15

До 14

преди 1 година

От 13Абе пичага...къде и как виде,че аз.пиша за застраховката?!

14

Анонимен

преди 1 година

Тези дето пишете "зимна планина", "пишман туристи" и не знам още какво за екипировката, ако знаете какво може да се случи на човек заради просто кална пътека, дори не във висока планина.....

13

Анонимен

преди 1 година

Аман от мало,умници!

12

Хахахаха

преди 1 година

До 13 ..... Абе пичага - за 15лв получаваш 3дневна ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА в планината, която покрива всичко. Тия освен че са самоуверени камикадзета, са и безотговорни пишман планинари.... Техния девиз е "Аз познавам Планината- за какво да плащам" а после ако изобщо ги спасят викат "Благодаря, благодаря!" Ама кой ще плаща накрая труда на момчетата от ПСС.

11

Анонимен

преди 1 година

Другари коментиращи,в по-голямата си част и видни бг интрлектуалци явно,как знаете,че трябва да заклеймите пострадалият?!Как така?!Сигурни ли сте?Непреднвидени ситуации се случват...,дано мине леко и да се оправи бързо!Честита Нова година!Живи и здрави!

10

Хахахаха

преди 1 година

Дано го намерят жив ама накрая кой ще плаща?!?! Тия луди глави дето тръгват с налъмите на дядо си посред зима поне да си плащат Планинската Застраховка дето е без пари, а не после да вдигат момчетата от ПСС да правят по 20ч. преход през нощта,за да спасяват някоя лукова глава дето е решила да се прави на Рамбо в планината.... Като оня от Русе дето 7дена го издирваха, а той решил да бивакува под вр.Ботев зимъска и накрая сам слезе в хижата.Съд за такива и да си плащат разноските по издирването.

9

Анонимен

преди 1 година

Лудите умора нямат. Тръгнали из планината като че ли си правят разходка по Витошка. Оставете ги там и не ги търсете, Напролет някой да мине да ги събере в чували и толкоз. Никой не е длъжен да си рискува живота за хора, които сами не си ценят собствения

8

Алекс

преди 1 година

Колко още пишман туристи трябва да се пребият,за да се разбере,че зимната планина е само за истински туристи?

7

Дони

преди 1 година

Моето обкръжение ли сме некви суперздравите сглобки, та след десетки изкачвания да сме само с някое подуто коляно или мускулна, или дeвuлuтe се намножиха стократно?!? Всеки реши, че е големиот планинар. Да де, ама дрешките на мамут и патъците на лаСпортива не те правят такъв...

6

Анонимен

преди 1 година

Мислете бре, ако се пребиеш - ***-доди . Ами ако само си счупиш нещо? С това здравеопазване едно че ще плащаш, а като нищо инвалид ще те оставят за цял живот.

5

Анонимен

преди 1 година

АМан от пишман планинари.

4

Докога?

преди 1 година

Модерният човек е самонадеян и прocт. Пускат някакво намалено планинско облекло, нашия се оборудва и става втория Боян Петров. После всички плащаме за хелита да ги спасяват. сега ще кажете: Не с лошо, на всеки може да се случи. Е, не! Мислещият човек не тръгва сам да покорява върхове в средата на зимата. Поне да ги задължат после да платят акциите. Да не говорим, че рискуват живота на десетки доброволци, тръгнали да ги търсят.

3

Анонимен

преди 1 година

Опитен турист. Ще го закърпят да ходи с патерици до магазина.

2

F

преди 1 година

Навремето хората имаха респект от планина, море, време и т.н. днес всеки си мисли че е професионален планинар или плувец и постоянно новини за спасителни акции.

1

Влади

преди 1 година

Стига бе, стига! Всеки ден един БОРИМЕЧКА, суперсамоуверен планинар с китайски летни маратонки пострадва! Такива умници сме , за всичко!