7

Сандо

преди 1 година

да може да са на прага, ама няма да го прескочат

6

Анонимен

преди 1 година

В Близкия Изток Сирия и Турция се съюзиха срещу САЩ и Израел, Сърбия и Унгария се опъват макар и уклончиво на запада, а Радев и Ердоган се срещнаха преди по-малко от месец да обсъждат Турция като газов хъб за Европа. Да видим как ще се развият събитията в Близкия изток и до някоя година, да чукнем на дърво, България може да се превърне във входа на Европа, а Бенелюкса в заден двор. Унгария, България и Турция могат да бъдат спирачка на всяко начинание на НАТО без дори да си мърдат пръста.

5

Анонимен

преди 1 година

Заради САЩ

4

SS

преди 1 година

Никой не е в безопасност !

3

Анонимен

преди 1 година

Важността на медиите Фалшивите новини са глобален проблем " Буквално всичките новини в медиите са фалшиви! Ей го дне беге, сутрин, обед, вечер - пропаганда и манипулация! Първо ни лъгаха денонощно за фалшивите ваксини, сега е денонощна антируска пропаганда!

2

toti

преди 1 година

Докато ,,бавноразвиващите се в Сърбия и Македония се гърчат на Руснаците,ще си останат забравени и от Бога и ще гледатЕвропа през крив макарон!!! Сърбите които над 4 мил.през социализма работиха в Западна Германия,явно нищо не са научили и сами си вкараха таралеж в гащите,разправяйки се с Косоварите ,бидейки да си останат в тяхно владение на територи и т.н.

1

Анонимен

преди 1 година

"Западните Балкани не са на прага да се превърнат в безопасна зона"..............Ами ако онези отвъд Големия гьол спрат да се месят в региона, конфликтите ще спрат. Откак са стъпили тук преди 30 години, освен конфликти и фрагментиране на държави, друго не се е случвало.