33

Анонимен

преди 1 година

Kilito vi ukral sa 8 meseza a boika kakvo napravi sa 12 godini byrzo sabravjte vsizkite sa myrschi a naroda saspal

32

Случаен минувач

преди 1 година

Отсега е ясно, че вторият мандат няма да успее. Но Радев да не разчита на третия. Български възход са безгласни пионки, ще правят, каквото другите им наредят. Типични мижитурки. Затова ги вкараха в парламента, на мястото на ИТН. Защото ИТН нямаше да се подчиняват. Но дори да се сформира правителство с БВ, това ще е смешно правителство, със смешно мнозинство и няма да издържи повече от 6 месеца. Въобще цялата политическа криза ще продължава неопределено време. За нея основно Радев е виновен.

31

Случаен минувач

преди 1 година

До Емигранти 37Разбирам, че си привърженик на ПП. Аз обаче не съм за тях. Не искам да ме управляват шарлатани. Какво направиха за 8 месечното си управление всички го виждаме. И го усещаме - по джобовете си. Страх ме е вече за вляза в магазин за хранителни стоки. Ама нали всички трябва да ядем?

30

Анонимен

преди 1 година

Утре ще блесне като фоерверк тотално пропадналата ни държава! Президент на уж демократична и правова държава връчва мандат на доказани ШАРЛАТАНИ !!! Това е оценката на самия Радев за КироКокорите! Дано БОГ е милостив и пази РОДИНАТА ни от всичките продажни изчадия,които я съсипаха!!!

29

ИТН=ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП 32 години стигат лъжи. Радев слуга на ГЕРБ и ДПС и ИТН дъното. Доган и Боко си иска границата с Турция магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари. Да ги попари дано

28

Емигранти

преди 1 година

Само ПП спряха кранчето на ГЕРБДПС и БСП ИТН дъното под ръководството на ДПС Доган свалиха правителството на Кирил и Асен. ГЕРБ ДПС ИТН и БСП 32 години кражби. Тези партии манипулират изборите със хартиени бюлетини които се манипулират общественото мнение. Трябва съдебна реформа и всички да бъдат заличавани изцяло от държавни постове. Трябва млади честни хора като Асен и Кирил които имат морални ценности и принципи. Успех на ПП.

27

Този не е моят прези

преди 1 година

Този не е моят президент. Радев слуга на ГЕРБ и ДПС и ИТН дъното. Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за този продукт. Оказа се менте. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП 32 години стигат лъжи и кражби на народа и държавата ние сме на дъното на Европа и първи по смъртност в Европа. Всички тези мазници кои грабиха България през прехода магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и всичко останало което носи пари са за затвора.

26

Анонимен

преди 1 година

Шумкарите в България никога не стигат до затвора! Да го подухва редовия българин!

25

Анонимен

преди 1 година

Шумкари в повече!

24

Анонимен

преди 1 година

Дано този път ПП успеят! Има една английска поговорка : Ако едно цвете не цъфти, трябва да се промени средата му, а не да се променя цветето!Така че, ако с канадското си гражданство К. Петков "нарушава" конституцията на България, да се промени конституцията, а не това да е причината да бъде свален от поста си един достоен за български премиер политик.

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не пуска кокала, Баце иска да краде още

22

Аноним

преди 1 година

Изборите бяха на 2 октомври Българи това ли ви е великата промяна едни си правят еднолично каквото си искат с цялата държава осигуриха се до живот и никой и нищо не може да и се противопостави това как се нарича БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩО СПИТЕ

21

Анонимен

преди 1 година

Успех на ПП! Денков трябва да обедини и образованието.

20

Да върнат мандата!

преди 1 година

Няма смисъл да бавят топката!Просто ни хвърлят в тинята! Естествено, ако това не е скритата им цел, трябва още утре да върнат мандата!

19

Анонимен

преди 1 година

Най добре ще е да си връчи и оставката ушатият фелдфебел!

18

Анонимен

преди 1 година

Да си връчи оставката и да ходи на опера

17

Анонимен

преди 1 година

ти ни го натресе тоя канадец,лъжец и измамник

16

абе

преди 1 година

за деси и биби нищо не пишете . как са посрещнали Коледа и нова година , какво са хапнали , официална двойка ли са вече , открили ли са женската любов ..

15

Анонимен

преди 1 година

4 месеца ги мотае.С третия мандат още поне месец два. Да си нагласи изборите.

14

Анонимен

преди 1 година

Това се нарича военна диктатура и ви прецаква просперитета на държавата. Само третия свят и африканските държави седят под военнаФатмашка диктатура и затова са прецакани и бедни.