161

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който иска еврозоната, може да отиде да живее в страна от ЕС с евро! Тука тези, които си искат ЛЕВ от ЛЕВ-СКИ! Кому нис тите и бай Тошо не посмяха да го пипнат!, той е символ на България!

160

Анонимен

преди 1 година

Карикатурен образ, да го пратим този мазен крадец аременец в нагорни карабах, а?

159

Дедо

преди 1 година

как се окирококорчил тоя, .. направиха пачки, преди да влезем, щото после трябва да доказват от къде са

158

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска еврозоната, защото еврото е в криза, а ние само еврозоната!Защо Румъния - след 2030! Защото сега ще плаща солидарно заемите на големите държави, Румъния това не иска! Ако го има още еврото след 2030 уж ще влезе! Срок за еврозоната няма! Защо е това бързане! Кой сменя валута с валута в криза! Цените ще станат още по високи и от еврозоната! Държави в ЕС с национални валути са по добре от ЕС! ЛЕВЪТ е нашата идентичност и е стабилен!

157

Анонимен

преди 1 година

Противняк!

156

Финансист

преди 1 година

България ще влезе в еврозоната. Още през Новата 2023 г. в магазините ще се плаща с евра. Да му мислят работещите в банките и особено тези от БНБ, които продължават да пресмятат парите на хората и фирмите. Ще е по-добре, ако сметнат колко заеми на третото правителство на Герб трябва да изплащат. Не знам дали те или тези от МФ са ги емитирали облигациите за 16 милиарда.

155

Дедо

преди 1 година

Тоя само му вижте участия в "Черешката" по Нова - тостера му струва 600 лв, а кафе машната му е за окло 1300...Тоя взимаше заплата от 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА...Къщата му е за 2 МИЛИОНА ЛЕВА (БЕЗ ОБОРУДВАНЕТО - което е за още една къща) !!!!И вие го каните и му давате гласното по разни медии??Да говори как сме щели да съфнем и вържем с еврото?Гладния на сития НЕ ВЯРВЯ!!!!!

154

Анонимен

преди 1 година

Кога ще подпалим банките ? Трябва да се прекади държавата

153

Нед

преди 1 година

Евреин с арменско име

152

Манипулатор

преди 1 година

Шанс е само за ЕЦБ да включи Бг в еврозонатаЗа България е въпрос на решение

151

Еврозона 2022 г.

преди 1 година

До 169. Кой е този, който не отговаря на критериите ? Като ни приемат в еврозоната, тогава ще се узаконят всичките сделки с имоти, които са сключени в евра. Честито на брокерите и купилите жилища с тази валута. Да им е успешна Новата 2023 г.

150

Без избор

преди 1 година

ЕУ няма избор. Трябва 2024 та да приеме БГ в ЕУ и Шенген. Достойнството се измерва само в банкноти. А ЕУ печата ние само консумираме ...мечтите били като вчерашните сълзи... Какво е да си в Шенген, и защо България не е удобна за Шенген? Западният богат свят не иска бедни и уръфани хора...какво иска ...и какво може ...са две различни мечти на една умираща искуствена фалшива империя с име ЕУ.

149

Икономист

преди 1 година

Изобщо не съм упълномощавал Хампарцумян да говори от мое име. Той и банкерите като, че ще обеднеят е повече от ясно. Изобщо нямам намерение да обеднявам. Дори напротив. Възнамерявам да стана още по-богат. Независимо дали ще го приемат арменеца в еврозоната, аз си имам евра, за разлика от него. Така са и финансите на БНБ. Като неговите. Имат си левчета, но само още една година.

148

JEFF BEZOS HELLAS

преди 1 година

Този грозен и глупав арменски шмекер и мошшенник, защо така гнусно лъже братята вулгарри, и се смее нахално ?

147

Хазарта

преди 1 година

Въпреки арменското име бившия другар е юдей

146

Анонимен

преди 1 година

нахилен мошенник- заради такива на времето е имало белене - та са изгорели и невинни хора- новите надзиратели в концлагера българия- някои и са били и по няколко месеца в харвард - до такава степен му измиха канчето че българина задмина джихадистите самоубийци- те се убиват за светло бъдеще - саво един път - българина всеки ден-. ама нали има банани - това беше голямата цел - е верно неможем да го докараме до бананова република но не губим надежда- има време ако остане народ и държава

145

Щерю

преди 1 година

Когато хитрецът Хампарцумян помоли Господа да влезе в Рая ще получи от Него същата усмивка от снимката - Да, бе...

144

Мутата

преди 1 година

Наври си я между подопашните бузи тази еврозона

143

Влади

преди 1 година

Ще влезем, ама друг път. Гледайте колко рубладжии постват, те трябва да си харчат рублите в Евразия. 80% материал са плашени, че хлябът от 1левче щял да стане 1евро, той вече струва по-вече, но нейсе. Пропагандата на Копейките постоянно ни облъчва с проруски послания, как да влезем в еврозоната?

142

Въпрос

преди 1 година

Този защо не си гледа неговата страна?