5

Анонимен

преди 1 година

То няма какво да се крие. Загубиха се в измишльотините си. Тук им се подиграваме.

4

Анонимен

преди 1 година

До ония ден бутахте Китайския народ да излиза на протести за нарушение на правата на човека,поради мерките взети от правителството им и 2 годишния локдаун. Сега пък ревете, че подправяли статистиката и не отразявали всички заболели. И след толкова време все още никой не иска да обясни как така почти всички раси го прекарват леко с минимална смъртност, а само Китайците ги удря като товарния влак.

3

Галин Костов

преди 1 година

Да ама когато нашенските коронаджии ви даваха изкуствено завишени бройки нямахте нищо против, нали? Като например онзи загиналия от Ковид -19 с придружаващо заболяване тежка черепномозъчна травма!

2

Зозо

преди 1 година

.......Китай е регистрирал само 22 смъртни случая от Covid от декември насам....... Толкова от комунистите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 1 година

Едва ли е трудно да скриеш нещо което не съществува