7

gogo

преди 1 година

hahhaha падам от смях при заглавието на тази статия :Д:Дкакво екологично състояние??? то състоянието е критично от гооодини,по дъното през някоя друга година се намират и трупове... хахха.. а рибата от десетилетия по-голяма от слънчак няма :Д пак подари замърсеността на езерото! Пародийци!

6

да речем

преди 1 година

рибките ще изядат част от водораслите.Ами ще изядат ли всички останали ***,дето НЕ СА водорасли?Да се забрани риболовът.Че то на Пънчака риба уловена дали има....Това ,че отделни кибици -дето се броят на пръстите на едната ръка висят и за един ден хванат две рибки това е проблемът!СТИГА с демагогия и промиване на мозъци!

5

наблюдателен

преди 1 година

Как да стане, като се излива канална вода в езерото?

4

Анонимен

преди 1 година

Имаше и рибари, които по-скоро смятат, че тази забрана няма да окаже никакво влияние върху екологичното състояние на язовира и е по-скоро ненужни - Всеизвестно е че всички рибари са видни еколози, дори и по професия да са тенекиджии, счетоводители или системни администратори.

3

Кармен Златарева

преди 1 година

Панчарево и езерото може да спасите като прогоните ромите от там

2

До 2

преди 1 година

Рибите пасат водораслите и спасяват чистотата на езерото ,явно млади юнако. Това е общоприет световен начин за по чисти води !......Гребният канал в Пловдив ,който е един от най добрите в света гъмжи от риба точно с тази цел !Улова е абсолютно забранен и само два -три дни в годината има санитарен риболов за поддържане на екосистемата !Малките рибки се връщат във водата ,но там на десетата секунда вече стръвта е захапана .Ужасно много риби има,и се губи удоволствието от чакане,засичане и улавяне

1

Анонимен

преди 1 година

А кога ще има затвор за тъмните дето секат горите