33

Анонимен

преди 1 година

На Севт, Казанлък съм вършил доста работа. Търсят хора по принцип.

32

нямам нужда

преди 1 година

Да ми светят

31

Е тва

преди 1 година

Си е важна новина бате, на кой му пука въобще

30

Анонимен

преди 1 година

Сега пуберите ще започнат да се друскат с антихелии

29

Анонимен

преди 1 година

Лека Нощ!

28

ттъ

преди 1 година

Откакто в ЦЕРН беше обявено, че неутриното е по-бързо от светлината, не ги броя за научна институция.

27

В.

преди 1 година

Материята се телепортира в Анти-материя и обратно. Ако това се запечата да се случва дори с едно неутрино, бозон или не знам коя е днес най-малката позната частица, може да бъде епохално откритие. Но засега не може да се приложи за една котка например. Тя си скача във Физиката на Исак Нютън. Антиматерията се опитва да сдобри крадецът на идеи Айнщайн и крадецът на идеи Нютън. Двамата са плагиатствали от конярите си. Това ми го каза една оздравяла котка.

26

Анонимен

преди 1 година

4Килядничката П.Сл. се разписала за тъмни материи, ти да видиш!

25

Мдаа

преди 1 година

Много големи количества от нея се забелязват на територията на Русия !

24

Начетен лаик

преди 1 година

Малко грешен превод в комбинация с неразбиране на материята и лични разсъждения. Резултата е пълен миш-маш. Всеки който се е интересувал поне малко и попрочел нещичко ще види пълна каша. Автора да си смени темата по която пише, или да почне да се информира от по-подходящи източници.

23

Анонимен

преди 1 година

Светлината и а двойствен характер. Вълнови и крпускуларен. От една страна е пътуваща вълна, от друга съдържа микроскопични частици с безкрайно малка маса. Едни прояви се обясняват с вълната. Други прояви с движението на частиците.

22

Елементарна Физика

преди 1 година

Частиците са с безкрайно малки размери, а скоростите са огромни. Оттам идва името. Отделената енергия от разбиването и рекомбинацията при сблъсъците се наблюдава под формата на чертички върху фоточувствирелна хартия. Камерите за улавяне на космически частици се намирали в дълбоки пещери където проникват само единици от тях. Колайдъра постига необходимите условия за по-интензивни експерименти.

21

Тъмен матриял

преди 1 година

Има има

20

В.

преди 1 година

Ако масата се превръща в светлинен поток частици, което е смисълът на Е=m*C**2, нормално е този поток някъде да се превърне в материя?

19

Анонимен

преди 1 година

И още инж будала, материята, тъмна или нашата бозонна, не е химична, а физична структура. Формулата на Айнщайн показва пряката връзка между материя и енергия и отчасти обяснява електромагнитното излъчване и колапса на вълновата функция.

18

Darksideoftheforce

преди 1 година

Тъмната материя се получава нощно време, веднага след като спрат тока.

17

Анонимен

преди 1 година

Инж будала, май леко си пропуснал че вселената се разширява. И ако тръгнеш от единия и край, което по принцип за нас е невъзможно, ще вървиш чо центробежна спирала, а не по окръжност и това само в идеалният случай без флуктуации.

16

Анонимен

преди 1 година

Мда същствувава тъмна материя и гълта милиарди :) дето изчезват в тъмнат му материя

15

Анонимен

преди 1 година

До 2 Анонимен "Този успех е станал възможен, след като през есента на 2022 г. ЦЕРН получи от Русия специална свръхпроводима батерия" - Бихте ли цитирали източника на тази информация? Защото от март месец миналата година, ЦЕРН е спряла каквито и да е взаимоотношения с вашата любима русия.

14

MaйMyнaтa

преди 1 година

Тъмна материя има навсякъде, ама никъв колайдер не може да я открие. Кой ще дава на беэдарни човеци такава магия, парите им стигат эа фукара