62

Анонимен

преди 1 година

Бойкошенко и неговият пудел Копейката ще се опитат да саботират едно про-западно правителство на ПП за да върнат комунизма на матушката им. Българите трябва да се усетят!

61

Писна ми

преди 1 година

Негодник,само премиер не си бил,невестулка продажана......

60

Милионер

преди 1 година

Изберете си го правителството, щом трябва. Този академик не разбира нито физиката, нито химията, а пък физикохимията изобщо не я знае. Да не говорим, че изобщо не му е ясно, че 109 са по-малко от 121. Така е с математиката, академико от незнам къде си. А той знае ли вече от коя партия е ?

59

Акъдемъро да си кае

преди 1 година

Мушморокъпръдна и от яката на ризата се показа трътелната Костюнурка Коко. Коко иска кокс за зимата, Пъпърите за лятото и макар да са пишат и произнасят еднакво едно е кокс а другото е само кокс. Море Съветът на Българските Академици като стой та гледай как ще го зифунят това недохраненот гръчкаво академуурче. Значи съмненията за пладжиятизъм несамо на ами и над въз през от колкото се очакваше,Познава се че много слуша за да не го изтипосат като Баце как гол под чершефо брои менделеевата таблица

58

АкъдемероМейдАрбайто

преди 1 година

Лидер на ПГ каза, че това са техните приоритети, други казаха, че това е тяхната предизборна програма.Аргументи оттози тип показват,че ние смеси свършили работата. Че сте я свърщили, свършили сте я, ама в гащената иновативнаговнянодриснярска технология. От вас посочени четири основни приоритетни национални цели във всяка цел сте поставили по две под цели. Значи отново лъжете. В крайна сметка декларирате 8 цели, и ако не изпълните 4, ето ви гяволията- одма ще кажете ааама ние само 4 имахме.

57

анонимен

преди 1 година

Дааа, трябва да се състави правителство, но без ПП, ДБ, и Възраждане .

56

Анонимен

преди 1 година

До Идеалист Академик Дянков, зная за достиженията ви химията. Защо сте се поставили да бъдете слуга на тези Остап-Бендеровци? ------------------------------Задай си въпросчето към г-н Дянков (който е от ГЕРБ). Това на снимката е Денков.

55

Идеалист

преди 1 година

Академик Дянков, зная за достиженията ви химията. Защо сте се поставили да бъдете слуга на тези Остап-Бендеровци? През ВСВ един изключителен учен историк и археолог е вкарал България в Оста РИМ-Берлин-Токио и знаете как е завършил. Бягайте докато е време!

54

Съветник

преди 1 година

Денков, посъветвай дружките си Про100 Киро и Кокорчо какво да си сложат в торбичките за затвора. Останалите държавни дела не са за твоята "академична" осанка! Ти, Денков , дори за начален учител не ставаш ! Както и останалите мошеници от партийката ви.

53

Сатир

преди 1 година

"Съгласни ли са да се приеме декларацията и да се състави правителство и ако не са съгласни да кажат как си представят реализацията на третия мандат и да кажат ясно, че от началото на този парламент са работили за нови избори." - Мирише ли ви на провокация, да и още как!!!! Вони ли ви на неграмотна претенция съчетана с арогантна претенция за притежание на абсолютната истина!!!!

52

69

преди 1 година

Смешници, с първия не може, а с вашия трябва да може. Айде избори и вие при ИТН.

51

Баща ми

преди 1 година

казваше, че *** от кладенчова вода не разбира, както и простия български народ не разбира от демокрация! То и от цивилизация много не ще да разбира, но тава го е писал Добри Войников. Господ е справедлив и скоро всинца ни ще затрие, независимо от филството или фобството ни!

50

sss

преди 1 година

Да съгласен съм да има избори всеки месец но пртиите сами да си ги плащат и никакви субсидии.

49

зелените чорапи

преди 1 година

Аз не мога да разбера, защо някой ако иска стипендия трябва да се присъедини към лелките с 300 лева и едно прасе, това е странно, които използват изрази като "европарламента", понеже вие мислите, че групите се формират така, стипендиите при подкупите? И как става така?

48

зелените чорапи

преди 1 година

Аз съм

47

Анонимен

преди 1 година

Да ви изгоним е поважно!

46

Анонимен

преди 1 година

Нови избори казва някой - до кога? При едни и същи кандидати , резултата е един и същ. Нови избори до безкрай ли, то планетата Земя ще спре да съществува някой ден , а в България така и няма да има правителство.Новите избори не решават нищо, докато не се появи "Избраният" да ни спаси,издишали сме. Алтернативи няма, не става по-добре

45

Случаен

преди 1 година

Добре де, не сме умрели и без Правителство, вижте там, ние сме простолюдието, това е висша работа, аз освен да отварям хладилника, други умения нямам. В крайна сметка - така се разпасаха нещата - че то и гений да си не виждам какво, поне да се тръгне отнякъде. Бон шанс, дори и пак да е ГЕРБ, явно умеят, ама какво умеят.

44

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Неграмотнико, БЪЛГАРИЯ се пише с главна буква, без значение къде се намира в изречението. Ама путинофилите само името на кръволока от московията пишат с главна буква. Марш в московията, проклет неграмотнико!

43

Кармен Златарева

преди 1 година

Докато има партии,ще има надбягване и борба за кокала. Ще има избори след избори,оплювания,компромати,съперничество на корумпираните,опозиции и какви ли не други пречки и циркове за просперитета на БГ....Затова безпартиина система за да не храниме търтеи крадци и продажници!!!