370

Диана

преди 1 година

Интересно как Столтенберг реши, че единствения начин Русия да признаела Украйна била победата на Украйна /или успехите й на бойното поле/?! Това са само негови предположения, които не може да се изказват като факти! Нека той разговаря с Русия и да получи потвърждение официално от тях на тези свои предположения и тогава вече може да говори така. Сега едно такова твърдение от човек като него звучи точно като манипулация и най-вероятно си е точно една манипулация, целяща да разклажда конфликта

369

Анонимен

преди 1 година

Този слуга на военнопромишления комплекс на сащ винаги ще развива подобни теорийки, толкова е прозрачен и евтин, само че едно е да искат, друго е да могат и трето да го направят -- не са в състояние да победят и бавно, но сигурно отиват в небитието.

368

Анонимен

преди 1 година

Население, което си направи кумир от плешивият Сатана и счита себе си за най-велико, при това нищо не е изобретило и произвело!И това супер се харесва на българите с IQ80 и надолу!?Е как да обичам Русия и да плюя по Запада, докато живя в ЕС? Как бе ? Имам поне 101 оправдания защо не емигрирах в Русия...а Ти ?

367

Анонимен

преди 1 година

Каза им се на укрите, до последния жив ще се бият. А като свършат, до последния беге хипстър.

366

РККА

преди 1 година

До До 363Такъв ритник ще ти набия в кратуната,че нема можеш да се опомниш една седмица

365

Анонимен

преди 1 година

А ако не стане с канвентионални ракети, САЩ пускаг и някоя друга атомна бомба или бомби с наситен уран!

364

До Ракетчик

преди 1 година

И американските ракети са много ефективни срещу беззащитните цивилни в Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Сърбия и Донецк!!

363

Ракетчик

преди 1 година

СъвеЦките ракети доказаха, че работят перфектно срещу беззащитне щатски пътнически самолети.

362

Има доказателства

преди 1 година

Явно вие сте забравили беззъбо-златнозъбата пасминна, която се подвизаваше из ония територии, под-надслов "Отпускари".

361

До 407

преди 1 година

Хаха в района имало съветска техника! Ми то в цяла Украйна има..Това в никой международен съд няма да мине като доказателство! Освен това не и важно къде е произведено оръжието, а кой го е изстрелял! И диоти!

360

До 396

преди 1 година

Може да е имало руски и съветски оръжия само, но не оръжията убиват а хората! 2022 са осъдени за използване на тези оръжия двама руснаци и двама украински граждани! Държавата Русия не е осъдена оради липса на доказателства!

359

До Алекс

преди 1 година

Ти можеш ив елфове да вярваш или в зелени човечеге, но официално Русия не е била в ДНР 2014! Точно както сега официално няма натовски инструктори в Украйна и Нато не е страна във войната! Така и 2014! Официално нямаш доказателства!!

358

Алекс

преди 1 година

До До Алекс2014 беше първата атака на Русия срещу Украйна.Т.нар.опълченци са руски войници без униформа.Трябва да си доста наивен,за да повярваш,че опълченци може да разполагат с танкове,РСЗО "ГРАД" и зенитни комплекси.

357

До 407

преди 1 година

Има преки доказателства, че в същият район са се намирали САМО руски войски и съветска техника. Дори телефонните записи на рашките бяха прослушани, а те казват всичко. Имаше ентусиасти, които твърдяха, че самолетът не е бил с пътници, а "баятите трупове" са били нахвърляни в последствие от друг самолет, което говори, че извънземните имат намеса, нали така? Освен това, руското овенно мисистерство лашна невероятни фейкове из нета, които още веднъж доказаха намесата на русия в свалянето на Боинга.

356

До Алекс

преди 1 година

Да, 2014 беше свален над Украйна! Тогава Русия не беше нападнала Украйна. 2022 бяха осъдени двама руснаци и двама украинци! Няма никакви доказателства, че Русия е била в ДНР! Водеше се сепаратистка област на Украйна! И даже Русия я признаваше все още за част от Украйна!!

355

Алекс

преди 1 година

До До Арекс Свалиха го 2014.И тогава окупираната част на Донецка област,наречена ДНР, се контролираше от Москва.

354

Дежурен Наблюдател

преди 1 година

До Анонимен 384 - Не идвам от никъде. Стоя си вкъщи и се кефя на словесните излияния. Повярвай ми, че доста от тях издават нездравата психология на творците, за да не кажа нещо по-лошо. Иначе казано, забавлявам се с поддръжниците на губеща Русия. Само гледай продължението на филма "Войната в Украйна".

353

Debian

преди 1 година

До 390 - Лошото е, че лично имам идеална представа как става далаверата, а тя става по много начини, но въпросът е, "трябва ли?" и какво, и кой печели от това? ;)

352

Тоя натовец

преди 1 година

Откри топлата вода!

351

Анонимен

преди 1 година

Другарят Столтенберг стопли, че Русия няма да се откаже от Украйна. :-) Цяла година мислене е трябвало. Сигурно на нова година са правили брейнсторминг, за да стигнат до това епохално откритие.