10

Анонимен

преди 1 година

На лошия Бай Тошо локомотивите как може да дефектират след 60 години, срамота.

9

МЕЖДУ КРАКАТА

преди 1 година

ЕНЕРГИЙНО, ДУШЕВНО И ДР. БЕДНИ СА ТИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ СЕЛО СЛАВЯНОВО, НИЩО ЧЕ СА НА ПЕНСИЯ 3400 И ЗАПЛАТА 15 000 ЛВ. ДЪЩЕРЯ МУ БИЛА КАТО КОКАНОВА?

8

az

преди 1 година

В Софето енергийно бедни нема. Заведенията са пълни до дупка. Улиците са задръстени от таралясници джиткащи на скъп дизел. Направете отделен сайт за прованса. Тия новини са за там.

7

ГЕРБ

преди 1 година

Бойко Борисов е енергийно беден, защото сметките му са по-високи от доходите, защото той в момента е безработен и няма от къде да взима пари, за да си плаща сметките.

6

Хмм

преди 1 година

А не е ли по- просто до определени киловати да се плаща по- ниска цена, а над тях - по- високата???

5

Анонимен

преди 1 година

И понеже 40 % са енергийно бедни, цени на газ до дупка, също евтина ел енергия от АЕЦ, се купува от борсите, където вероятно е микс със зелена скъпа енергия! Уж горивата 0.25 ст за всички, сега йок! Вместо да се свалят цените на енергоресурсите, па макар и с малко, за да има полза за всички от падане на цените! Помощи за какво, от енергоресурсите всички цени нагоре, кое ще се компенсира?!

4

банани и WC хартия

преди 1 година

За огрев: Изсушавате кори от банани, а за деликатната (WC) хартия-както дойде.

3

Анонимен

преди 1 година

В коя държава енергийно бедните взимат 300 лева ....??В АФРИКА

2

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Всички комунисти , децата им , внуците им и правнуците им ... Да не говорим за отделните фракции на БКП и банките им прословути . Управляващи не ни заблуждавайте реално репресираните след 09.09.1944 година , които до ден днешен живеем в пълна мизерия и сме с нулеви доходи . Репресиите и своеволията на вашите държавни чиновници не са спирали . Създадохте си ваша комунистическа държава и нямате и намерения за реални промени в действията ви , а да не говорим за мислите ви .

1

Анонимен

преди 1 година

Как кой - ние ще плащаме, а магнусите ще ползват. Болен здрав носи.