117

VladTepes

преди 1 година

До XaxaНе е така - освен асфалта се ремонтира трамвайното трасе, хидроизолацията на тунела и т.н.

116

ЩЕ

преди 1 година

ИМА ,,РЕМОНТ,, НА ОБЩИНАТА-ТОВА Е НУЖНО

115

Stas

преди 1 година

Ключовата дума е ЩЕ , Dnes може ли да пуснете статията и преди изборите да видим , какво и колко ЩЕ

114

Българин

преди 1 година

Всеки selтак, който плюе по Фандъкова, няма и идея каква беше София преди сегашната кметица. Защото по това време е тънел във *** на село. Фандъкова е категорично най-добрият кмет на София след 89-Та, и щеше да е доживот преизбирана, ако не беше решила да се откаже сама. Софиянци оценяваме всичко, направено от нея, и благодарим за вена по-чиста, по-добре организирана и по-красива столица.

113

Анонимен

преди 1 година

Кой в тази държава може да си позволи да работи некачествено, освен гербаджията!

112

Да бе да

преди 1 година

Ооо, това е стар номер. Обявяваме, че ще ремонтираме 9, едва започваме 2, които ги влачим 3 години или повече. И за следващата година пак обявяваме, че ще ремонтираме 9, че да си мислят хората че много работим (ама то вече едва ли някой се вързва)

111

Xaxa

преди 1 година

Пак ще има крадене. "Ремонта" в тунела на Люлин, който тече 6-месец е всъщност....просто един асфалт. 6 месеца се асфалтират 1000 м, предполагам че на книга е записано прокопаване на тунел. Дори една маркировка на платната не щат да направят(щото няма далавера), но иначе "ремонти" щели да правят. Не ви ли омръзнаха вечните "ремонти" - разкопава се даден участък и се чака време да мине, без нищо да се прави за да се оправдават кражбите.

110

Щирлиц

преди 1 година

Боже,избави ни от тези лЛ.уди а.й.ду.ци.

109

Атос

преди 1 година

Трябваше т.N5 да върви до депото след околовръстното,а не N4,който минава рядко и създава неудобства на хората,които живеят м-ду ,,Бъкстон" и,,Горнобански път".

108

Петров

преди 1 година

бат Бойко е готов с фирмите за ремонта, даже комисионната е прибрал и е складирана в шкафчето до мис Бикини

107

Рушвета

преди 1 година

Да, всичко стана яко бетон до бетона. Нема въздух. Но това никога не е било от значение. Важното е да се краде, останалото - училища, детски градини, тротоари, паркове, паркинги, никой никога не го е интересувало.

106

Анонимен

преди 1 година

По нейно време София стана пълно гето! Презастрои се навсякъде, където беше възможно, направиха се грозни и некачествени ремонти, паркирането стана отвратително заради лоша организация и още много много диващини.

105

Цицан

преди 1 година

Фънди а защо твоите искат Хартиена бюлетина като е толкова добре с електронни билети

104

Анонимен

преди 1 година

Никой не е направил толкова за София, колкото Фандъкова. Като стане кмет онази педeруга Бонев септември, ще го осъзнаете.....ама късно

103

Анонимен

преди 1 година

либералната глобалитка пионка - зомби проговори как ще оправи кочинката хахахахахах

102

Анонимен

преди 1 година

МАХАЙ СЕ !

101

До Емил

преди 1 година

И кво точно направи Фъндъкова бе? Едно нещо кажи, което да не се е разкапало след 6 месеца или да е било успешно? Ако ми цитирах "вечно засадените градинки" ще се пръсна от смях......

100

Кольо

преди 1 година

Фандък, демек казваш возете се гратис до март месец - ок.Второ да те питам, аз съм на 40 години. От както се помня бул. Климент Охридски не е цялостно преасфалтиран. Булеварда е в състояние от Живково време. Минавайки от там си трошат колите не само хиляди хора, но и автобуси от градския транспорт се амортизират многократно повече, както и чувството вътре е като комфорта на конска каруца. За това време бул. България е цялостно преасфалтиран поне 3 пъти. Защо бе Фъндък?

99

Анонимен

преди 1 година

Ама верно ли? С колко просрочване (като гледаме последните "ремонти", дето някои бяха просрочени с по 12 месеца)? И кога ще бъде първият ремонт на ремонта, както гледахме с Графа и жълтите павета? И пак ли гражданите ще са виновни, че се спъват в калпавия дизайн (Графа) или че рязко набиват спирачките (и разместват жълтите павета, които едно време и танк не можеше да ги размести), а общината само ще подсмърча и ще разправя как "софиянци заслужават най-доброто" и "ще глобим фирмите"?

98

Анонимен

преди 1 година

А за кога е предвидено , и колко пари са отделени за РЕМОНТ НА РЕМОНТА ,... НА РЕМОНТА ?