43

Анонимен

преди 1 година

Интересно от къде ще ги внасят тия кадри? Като вече и в Бангладеш се усетиха, че като получат разрешително за работа в Европа е по-изгодно да работят в Германия отколкото тук. Ама щом си вярват, че ще намерят наивници... еми, успех с наемането!

42

Марков

преди 1 година

Туй да не ви е да внасяте кашкавал и шоколади, които да ги продавате на двойни цени спрямо цените в Европа?? Кадри щяли да внасят! Хахахахаа! Айде да ми обясните кой ще дойде да работи за 700 лева при тези условия тук!

41

Рамбо

преди 1 година

Българското чудо: в България икономика няма, но пенсии и заплати има! Уау! С Пеевски и Борисов начело ще станем богати като Бурунди и Бангладеш!

40

До 41

преди 1 година

В Дубай богатите араби използват емигранти от много бедни мюсюлмански държави и им плащат по 400 $.Така че и тука най-вероятно такива ще си докарат.

39

Анонимен

преди 1 година

Брей тия наще управници взеха Бьлгария за Дубай ша внасят кадри ! Ако плащаха като в Дубай проблеми с кадрите нямаше да има.Аллллло маймуни с трици не се хващат

38

муспи

преди 1 година

А ние вечно страдашите, изроилтяните?! Работната ръка ни заобикаля като чумави и отива до турската граница, където турски автобуси ги закарват в Бъългария. Щом така и ние така, - Българите все някакви пари премятат, и те текат към нас, приватезирали сме и златното находище и запаси. Постигнали сме реалната Демокрация . всички да го виждат, но никай да не се сеща!

37

Анонимен

преди 1 година

Смещници!

36

До 37

преди 1 година

Значи, че ИТ компаниите няма да си крадат кадрите помежду си и да предлагат на първия срещнат 20к, а лека полека ще спрат резките скокове. Непонятно за бачкатори, прочее.

35

Аз

преди 1 година

Какво знчи "ще се успокоят заплатите "?

34

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да дойде тука, нито емигрантите, нито бежанците. От 9 на 6 милиона с ужасни перспективи си е трета национална катастрофа, от която може и да не успеем да се възстановим.

33

Samo minavam

преди 1 година

Няма майтап пичове, при нас започнаха да назначават и такива, които не могат, да си връзват обувките. За сега са двама.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33, каквото и да е "Балокът" не се е спукало :) Текат ти лигите, но скоро ще сте още по-зависими от ИТ сектора :) Стой та гледай какво предстои :)

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28, сам си си виновен! Освен учене се иска и работа!

30

Анонимен

преди 1 година

Акциите на американските IT- компании са се сринали с 30% за 2022г. Балокът се пука.

29

хахахах

преди 1 година

тесе изтрепааа тия кадри да идват да работят тука

28

HR

преди 1 година

"Много повече се завръщат ...", за Коледа и Нова година, а след това се прибират в чужбина. "Пазар на труда" няма, а липсата на държава не позволява спазването на елементарни регулации и правила. Миграционните вълни през 90-те и при тиквените правителства достигнаха нивата на демографска катастрофа и тенденцията продължава. Дори и украинките няма да работят за тези мизерии.

27

Анонимен

преди 1 година

И откъде смятате да ги внесете тези кадри?

26

Анонимен

преди 1 година

19, 'Не може да очакваш с завъшен 12-ти клас да взимаш много пари.' --- аз като съм завършил бакалавър и магистър преди 10 г и взимам 0 пари какво да кажа?

25

Егати и работата!!!!

преди 1 година

Очакваме да се успокои ръстът на заплатите.........Аз нещо тоя тъст на работната заплата май съм го пропуснал. направо се намирам в спокойния сектор, и в последните 4-5 години не съм излизал от тоя сектор. Що така бе ??? Ааааа сетих се - щото тука в БГто сме много адванс и на нас пари не ни требат ???

24

Анонимен

преди 1 година

До До АлексОкей, чакай Bosch да дойде да ти преподава английски.